Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היפהפיה הזו עומדת בחיפה לדעתי כבר כמה חודשים טובים.

פשוט ישנה, מקורית, שלימה.. ללקק את האצבעות!

פונים רציניים יופנו לאיזור, אני לא ניסיתי לאתר את הבעלים, לדעתי אדם שיצא לפנסיה ברמה זו או אחרת... :wink:

דב

D500 בחליסה בחיפה.jpg

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

OK, אז עכשיו ברור מה היה הסיפור של הזיל, שנראה לפני כמה חודשים באיזור של העין-יהב!8)

מה שעצוב- שאני לא מאמין, שישרוד הרבה זמן בשלמותו שם, הודות לוואנדלים, שיש לנו בשפע בארצינו, לצערי!:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
טיול בערבה : חניון ה"זיל"

מה כזה מפתיע, יש ברוסיה וחבר העמים אלפי (אם לא עשרות אלפי) ZIL-157 שנוסעים, ועוד כמות ענקית בימ"חים של צבאות מדינות חבר העמים. הרכב יוצר מ-1958 עד 1991, אפילו שהדור הבא של הרכב הוצג כבר ב-1966, והדור שאחריו ב-1986.

אז לא מדובר ברכב אספנות כזה נדיר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא הייתי אומר את זה ככה: רובן הגדול של המשאיות הנ"ל כבר מזמן יצאו משימוש בכל המקומות עקב התיישנות. גם ה"ימ"חים" מתחדשים באופן תדיר, ואני בספק שגם ברוסיה נשארו אותם שם! כנ"ל גם במדינות האחרות.

עכשיו: עקב חוסר כדאיות בשימוש במשאיות הישנות (ברוב המקומות בעולם!), ומחירים מאד גבוהים של הברזל בכמה שנים האחרונות, עד לא מזמן- חלק מאד מכובד של הכלים הישנים הנ"ל פשוט הותך! אלה, שנשארו- או שכבר מסיימים את ימיהם, ומצבם ממש לא בשמיים (או, שלמעשה- כבר כמעט "שם"), או שנימצא בידיים של כל מיני אספנים, וכ"ד! אז, כבר לא כזה קל להשיג אחד כזה, ועוד במצב טוב! וכאן, בארץ- המצב עוד יותר גרוע, שכן, ככל הידוע לי- לא הייתה אף משאית כזאת, שאיי-פעם קיבלה רישוי "אזרחי", וכל מה שאיי-פעם יצא מהצה"ל- או שהפך למטרות, או שנמכר לחו"ל, או שפורק והפך ל"מוטציות שטח" למיניהן, וגם זה לא הרבה. בקיצור- אני הייתי מאד שמח לשים יש על אחד כזה במצב נסיעה כאן בארץ, ולצערי אני יותר מבטוח, שזה לא יקרה לעולם...:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הייי דוב אני מקרית שמונה ואני מכיר אותך קוראים לי שחר אני בן 31 וחולה על משאיות ישנות אשמח אים תיצור איתי קשר אני מעוניין ליקנות משאית ישנה 4X4 משופצת או ליפני שיפוץ 0504207620 שחר מוסרי

פורסם
היפהפיה הזו עומדת בחיפה לדעתי כבר כמה חודשים טובים.

פשוט ישנה, מקורית, שלימה.. ללקק את האצבעות!

פונים רציניים יופנו לאיזור, אני לא ניסיתי לאתר את הבעלים, לדעתי אדם שיצא לפנסיה ברמה זו או אחרת... :wink:

דב

משאית כזו בדיוק עומדת בצומת אזור על הכביש ניראת גם אחרי שיפוץ

ניראה לי היא שייכת למגרש מכוניות שליד

פורסם
משאית כזו בדיוק עומדת בצומת אזור על הכביש ניראת גם אחרי שיפוץ

ניראה לי היא שייכת למגרש מכוניות שליד

ועוד אחת כזאת שגם עומדת באזור על יד אחד המוסכים

1003090928.JPG

1003090929.JPG

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
אלי - אין בעד מה.

אפרופו, לפורד 9000 הנ"ל ישנה פרייטליינר תאומה.

שי

איזה יופי ! (ולא איכפת לי טיבו של המטען,באינטרנט ריח לא עובר.עדיין...) מי לא היה רוצה לפחות סיבוב על אחד מהם? שיקום!

פורסם
ועוד אחת כזאת שגם עומדת באזור על יד אחד המוסכים

במוסך "פורמולה" באזור תעשיה "עמק שרה" בבאר שבע עומדת משאית כזו בדיוק . משמשת מחסן.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

משאית שמצאתי השבוע

פעם אחרונה שראיתי את המשאית הזו ...

הייתה בשנת 98 בגבעת ברנר

הייתי בטוח שהיא כבר מזמן "לא איתנו" ומפורקת לחלקים

אולי תעבורה ירצו אותה למוזיאון..והיא תינצל

ניראה לי היא היחידה בארץ

DSC00152.jpg

DSC00153.jpg

DSC00154.jpg

DSC00155.jpg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...