Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ?

לא על תסגור את הדלת.

יש לי רעיון אחר בשבילך .

הדלת עצמה עפה .

המדרגות נשארות .

ודלת סוגרת אותן לארגז כלים .

מה הקטע? שגם מלמעלה תהייה דלת ,ואז אפשר כשרוצים לפתוח מדרגות.

היא הרי גם ככה לא אספנות ,אז יכול להיות שתיקח עליה דברים ,ככה אתה יכול להעמיס גם ללא מלגזה דברים לא מאוד גדולים.

חוץ מזה היא כולה להיות במה בארועים .

תחשוב איזה אדיר זה ,אתה עובר במשרד מעמיס ציוד הגברה.

נעמד באמצע הרחבה ,וכל מי שעולה לבמה עולה למשאית אספנות (בפוטנציה ).

ועדיין יש שם ארגז כלים כל שאר הזמן.

מה דעתך?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה ?

היא הרי גם ככה לא אספנות ,אז יכול להיות שתיקח עליה דברים ,ככה אתה יכול להעמיס גם ללא מלגזה דברים לא מאוד גדולים.

מה דעתך?

זהו שהיא כן אספנות!

אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

נכון! בכוונה השארתי מספר בתמונה "בגדול"- "אספנות". למי שעוד לא יודע- אני חושב, שזוהיא המשאית הגדולה הראשונה בארץ, שרשומה כ"אספנות" באופן רשמי. משקלה הכולל 11.5 טון. מה שלא רשום כאספנות- המשאית השניה שלי, שמשקלה הכולל שלה 18900 או משהו. וגם הפורד D- א. כי הוא עוד לא בן 30 עדיין, וב. כי גם הוא חורג מ-12 טון, למי ששכח- 12200, ליתר דיוק...:-(

ללא כל קשר- רעיון של הבמה דווקא לא רע, וגם אני חשבתי עליו, לשימוש לצורך האירועים של המועדון. העניין הוא שגם ככה יהיה שם דופן עץ, אז בשביל לעלות במדרגות אצטרך כל פעם לפרק את הדופן, ולא רק לפתוח- וזה לא כזה קל, בהתחשב במשקלו. ובכל מיקרה- מאחורה יש שתי מדרגות נשלפות ממתחת לארגז, שאותן אולי כן אשאיר, אז אפשר יהיה לעלות משם.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

התבלבלתי בין משקלי המשאיות שלך (ולא התעמקתי במספרים).

אני הצעתי ,תרצה תיקח לא תרצה לא תיקח ,אני עדיין חושב שאפשר לעשות שם משהו ממש מגניב.

אתה מתכוון לסגור את הפתח מאחורה?

בכל מקרה המון בהצלחה .

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

לא לסגור- לשים במקום השאריות המכוערות של הדלתות, שהיו שם- דופן עץ אחידה, כמו שיש בכל משאית נורמלית, שאותה אפשר לפתוח כלפי מטה על הצירים, כמובן. ובכלל, מן הסתם- כל הדפנות ניתן יהיה לפתוח לצדדים (שוב- כמו בכל משאית אחרת, הצורה הזו לא השתנתה לדעתי ב-40 השנה האחרונות), ואז בהחלט ניתן להפוך את המשאית לבמה. רק מה- שוב, במדרגות צד לא ניתן יהיה להשתמש בכל מיקרה, מכוון שהדופן כאשר תפתח כלפי מטה- תסגור בעצם את המדרגות.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם זה מעניין אותך יש לי רעיון איך לעשות את זה.

אם לא ואתה רוצה מדרגות שאפשר להשעין על המשאית ,נראה לי שזרוק משהו בקיבוץ.

פורסם

ביום ראשון אני טס לאיטליה ומשם לספרד . הוזמנתי עלידי חב איוקו . במהלך הטיול אני יבקר במפעלים שלהם באיטלה ובספרד.

יסע על משאיות חדשות .

מאיזה שנה איוקו קימת?

מה הדגם הכי ישן שלה בארץ?

פורסם

יש לך יבואן של איווקו בארץ, שניקרא פלדמן (פלטראק, אני חושב השם "הרשמי" שלהם). יש להם סניף גם בצפון, לדעתי בחיפה. הם גם היבואנים של הטרקטורים, נידמה לי ג'ון דיר. אתה יכול לשאול אותם את כל השאלות, לא חושב, שתהיה להם בעיה לענות לך.

באופן כללי אני ראיתי בזמנו בארץ איווקויים משנות ה-70, לא יודע ממתי בדיוק, הייתה גם תקופה, שהם ניקראו "פיאט-איווקו", אני חושב, שאחרי שרכשו את הקווי הייצור של הפורד-אירופה הם ניפרדו מפיאט... היום מסתובבות עדיין כמה בגודל שונה (בד"כ הגדולות, מעל 15) מתחילה ועד סוף ה-80. עם 6 ספרות לא ראיתי כבר מזמן בכביש.

אגב, סתם מסקרנות: מה לך, ולאיווקו?

פורסם
שלום לכולם!

לפני שאני מתחיל להתרוצץ בין המסגריות, ע"מ לקבל הצעת מחיר לתיקון הארגז שלי בצ'יפטיין- רציתי לדעת, כמה להערכתכם, אמור לעתות דבר כזה. בגדול המצב: "פלטה" שלמה, נדרשת עבודת מסגרות כדי לסגור פתח של המדרגות צד (האוטו היה טיולית, אז יש דלת, שגם אותה צריך להעיף), יש דפנות עץ, אבל כולם רקובות/שבורות לגמרי והמסגרות ברזל חלודות/עקומות. יש עמודים (תקינים ובסדר, צריך רק לצבוע). בקיצור- צריך להחליף את הדפנות "קומפלט" כנראה, לבנות דופן אחורית חדשה מ"0" כולל הצירים (בגלל, שהיה טיולית- יש דופן מוזרה ומחולקת עם הדלתות מאחורה, אני ממש לא רוצה את זה), לסגור את הפתח בצד ולהרכיב במקומו דופן נוספת עם הצירים, ולבנות מחדש דפנות (או למצוא מתאימות, אם זה סטנדרתי לעוד כמה משאיות).

או, לחילופין- אני יכול לקחת ארגז שלם (יחסית), אם כי ישן ודי מכוסך, מצ'יפטיין הצבאית, אבל הבעיה- הארגז "המקורי" שלי נראה אחרת: יש לו 3 סקציות, וב"צבאי" יש רק 2 בכל צעד, ואני אוהב את הצורה של שלי הרבה יותר!

אז, מה אתם אומרים חברים?

בנוסף: אני יכול לקחת כמה דפנות עץ במצב "סביר" ב-500 ש"ח- אבל אני לא יודע, אם מתאימות לי, או אצטרך לעשות עבודת מסגרות נוספת, כדי להתאימם- שווה לנסות?

תודה!

אגב, למי ששכח: אנחנו מדברים על "הבחור" הזה:

אני מקפיץ את השאלהה- כי זה די דחוף...:oops:

פורסם
יש לך יבואן של איווקו בארץ, שניקרא פלדמן (פלטראק, אני חושב השם "הרשמי" שלהם). יש להם סניף גם בצפון, לדעתי בחיפה. הם גם היבואנים של הטרקטורים, נידמה לי ג'ון דיר. אתה יכול לשאול אותם את כל השאלות, לא חושב, שתהיה להם בעיה לענות לך.

באופן כללי אני ראיתי בזמנו בארץ איווקויים משנות ה-70, לא יודע ממתי בדיוק, הייתה גם תקופה, שהם ניקראו "פיאט-איווקו", אני חושב, שאחרי שרכשו את הקווי הייצור של הפורד-אירופה הם ניפרדו מפיאט... היום מסתובבות עדיין כמה בגודל שונה (בד"כ הגדולות, מעל 15) מתחילה ועד סוף ה-80. עם 6 ספרות לא ראיתי כבר מזמן בכביש.

מיפראם במפרץ יבואני גון דיר וטאטא. לא איווקו.פיאט התחילו מאיחוד OM-VM ואייפו בפיאט משאיות והמשיכו ברכש מגירוס-גרמניה,אוניק , סאביים , ברלייה-צרפת ,פגאסו-ספרד.אולי שכחתי עוד.

פורסם

אני לקוח V.I.P של החברה . חברת איוקו מממנת את כל הטיול למעט הטיסות שעלו לי 900$ . אני טס מיום ראשון עד ראשון.

יש מישהו שיודע איפה אני יכול לקנות דגמים במילנו, ובמדריד?

פורסם

איווקו יובאה בעבר על ידי המשביר המרכזי, ובאותה עת אותה מחלקה יבאה גם את ג'ון דיר.

לאחר סגירת המשביר, היה פיצול ל "ממסר" יבואני איווקו, ול "משביר לחקחאי" יבואני ג'ון דיר.

ממסר נסגרה, ואחרי מספר שנים , פלדמן קיבלו את הזיכיון (הם מייצגים את פיאט אגרי מקדמת דנן), והקימו חברת בת בשם "פלטראק."

המשביר לחקלאי, נמכרה ל"מיפרם", חברה שעסקה בתחום תעשיות המתכת, והשתעשעה בשנים האחרונות ביבוא של טאטא מהודו ושל המונית הלונדונית.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

פלדמן יבואנים של ניו הולנד

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם
הטרקטורים של פורד , ניו הולנד ופיאט הם כולם בבעלות פיאט אגרי וזהים.

טרקטורים של פורד כבר אין.ניו הולנד, קייס וסטאייר שייכים ל- CNH והם מיובאים לארץ על ידי חברת נ. פלדמן ובניו

http://www.cnh.com/

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...