Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בגיר מאזדה 626 שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

היום החלה בעיה בגיר הכוללת קפיצה מהירה מ-1 ל-2 עם מכה בגיר, העברת הילוכים ארוכה מאוד ואין קיקדאון לחלוטין.

במקביל נורית המצבר נדלקת (לא נורית ה-HOLD), אחרי הרצת חיפוש קיבלתי קצת מושג לקראת מה אני הולך, האם יש למישהו המלצה על מקום הגון באיזור חולון (מכון גירים) שיספר לי את האמת האם גיר הלך או בעיה אלקטרונית כלשהיא? או נתקל בבעיה דומה?

תודה מראש

שיהיה...

פורסם

אני רוצה להיות זהיר בהערכתי אבל,אם נורית המצבר נדלקת עושה רושם שכנראה לא מדובר בתקלה בגיר.

סביר יותר שיש תקלה במע' הטעינה.

כדאי לגשת לחשמלאי,לבצע בדיקת מתחי טעינה לאלטרנטור בעומס וללא עומס ולחזור לעדכן.

תתפלא לשמוע,אבל כאשר מערכת מסויימת ברכב לא תקינה זה יכול בהחלט לשבש גם מערכות אחרות וכדאי לשלול קודם חשד כבד לתקלה חשמלית מאשר להתחיל להתעסק עם הגיר אולי שלא לצורך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מישהו מכיר פסיכולוג מכוניות טוב?...

היום כאילו לא קרה כלום לא מכות בגיר ולא בטיח, המכונית נוסעת כהרגלה טוב מתמיד :roll:

אין נורית מצבר דלוקה ושמן הגיר שנבדק הבוקר ורדרד ונקי ובכמות מספקת , המכונית עברה 118000 עם אפס בעיות ועם נהיגה שאינה תובענית מה יכולה להיות ההצגה של אתמול?

שיהיה...

פורסם

אתה רואה איזה פורום טוב זה?

שיתפת אותנו בתקלה וישר ליבנו יצא אליך, יצא שהשתתפנו בצערך

ותיקננו לך את התקלה.

סיפור דומה שקרה לי עם קליאו אוטומט שנת 94.

נסעתי עם חבר לחרמון, בקרית שמונה גיליתי שהרכב לא נכנס ל-R - תקלה חמורה לכשעצמה.

כשהגעתי למוסך מורשה רנו בקרית שמונה, כולם עיקמו את הפרצוף ועשו תנועות ידיים של WOW WOW.

וחשבתי שזהו, אני צריך לשבור תכנית חסכון או לקחת הלוואה, מסתבר שבורג יצא ויצאתי עם נזק של 70 ש"ח כולל עבודה.

מקווה שזו תקלה חשמלית ולא בעיה בגיר.

פורסם
אני רוצה להיות זהיר בהערכתי אבל,אם נורית המצבר נדלקת עושה רושם שכנראה לא מדובר בתקלה בגיר.

סביר יותר שיש תקלה במע' הטעינה.

כדאי לגשת לחשמלאי,לבצע בדיקת מתחי טעינה לאלטרנטור בעומס וללא עומס ולחזור לעדכן.

תתפלא לשמוע,אבל כאשר מערכת מסויימת ברכב לא תקינה זה יכול בהחלט לשבש גם מערכות אחרות וכדאי לשלול קודם חשד כבד לתקלה חשמלית מאשר להתחיל להתעסק עם הגיר אולי שלא לצורך.

היום לגברת לא בא להניע וזה בהמשך להתקף הפסיכוטי שעובר עליה, חיברנו לה כבלים והנענו אותה על אפה וחמתה ולקחנו אותה אחר כבוד למצבראי שלנו ושם התבררה לנו סוף סוף מה מקור ההתקף המוזר ...לגברת ירדו המים! כלומר התאדו המים מהמצבר והוא יבש וצחיח,אינפוזיה קצרה של נוזלי חיים החזירו בו נישמתו והגברת התעוררה לחיים חדשים מניעה ונוסעת כמו חדשה, להערכת המצבראי זהו גם מקור בעיית ההילוכים,מה שמביא אותך colauti 9 לקולע בול במקור הבעיה.

ובא לציון גואל

שיהיה...

• תוכן חדש...