Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת יהיה חבל שמשאית נדירה כזאת תילך לברזל.

אבל לך תדע- אולי בסוף היא כן תימכר. :wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
Anybody knows what's the story behind this? How many Ford or Chevrolet Canadas are left in Israel, by the way? T

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2407775&postcount=29

יפה לראות פורד קנדה מישתפץ.

אני מכיר אחד שהיה למכירה בחיפה. בחלקו הגדול מפורק.

שני במושב בשרון - לא במצב נסיעה.

ראיתי גם "אב טיפוס" של פורד קנדה במוזיאון רכב פרטי. קטן יותר ופחוס יותר , אם אני זוכר נכון V8 בנזין.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

Yishay, thanks - if the "prototype" you mentioned is at the tractor musuem, I think it's just an earlier version (1942) they changed them - the one in Yad-Mordehay is a 1943-on. There were so many of these once, I remember ones standing in yards in Hadera when I was a child and even being used. I am surprized there are none on the road - they would be recognised as a collector vehicle, total weight is much lower than 12T:?:. T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

מה דעתכם?:shock: (חוקי לגמרי בארץ הייתי אומר....:wink:)

בעדיבות חברה מהפורום ATHS...8)

אגב, יש לפחות לבעלים של המשאית השחורה אתר עם מיליונים של התמונות, והוא דווקא בחור צעיר ויודע לנהוג לא רע, הייתי אומר, עם הדבר הזה!:shock:8)

Stretchedcabover.jpg

otr240.jpg

otr303.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

איזה משאית זאת?

התמונה צולמה בארץ בשנות השישים

%D7%9E%D7%A9%D7%90%D7%99%D7%AA%20%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93%20%D7%A0%D7%90%D7%98%D7%95---.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אני אומנם נולדתי הרבה אחרי , אני אני חושב שמדובר במאק או בפורד .

צירפתי תמונה של אחת דומה (מאק) חדשה הרבה יותר .

P1000483.JPG

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
איזה משאית זאת?

התמונה צולמה בארץ בשנות השישים

זהו פורד תוצרת גרמניה, שכונה בצה"ל "פרש".

משאית זאת הוזכרה בשרשור בנושא משאית פורד ירדנית - לפני פחות מחודש.

ציטוט מהודעה של בני הספל:

הנה המשאית שאני חושב שהתכוונת ושכונתה "פרש"

היא אכן משאית פורד 4X4

(Ford G398 )

ששרתה בצה"ל בשנות הששים

תוצרת פורד גרמניה

מנוע V8, כ 4000 סמ"ק 92 כ"ס.

הן נקנו ישירות עבור צה"ל...

אם זכרוני אינו מטעה אותי, משאיות אלה שרתו בחיל האויר ושימשו בעיקר כגוררי טילי נ"מ מסוג "הוק".

אגב - בצבא גרמניה ובנאט"ו כונתה משאית זאת "עז" (בת זוגו של התיש...)

עודד

פורסם
:cry::twisted:8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
האזינוhttp://www.youtube.com/watch?v=W1C05rYkTjw&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-1r-1-HM למנוע של הדיאם 895 הזה

קטע יותר ארוך של הראש גורר מאק מי שזוכר את עוצמתם למרות שכיום יש משאיות יותר עוצמתיות אך בדיאם 895 מנוע מקסידיין 440 כוח סוס היה וישאר תמיד משו מיוחד

עופר בן צבי

פורסם
שלום לך עופר,בשיא הכנות,אני לא מתימר לדעת הכל בנושא המשאיות הכבדות אבל יש לי הרגשה שאתה קצת מפספס אולי בגלל העובדה שגם כיום ובעבר הרבה יותר אפשר לומר שהכרתי כמעט כל מה שזז באיזור הצפון, אכן היתה מאק בצבע ירוק עם סליפר בצ"הל שהיה שייך לאחת היחידות המסווגות רק שהוא היה R600 והיה עם מנוע מאק.אם כוונתך לרכב שעבד בלבנון היו כמה DMים כאשר אחד נצבע בצהוב-ירוק דוגמת תעבורה ושולט בפרסום של תעבורה אבל גם הוא היה עם מנוע מאק V8 בנוסף היה DM שנצבע בכחול-אפרפר ואף הוא היה עם V8 ככל המאקים.אם יש בידך נתונים יותר מדויקים אשמח להתעדכן.רוני

בזמנו בלבנון היה ראש גורר מאק ירוק DM 800שנת 80 מנוע קמינס נדמה לי עם קבינה כפולה כמו במאקים האפורים גרר משאיות מאן ,רק הדיאם 895 סחב את המטען הממש כבד מעל 80 ולפעמים גם 100 טון

זה מאק מנוע קמינס

עופר בן צבי

פורסם

היית חייב?!:cry::cry::cry:8):twisted::oops:

פורסם
היית חייב?!:cry::cry::cry:8):twisted::oops:

לא חייב רק חשתי צורך

אך לא אפרט את מעלליהן של המשאיות האלו עברו רק 25 שנה

כמעט כל המאקים האלו כבר לא בארץ יוצאו לדרום אפריקה למעט בודדים עוד פה ושם שמצויים במחסנים ואצל כאלו ששמרו אותם למזכרת את אלו האזרחיים,מנועים נשארו בודדים אמנם בלך ובמגרש שלידו .

עופר בן צבי

פורסם
בזמנו בלבנון היה ראש גורר מאק ירוק DM 800שנת 80 מנוע קמינס נדמה לי עם קבינה כפולה כמו במאקים האפורים גרר משאיות מאן ,רק הדיאם 895 סחב את המטען הממש כבד מעל 80 ולפעמים גם 100 טון

זה מאק מנוע קמינס

שלום לך עופר,בשנת 79 היו מספר DM800 עם סליפרים זההים לצבאיים,בקואופ עמק חפר היו שניים אחד ירוק והשני כתום שניהם עם מנוע קמינס 350 כ"ס בניגוד לכל הDMים שהיו בקואופ לפניהם שהיו עם מנועי מאק V8,המאקים האלו התגלגלו בסופו של דבר לשמעון שיף שהוא אוטוריטה בהובלת ציוד כבד .יתכן ואתה מתכוון אליהם היות ותחבורה עבדו שנים רבות עבור משה"בט.בנוסף היו בקואופ שלב כמה DMים גם הם עם קמינס שעברו שידרוג והוסיפו להם סליפרים ,בניה עצמית של דרור סנקביץ מראשון לציון שייצר אותם בעצמו,בהבדל אחד שהוא בנה אותם כחלק אינטגרלי של הקבינה המקורית,דרך אגב הוא גם בנה מספר סליפרים לF700 עם DAYCAB שהיו באילת קווי תובלה.באשר לDM800 עם מנועי V8 440 אכן היו כמה בודדים שיובאו לארץ בשנת 83 2 היו של יוזמה הגליל 1 של אמנונים 1 מאיזור ירושלים ו1 אם אינני טועה של חל"ד שעבד בשרות מפעלי תובלה עם אמבטיה ההבדל החיצוני בינהם לכל הDMים שהיו בארץ לפניהם הוא במבנה של הרדיאטור כדוגמת המאק שנסרטון שהבאת אם תשים לב יש לו מעין תוספת של שני משולשים בצדי הרדיאטור שממשיכים עד לבסיסו.רוני

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...