Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רינו . מה יש בארגז של ה"מק " ?

יעקב, זה נראה כמו קומפרסור עם מנוע גדול ועצבני, מהסוג שמניע מקדחים / פטישי חציבה עצומים במחצבות.

שים לב לארבעה מסנני אוויר בחזית של הקופסה הצהובה בארגז של המאק, לא יודע אם המסננים קשורים למנוע או לקומפרסור עצמו..

-גיא. א

פורסם
לא להאמין, אבל הדאף הזו ביקרה בארץ בשנת 89'.

לפני הביקור ניתקו ההולנדים את יחידת ההנעה הקדמית, כך שהמשאית הונעה בגלגליה האחוריים בלבד.

חן,

לעניות דעתי הדאף ההיא Turbo twin סיימה את חיה בדאקאר ב-1988, ראיתי תמונה שלה - הפוכה ומעוכה, לא משהו ששווה לשקם, אבל לך תדע. מה שכן היו לה אחיות לא ממש תאומות. אולי אחת הגיע לארץ ב 1989.

-גיא א.

פורסם
חן,

לעניות דעתי הדאף ההיא Turbo twin סיימה את חיה בדאקאר ב-1988, ראיתי תמונה שלה - הפוכה ומעוכה, לא משהו ששווה לשקם, אבל לך תדע. מה שכן היו לה אחיות לא ממש תאומות. אולי אחת הגיע לארץ ב 1989.

-גיא א.

מצאתי את הסרט הזה, רואים את הדאף עוקפת את הפיג'ו 405 המפלצתית של ארי וטנאן ובסוף רואים את הדאף מרוסקת

http://www.youtube.com/watch?v=cUnWnx_rdps&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
וננצל פורום זה קצת לפרנסה , אפילו שזה לא יפה . מי זה בעל ה "מק " ואיזה מנוע יש בארגז ?

אם זה מה שאני רואה שזה- זה מדחס אוויר ענקי באמת, להזרמת האוויר לקלונסאות או משהו כזה, ובשימוש קבוע, המנוע אמור להיות דטרויט דיזל גדול.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זהו חברים, זה קרה: "אתמול היה "ניסיון הקרב" הראשון שלי על הסמי, אחרי שקיבלתי את הרשיון לא נהגתי אפילו פעם אחת, והנה- קיבלתי לידיי את המפלצת הזו, ישר וללא הכנה מוקדמת- ואני די גאה בעצמי שעמדתי במשימה: ההובלות בוצעו, עם הקילומטראז, לא קטן וכולל נסיעה עירונית הצפופה, ללא תקלות!:twisted:8) בהתחלה רעדו לי הביצים- לא מתבייש להודות...אבל מתרגלים. מודע- לגיר הרבה יותר קשה לי להתרגל מלעשות את הסיבובים עם האוטו! עזרתי לחבר עם ההובלה, היה צריך נהג דחוף...:-D

K100!.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

. מודע- לגיר הרבה יותר קשה לי להתרגל מלעשות את הסיבובים עם האוטו! עזרתי לחבר עם ההובלה, היה צריך נהג דחוף...:-D

גנאדי, שיהיה בהצלחה, הכי חשוב - זהירות בפניות עם הנגרר, סיפר לי פעם נהג בדואי שאין כיכר בבאר שבע שהוא לא חרב עם ה"לובי" - שיבוש ישראלי ל low boy trailer. או נגרר ציוד כבד בשפת העם. לפעמים חלק מהנהגים מתעצלים לעבוד נכון, לא רוצים לקחת רברס ועוד פעם קדימה כשיש פינה הדוקה ואז גלגלי העגלה מטפסים על מדרכות / כיכרות וגורמים נזק.

פורסם
גלוק . האם מדובר בסמי שבתמונה ?

כן, נו, עליו נהגתי חצי יום, דרום-מרכז-דרום...:-D עם המכונה לפיזור האספלט הזו ועוד אחת שהחליפה אותה...

פורסם

גינדי שלום

אם הייתי יודע אתמול שעקפתי

את הרכב הזה בדרך בגין בירושליים

שאתה הנהג הייתי נוסע בדרך עוקפת

ולא הייתי לוקח צאנס

וזה עוד היה בירידה

תצליח ובהנעה והנאה

פורסם
. מודע- לגיר הרבה יותר קשה לי להתרגל מלעשות את הסיבובים עם האוטו! עזרתי לחבר עם ההובלה, היה צריך נהג דחוף...:-D

גנאדי, שיהיה בהצלחה, הכי חשוב - זהירות בפניות עם הנגרר, סיפר לי פעם נהג בדואי שאין כיכר בבאר שבע שהוא לא חרב עם ה"לובי" - שיבוש ישראלי ל low boy trailer. או נגרר ציוד כבד בשפת העם. לפעמים חלק מהנהגים מתעצלים לעבוד נכון, לא רוצים לקחת רברס ועוד פעם קדימה כשיש פינה הדוקה ואז גלגלי העגלה מטפסים על מדרכות / כיכרות וגורמים נזק.

השתדלתי מאד לא להרוס שום דבר. זה לא קל- אבל אפשרי. אפילו על המדרכות לא עליתי בפניות! פעם אחת נגעתי באיזה תמרור נמוך (רק נגעתי- אפילו לא הורדתי, כי קלטתי בזמן ותיקנתי!), ופעם נוספת- נגעתי באחד מהמכבשים, כל זאת כי מהרתי כבר לחזור ולא שמתי לב- החיפזון והמוביל לא הולכים ביחד!!!:?:twisted:

פורסם

אני מצטער, אבל אמירה סתומה כזאת לא מאושרת בפורום הזה.

מה זה "אני חושב"? - או שיש או שאין, ואם משנות השישים אז מאוד מאוד משנה איזה שנה בדיוק, איזו סקניה, איזה מצב היא, איך היא נראית (תמונות!), ואיך יש לך אותה, ולמה ו....

נו?

אני חושב שיש לי סקניה שנות ה 60

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...