Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום בחולון

משהו דומה או זה נצפו היום בכביש 6 על גרר,

הייתי חצי רדום אז לא הייתי בטוח.

attachment.php?attachmentid=176547&d=1256402036

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
משהו דומה או זה נצפו היום בכביש 6 על גרר,

הייתי חצי רדום אז לא הייתי בטוח.

attachment.php?attachmentid=176547&d=1256402036

לדעתי, הרכב מופיע גם היום ביד 2 , דורשים עבורו 45000 ש"ח וטוענים שנסע רק 9000 ק"מ בחייו ???

שי

פורסם

כבר ירדו- בהתחלה היה 60 אלף!:lol: אגב, הוא באמת כמעט לא נסע- כל החיים היה בחצר של התעשיה האווירית!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלום חברים, היום יש חדשות במוזיאון תעבורה:ליילנד ביבר,סכאניה 'טלויזיה' מיכלית דס"ל לשעבר,אוטוקר ירוק(עוד שניים בהכנה:אחד מתע"ש 83 בצבע תכלת,שני מהחצר של 'נגררים',גרר צהוב ישן ומרשים.)ועוד ישנו טנדר אמריקאי מגודל,נדמה לי פורד. עוד בשיפוץ יש שתי סכאניות:110 עם רמסע ו-85 מיכלית-דלק סינגל עם שאריות של מדבקות 'פ ז ',אוטו יפה! גם הוולוו N-88 או86 מהמכרזים בממ''ן ישנו , בהמתנה .יהיה מעניין...

פורסם
כבר ירדו- בהתחלה היה 60 אלף!:lol: אגב, הוא באמת כמעט לא נסע- כל החיים היה בחצר של התעשיה האווירית!

נכון לעכשיו בתעשיה אווירית צמוד לנתב"ג עדיין יש כמה רכבים מסחרים עתיקים שלא זזו מזה שנים חלקם נדירים.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
שלום חברים, היום יש חדשות במוזיאון תעבורה:ליילנד ביבר,סכאניה 'טלויזיה' מיכלית דס"ל לשעבר,אוטוקר ירוק(עוד שניים בהכנה:אחד מתע"ש 83 בצבע תכלת,שני מהחצר של 'נגררים',גרר צהוב ישן ומרשים.)ועוד ישנו טנדר אמריקאי מגודל,נדמה לי פורד. עוד בשיפוץ יש שתי סכאניות:110 עם רמסע ו-85 מיכלית-דלק סינגל עם שאריות של מדבקות 'פ ז ',אוטו יפה! גם הוולוו N-88 או86 מהמכרזים בממ''ן ישנו , בהמתנה .יהיה מעניין...

שלום לכולם.קבלו עדכון ממה שהולך בחצר מוסך תשתית צפון מאתמול: אוטוקר קונסטרוקטור שעסק בהובלת כותנה GMC350 מאק R600 מיקסר 79 פיאט 619 מודל 73 פורד 9000 81 כבאית פורדסון עוד סקניה 80 מיכלית דס"ל סופר וויט הייבר פורד F6משנות ה50 וולבו N86 ונולת הכותרת,לדעתי,מאק B81 ,עם מנוע קמינס וגיר פולר,שהיה של אשכנזי מזכרון,עד כאן להיום.רוני

פורסם

לגבי המשאית פיאט שציינת שראית במוסך תשתית צפון . אני אישית לפחות מכיר רק 2 כאלה שעוד עבדו עד לא מזמן אחת באילת ואחת במודיעין.

הייתה עוד אחת נטושה במושב באזור קרית גת.

אני מניח שמדובר על אחת מהם.

בקרוב כנראה נראה את כל המשאיות שציינת על גררים בדרך למוזיאון ברמלה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

במוסף כל הדרום של ידיעות, מודעה של איגוד הכבאות. מוכרים מספר רכבים ביניהם 3 משאיות מגירוס (הישנה ביותר מודל 73)

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

It's a miricle - like the time tunnel - suddendly it's 1975 again

:lol: (I wish). by the way, anyone who has ever been to Central and South America must have seen these old Dodges at work still - just one example

3706573971_9dd6e81295.jpg

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

כמי שצייר לא מעט משאיות בחייו - כל הכבוד.

והמכלית, בכלל, כל הפרטים בשילדה מתחת למיכל...

יפה, יפה! אין עוד ציורים?

דב

מייחל לראות במוזיאון גם F-700, בינתיים רק בציורים...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

היה מפגש מרשים ומקסים, תעבורה הרימו בזמן קצר מוזיאון מכובד מאוד (ועוד היד נטויה), הגיעו הכלים העתיקים שעודם במצב נסיעה - ה"ספא נע" של משה בג'רנו, הליילנד סופר ביבר של גנאדי והטייגר של חברי פורום תחבורה ציבורית (ואם אני לא מדייק, אשמח לתיקונים).

היה אורח מחו"ל - מרטין פיפארד, עיתונאי משאיות שממש אוהב את התחום ועוד יותר את ההיסטוריה של התובלה, והתקבלנו בלבבביות על ידי אנשי תעבורה שאף טרחו והגיעו למקום - בונדי, זאביק, צביקה ומקים המוזיאון, יורם לונדון.

נו, מים תמונות? גנאדי?

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

שרשור מרתק!

אפשר לקבל פרטים נוספים על המוזיאון המדובר?

(מיקום מדויק, לינק לאתר הרשמי, שעות פתיחה לציבור הרחב וכו')

גם אני, כמו אלעד כמה עמודים לפני, הייתי במוזיאון מרצדס-בנץ בשטוטגארט לפני חודש וחצי וביליתי זמן רב ליד המשאיות והאוטובוסים שמוצגים שם בגאווה. לכל רכב כבד שם יש סיפור אישי מרתק, חלכם עברו מאות-אלפי קילומטרים ב-30-40 שנות שירות בחברות השונות (דואר, מכבי אש וגם...אוטו-גלידה) עד שלבסוף הגיעו לידיהם האוהבות של המשחזרים והמשפצים במוזיאון.

אשתדל לצרף תמונות בקרוב.

בזמן שטיילנו בגרמניה עברנו לא פעם סמוך לעיר אוגסבורג, בה ממוקמים המשרדים הראשיים, המפעל והמוזיאון של MAN.

בשל קוצר הזמן, לא עצרנו במקום- האם מישהו היה במוזיאון הנ"ל ויכול להגיד האם הפסדתי משהו?

שבוע טוב,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...