Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני , גם אני חשבתי על הכיוון הזה ,

אבל חצי שנה לא להניע את המנוע זה לא יעזור הרבה.

השסתום יכול להיות תקין ,אבל הסולר כבר יכול להיתאדות במשאבה,

כמה סולר כבר יש במשאבה???

זה כבר מתאדה כך שזה מצב נורמלי לדעתי.

אל תשכח שהמשאבה עוד יונקת ממיכל הסולר, גם הצנרת המובליה אל המשאבה כבר ריקה מסולר.

בעוד חצי שנה שתלך להניע את המנוע , לפני ההנעה פמפם את משאבת העזר הראשונית עד שיבנה לחץ.

לאחר מכן תניע ותודיע לנו מה קורה...

ירון מאיר

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פמפמתי... לא עזר- כלומר, זה מה שקרה- הניע אחרי הרבה-הרבה זמן! לפני זה לא הייתה לי שום בעיה להניע- גם אחרי כמה שנים- בפעם הראשונה, שרציתי לקחת אותה- היא הניע האחרי משהוא כמו 5-6 שנים עמידה בחצי-סיבוב! לא חשוב, שמשאבה הייתה תקועה, והיא רק עבדה ב"פול"- אבל הניעה ישר! ואחרי שחרור ידני של המשאבה- המשיכה להניע אחרי כמה סיבובים בודדים של הסטרטר! התופעה התחילה בפעם הראשונה לפני חצי-שנה, אחרי, שלא נסעה משהו כמו חודשיים וחצי, ובפעם השניה זה קרה לפני כמה ימים. אם זה קורה רק אחרי כמה חודשים לא אי-התנעה- מילא, אבל עדיין מעצבן...:x

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הסולר יחסית טרי- תדלקתי לפני משהו כמו חצי שנה לפחות חצי מיכל, ועובדה, שכאשר כבר הניע- עובד ונוסע בסדר גמור! אני נוטה לחשוב באמת, שהשסטום האל-חזור נוזל, או שמשאבה קצת חלשה- אם כי, אז זה לא היה ממשיך לעבוד יציב, אחרי שכבר הניע, או שאני טועה?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נראה באמת כי השסתום רוצה להחזיר נשמתו לבורא,

בדיקה אחרונה שאתה יכול לעשות על מנת לשלול סחיבת אויר,

הנע את המנוע והשאר אותו מונע כ15-20 דקות בסל"ד הנמוך שלו.

אם המנוע כבה סימן שמאפשהוא סוחב אויר.

על כן בדוק את כל הצנרת והדיסקיות במחברים מהמיכל עד המשאבה הראשונית.

ירון מאיר

פורסם

שלום לכולם, דבר ראשון ,אוכל להוסיף כי בדרך אל המוזאון ברמלה יש גם אוטוקאר אצילי ומאק r600 גרר אדום סינגל. שנייהם הופיעו בתמונות כאן בפורום. לשאלותיו של דב:אני ממושב במרכז ("פרוזדור-ירושלים") המשאיות שגדלתי בצילן היו בעיקר הבינוניות ששרתו את החקלאות:ליילנדים מכל המינים ,פה ושם מאק בי,ואח"כ כמובן האר. והדי.אם. שהופיעו מדי פעם. זכור לי ביקור של אוטוקאר 'מפלצת',סכאניה טלוויזיה,וגם מישהו נכנס פעם עם סמי+דולי לברזל בניין. מעבר לכך הייתי מצפה בכליון עיניים לחופשות באילת אצל הדודים,לשבת ב"טייגר של אגד עם המזגן העצמאי(והרועש..)ולראות את הדברים האמיתיים נוסעים בדרך שכולם רצו שכבר תיגמר חוץ ממני. אני נהנתי מכל רגע.אח"כ הייתי לוקח עיפרון וסרגל ומתחיל לצייר. אגב,בסגנון,דב אנו די דומים.במיוחד אהבתי את הציור ממבט-על.יפה יפה! בעניין ה'חצר הצפונית',יש לי כבוד רב ל א מ נ ו ן,מבלי שפגשתי בו.בחור כלבבי!מקוה להיות שם באביב.טרם ראיתי..'

פורסם
נראה באמת כי השסתום רוצה להחזיר נשמתו לבורא,

בדיקה אחרונה שאתה יכול לעשות על מנת לשלול סחיבת אויר,

הנע את המנוע והשאר אותו מונע כ15-20 דקות בסל"ד הנמוך שלו.

אם המנוע כבה סימן שמאפשהוא סוחב אויר.

על כן בדוק את כל הצנרת והדיסקיות במחברים מהמיכל עד המשאבה הראשונית.

ירון מאיר

עובד יציב, חד משמעי! לפחות כ-10 דקות נתתי לו לעבוד אחרי, שהנעתי, לפני, שהתחלתי לנסוע, אחרי זה כיביתי והנעתי שוב- ועדיין עבד יציב! איפה השסטום הזה יושב בערך?:roll:

פורסם

שימור רכב הוא אחד מאבני הדרך וממטרות המועדון שלנו ונראה שמוזיאון תעבורה עושה צעד גדול לנושא.

יישר כח!!!

אגב מזמן לא ראיתי קונטרקטור סוס.לאן נעלמו מובילי הטנקים של מלחמת 6 הימים ?

פורסם

ח ב ר י ם , מי יוכל להרחיב בבקשה על הסיבות למופע הכ"כ קצר בכבישי ארצנו של ה-CRUISE-LINER של מאק? אשר כונה מאק-ניטים,אם אני לא טועה.אמנם מעטים ממנו נמכרו כאן ואני זוכר כמה מהם טוב:במ.תובלה,יעל,מע"צ,המניע-(סרוליק?)ובמיוחד זוכר אני צמד ,בצבעי כתום-צהוב של מובילי-מבואות-ירושלים. אז חוץ מזה שהוא קפץ...בעיני היה אוטו מרשים. מה אתם יודעים? איזה מין אוטו זה באמת היה? ...איפה יש כזה זרוק? תודה מראש.

פורסם

גנאדי ידידי.

כל משאבה היא שונה ,

אבל אותו רעיון כולם.(בעיקרון השסתום נמצא מיד בצינור דלק המגיע מהמסננים אל הכניסה למשאבה עצמה)

אם תעלה צילום של המשאבה (בצורה ברורה) אני אוכל לסמן לך את השסתום.

ירון מאיר

פורסם
שימור רכב הוא אחד מאבני הדרך וממטרות המועדון שלנו ונראה שמוזיאון תעבורה עושה צעד גדול לנושא.

יישר כח!!!

לזמי שלום,

האם ראית את הקונטרקטור על הכביש? ישנו קונטרקטור במוזיאון השריון בלטרון ןעוד אחד באוסף של פלוגת המובילים של צה"ל - האם לאחד מן השניים התכוונת - איני חושב שהם במצב נסיעה.

אם תרצה לראות קנטרקטורים של צה"ל שעובדים יום יום מן הסתם תצטרך להרחיק עד לאוס פינת תאילנד, ראה דיון כאן:

http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=20658&msgid=37612095&archive=1

http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=20658&msgid=37695594&archive=1

מאז עוד יצא לי להתכתב עם אוסטרלים (לצערי לא עם ההולנדים) ולפי התגובות לא נראה לי שהכלים האלה שלהם. מאחר ומעולם לא ראיתי קונטרקטורים עם הגה שמאלי וגלגלים פתוחים כמו שהיו אצלנו אני מסיק שהקונטרקטורים הללו הם מ"שלנו" ולא ירדנים או אחרים.

אשמח לשמוע מידע חדש\תיקון וכיו"ב מכל המשתתפים.

בברכה,

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

יישר כח!!!

שלום לך זמי,תקון קטן על מנת לעשות צדק היסטורי, אז ככה במלחמת ששת הימים מי שהוביל את הטנקים של צה"ל היו מובילים אזרחיים שגויסו יחד עם הנהגים שלהם במסגרת פלוגה 689 בנוסף להם המובילים הצה"ליים דיימונד טי שהיו המוביל התקני באותם ימים בנוסף לכל המערך הזה הצתרפו 2 ליילנד קונטרקטור שהובאו לנסיון לצבא והיו אבי טיפוס, דרך אגב אחד מהם שרד והוא מוצג בבסיס בית נבאלה במיני מוזאון של מערך התובלה.הקונטרקטור החל בשירות פעיל רק אחרי המלחמה ולמעשה נכנס לימחים בשנות ה70 המאוחרות. כל הקונטרקטורים יצאו מהשירות בתחילת שנות ה90 ונמכרו לארצות מתפתחות באפריקה חלקם נרכש ע"י הקבלנים שעסקו בהקמת כביש 6 כאשר הם הסבו אותם לרכינות ולמיכליות לפיזור מים לתשתיות הכביש.דוני

פורסם
ח ב ר י ם , מי יוכל להרחיב בבקשה על הסיבות למופע הכ"כ קצר בכבישי ארצנו של ה-CRUISE-LINER של מאק? אשר כונה מאק-ניטים,אם אני לא טועה.אמנם מעטים ממנו נמכרו כאן ואני זוכר כמה מהם טוב:במ.תובלה,יעל,מע"צ,המניע-(סרוליק?)ובמיוחד זוכר אני צמד ,בצבעי כתום-צהוב של מובילי-מבואות-ירושלים. אז חוץ מזה שהוא קפץ...בעיני היה אוטו מרשים. מה אתם יודעים? איזה מין אוטו זה באמת היה? ...איפה יש כזה זרוק? תודה מראש.

שלום לך אלי .קבל תקון קטנטן ,למובילי מבואות ירושלים היו 5 מאקים כאלה ובנוסף היה להם גם MR אחד שזה הדגם שגם שימש את עירית ירושלים בנוסף לרשימה שהבאת היו כאלה ב שלב ובאילת קווי תובלה ולאפרים בורשטיין. המאקים האלה לא היו הצלחה גדולה היות והקבינות לא החזיקו מעמד כמו כן בהשוואה ל F700 עם מנוע קמינס הרי הם היו פשוט נפל הם הגיעו עם מנוע מאק עם אפטר קולר שהיה חלש מהקמינס.

פורסם

אלי,

ע"פ הסבר שניתן ע"י ישראל (או רוני - איני זוכר בדיוק - סליחה מראש) קבינת האלומיניום הייתה נוטה להתפרקות בדיוק בגלל הקפיצות הללו. בארה"ב לעומת זאת כבר היה מקובל להזמין קפיצי אויר, הדרכים בד"כ יותר טובות ולכן הבעיה לא באה לידי ביטוי, אם כי גם שם הקבינה לא היתה ידועה בשרידות שלה בהשוואה לקבינה של הקנוורט K100 למשל.

בברכה,

T

פורסם

אלי,

הבהרה קטנה - ההודעה האחרונה שלי התייחסה להסבר שניתן ע"י רוני בהזדמנות אחרת - אני עדיין לא כ"כ סנילי שאיני מסוגל להבחין בהודעה הקודמת:lol: זה צירוף מקרים שהשארנו הודעות באותו זמן כמעט...

T\גיא

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...