Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
יופי של תמונות. ראשית כל שמתי לב שגם בגרר וגם במשאבת-בטון, עדיין(!)מתנוסס הכלב. יפה. חוץ מזה איפה צולמו אלו שמתחת לעץ? המשך לצלם,תודה.

אלה, שמתחת לעץ- עדיף לא לספר איפה חונות בדיוק, כי שלושתן (DM800, R600, ווולוו N)- עדיין עובדות יומיומית, וממקום הזה כבר נגנבה בעבר לפחות משאית אחת ישנה, אז...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אלה, שמתחת לעץ- עדיף לא לספר איפה חונות בדיוק, כי שלושתן (DM800, R600, ווולוו N)- עדיין עובדות יומיומית, וממקום הזה כבר נגנבה בעבר לפחות משאית אחת ישנה, אז...

חחחח תאמת את המשאית האחרונה שצילמתי שם באזור

גנבו יומיים אח"כ (הלילנד שהייתה מיועדת למוזיאון)

אז אני מקווה שהמזל הזה לא ירדוף גם את המשאיות האלו שצילמתי

פורסם

רק עכשיו ראיתי. מדהים!!!

זה באמת ציור, שלי זה יותר רישומים... רוצה עוד!

נו, אולי מישהו מרכז את כל ציורי המשאיות בתת-שירשור נפרד?

ניסיון להעלות תמונה של ציור, בעיקר בשביל דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

לפני כמה עמודים פה בפורום ,כמה חברים דיברו על פורד ישנה יד ראשונה

שמסתובבת באיזור פ"ת ושלא הספיקו לצלם אותה

אז ניראה לי שזו המשאית שהתכוונתם אלייה

DSC00150.jpg

DSC00151.jpg

פורסם

כמי שהכיר את המשאיות האלה כחדשות, ומעבר לכך שהיתה להן אמינות מופלגת, לא סבלתי אותן (קאבינה מתפרקת, ידית הילוכים חסרת רגישות...).

אני מסתכל על התמונה ורוצה לעבור הלאה, אבל הי. עוד 10 שנים (?) היה תהיה ענתיקה יקרת ערך...

זה לא הרכב של אבא של גיא (טטרא)? אם הבנתי נכון יש לו משהו כזה?

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

בקיבוץ עבדתי על אחת כזו אבל הייבר הובלתי גרעינים מבית דגן לקרית ענבים, במשאית היה מורכב מזגן של חיש (כמו שמורכב בפיג'ו שלי) נסעתי עם מזגן ומעיל כדאי להשוויץ שיש לי מזגן אבל בגלל שהמזגו הורכב למטה ומימין למושב הנהג מהר מאוד המזגן "דפק" לי את הברך חוץ מזה נהנתי מאוד מהעבודה ובעיקר מאוכל ב"מקסים" ביציאה הדרומית של חיפה

פורסם
בקיבוץ עבדתי על אחת כזו אבל הייבר הובלתי גרעינים מבית דגן לקרית ענבים, במשאית היה מורכב מזגן של חיש (כמו שמורכב בפיג'ו שלי) נסעתי עם מזגן ומעיל כדאי להשוויץ שיש לי מזגן אבל בגלל שהמזגו הורכב למטה ומימין למושב הנהג מהר מאוד המזגן "דפק" לי את הברך חוץ מזה נהנתי מאוד מהעבודה ובעיקר מאוכל ב"מקסים" ביציאה הדרומית של חיפה

בית דגן = ישוב ליד ראשון לציון

דגון = ממגורות בחיפה

פורסם

השבוע באשדוד המאקים של דב רימון עוד מאק mh בעבודה והוויט של מאיר קרייצר מאילת קווי תובלה עדיין פעיל גם היום,האוט היה יד ראשונה מ1987 מנוע קמינס 444 עוד לא עבר אוברול כבר מעל מליון קילומטר עדיין עובד במקום בתוך אשדוד עד שימות המנוע כי כבר מאיר יצא לגמלאות,

תמונה 353.jpg

תמונה 348.jpg

תמונה 351.jpg

תמונה 014.jpg

תמונה 011.jpg

תמונה 010.jpg

פורסם
השבוע באשדוד המאקים של דב רימון עוד מאק mh בעבודה והוויט של מאיר קרייצר מאילת קווי תובלה עדיין פעיל גם היום,האוט היה יד ראשונה מ1987 מנוע קמינס 444 עוד לא עבר אוברול כבר מעל מליון קילומטר עדיין עובד במקום בתוך אשדוד עד שימות המנוע כי כבר מאיר יצא לגמלאות,

אני רואה שזה צולם ליד האיתורים בנמל אשדוד

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

עכשיו נזכרתי שראיתי את המאק ( שנת 81 ) כשהפלגתי בחופש מנמל אשדוד לקפריסין.

מרשימה מאוד.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
כמי שהכיר את המשאיות האלה כחדשות, ומעבר לכך שהיתה להן אמינות מופלגת, לא סבלתי אותן (קאבינה מתפרקת, ידית הילוכים חסרת רגישות...).

אני מסתכל על התמונה ורוצה לעבור הלאה, אבל הי. עוד 10 שנים (?) היה תהיה ענתיקה יקרת ערך...

זה לא הרכב של אבא של גיא (טטרא)? אם הבנתי נכון יש לו משהו כזה?

דב

דב, אתה חושב שאם המשאית הזו היתה של אבי הייתי מרשה לו לנסוע איתה במצב כזה:-D?

יותר ברצינות, אם כבר אנחנו מדברים על קרובי משפחה, אבי למרות שבימי בחרותו נהג על משאיות (בצבא ובמשק) אח"כ עשה הסבה למקצוע שאין עימו שום קשר לענף התובלה או חקלאות... ייתכן והתכוונת לדודי ממישרים בפרדס חנה ואכן היתה להם פורד D שהורכב עליה מיכל סולר לתדלק את הצמ"ה שלהם (והטטרות כמובן) אך זה היה לפני זמן רב וקשה לי להאמין שה D ההוא שרד... כשדודי פרש לגמלאות הציוד נמכר.

T/גיא

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

שלום לכולם,

זכיתי לנהוג בזמן שהותי באמריקה על מה שנדמה לי כפורד F850 מתחילת שנות ה80.

אני מתקשה בהשגת מידע על המשאית, האם מישהו מכיר ויוכל לשפוך לי מעט אור בנושא?

תודה

כבר חתמתי...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...