Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לך צביקוש25 הגרר שבתמונה לא היה צבאי אלא נרכש מגרר S.O.S מחדרה שבנה אותו ממאק גורר תומך מודל 77 והיה צבוע בירוק עם גג לבן והנוכחי צבע אותו בגוון המוזר הזה שמזכיר רכב צבאי.לידיעתך רכב מעל 4 טון עם עבר צבאי לא יכול לקבל דישוי בארץ מתוך הגנה על יבואני הרכב וחברות ההובלה על מנת למנוע הייצף של רכב רכב במשק ההובלה,זהוא חוק היסטורי ועדיין לא שונה.למעט המקרה של האוטוקר שנמצא כיום במוזיאון תעבורה לא ידוע על רכב בעל עבר צבאי/שלל שהצליחו להעלות לכביש עם רשוי תקף בדרך חוקית.האוטוקר המדובר ""ירש""זהות של רכב דומה שהיה בבעלותו של אבשלום רביב שרכש את האוטוקר במכרז מש"הבט לאחר שנלקח שלל במלחמת לבנון הראשונה.רוני

את המידע על זה שזה צבאי לשעבר קיבלתי מתושבי מושבת מיגדל שבו מתגורר בעל המשאית.

אבל אם אתה אומר שהוא לא צבאי לשעבר אז מתנצל על הטעות.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לרוני שלום,

אכן המק נראה לי קצת מוכר אך לתומי חשבתי שאין קשר... ד"א, בנושא רישוי משאיות שלל כמדומני שזה היה אפשרי עד שנות השישים - אני די בטוח שהFWD שהיה לSOS לפני המק היה שלל מצרי ממבצע קדש. אם ייצא לי בפסח אשאל את משה מSOS - נראה מה הוא זוכר...

בברכה,

גיא/T

נ.ב.: אין לך במקרה מידע על זהות הרכב שהעליתי? גרירת הדוברה התבצעה אצלכם בקריות וסביר להניח שהוא היה בבעלות חברה מחיפה - אני די בטוח שמדובר בהאג ולא בידרמן (ע"פי בני) אבל השד יודע ואכן האג היתה חברה קטנה ולא ידועה וזה מדהים כיצד משאית כזו התגלגלה לארץ הקודש...

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

מה זה?! (נלקח מאתר "פרש")

69729677.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מה זה?! (נלקח מאתר "פרש")

גנאדי , זהו לילנד ביבר אנגלי, כמו המשאית האמצעית בצילום . משאית זו משנת 1963 נמצאת אצלי. אם זכור לך, כיום המשאית בצבע ירוק.

אמנון

ליילנד אנגלי.jpg

פורסם

תודה! זה מה שחשבתי, לא הייתי בטוח...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אצל ביירון בחדרה עדיין שורדים כמה DM800, 600 ו R600 בודד, כולם מעודפי צה"ל מן הסתם...

4477345810_5889504fc5_o.jpg

4477345638_8b8126509d_o.jpg

4477342148_a45eee1af7_o.jpg

4476574871_2c9fa1d753_o.jpg

4476566449_fedcf0c834_o.jpg

4477341978_26b763610f_o.jpg

פורסם
אצל ביירון בחדרה עדיין שורדים כמה DM800, 600 ו R600 בודד, כולם מעודפי צה"ל מן הסתם...

4477345810_5889504fc5_o.jpg

4477345638_8b8126509d_o.jpg

4477342148_a45eee1af7_o.jpg

4476574871_2c9fa1d753_o.jpg

4476566449_fedcf0c834_o.jpg

4477341978_26b763610f_o.jpg

ממש שמורת טבע :lol:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

היו לו המוני DM800 שהוא שיפץ וייצא.

T - באת לחג לאכול מצות ?

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

הייתי שם לפני איזה חודש- חודשיים... באסה...:cry: -כלומר- הייתי בכיף שם יד על אחד מה-DMים, אבל התקציב-...:?:cry::evil:

פורסם

T - באת לחג לאכול מצות ?

ישי

אני מזוכיסט מטבעי:-)

גנאדי, ואם כבר במזוכיסטים עסקינן, אאל"ט הבעיה עם הDM הללו היא לא המחיר (הם ודאי ישמחו להפטר מהם, הלא אפילו האפריקאים לא רצו בהם) אלא העובדה שהם מעודפי צה"ל ולעולם לא יורשו לעלות לכביש, כך או אחרת:cry:

הודעה לעצמי:

אנא בדוק את כרטיסי הלוטו.

T

פורסם
היו לו המוני DM800 שהוא שיפץ וייצא.

T - באת לחג לאכול מצות ?

ישי

שלום וחג שמח לכולם.לפני שבוע פגשתי את אמנון מביירון ולדבריו,עד היום פרט ל13 DM800 שנמכרו מצ"הל הוא רכש את כולם כ120 יחידות וניגוד למה שפורסם בעבר הם הגיעו לאפריקה לקבלנים ישראלים שעובדים שם וכמוכן מספר מועט הגיע לגאורגיה (גרוזיה)כל המאקים פרט ל15 יחידות שיוצאו כגוררים עברו היתרהסבה בארץ לרכינות .בעבר היה נסיון ליצא את המאקים לירדן וחד בודד הועבר לשם אך הוחזר מחוסר ענין של הירדנים וארצות ערב האחרות.בקשר ל13 היחידות שנמכרו לפני כשבועיים אומר אמנון שמישהוא אחר זכה במכרז.הR600 הכחולה שבתמונה שהביא גיא שירתה ביחידה מסווגת כמושאלת מתובלה.רוני

פורסם
אני מזוכיסט מטבעי:-)

גנאדי, ואם כבר במזוכיסטים עסקינן, אאל"ט הבעיה עם הDM הללו היא לא המחיר (הם ודאי ישמחו להפטר מהם, הלא אפילו האפריקאים לא רצו בהם) אלא העובדה שהם מעודפי צה"ל ולעולם לא יורשו לעלות לכביש, כך או אחרת:cry:

הודעה לעצמי:

אנא בדוק את כרטיסי הלוטו.

T

אני יודע, שלא המחיר- אלא מחיר שאצטרך לשלם עבור האחזקתם ללא רישוי... :cry:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...