Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי נוסע עוד כחודש לסין, ואני רוצה שהוא יקנה לי משם את המכשיר הבא:

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=AVHP7950DVD&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap&lang=HE

הוא יהיה בשנחאי ואין לי מושג איך לחפש חנויות בסין, אני לא רוצה שהוא יתקל שם בבעיות למצוא את המכשיר בסין.

אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד.

אני מחפש חנות שהמכשיר הנ"ל יהיה שם. ועדיפות לחנות הזולה ביותר.

תודה, אביעד.

פורסם

נכון.

אפילו יש קניונים שלמים שהכל שם זיוף.

זה סיכון גם לפי דעתי , למרות שיש כל מיני דרכים לזהות אם המוצר אמיתי כמו מספר סידורי, הבדלים קטנים מאוד ובקושי מורגשים בין מוצר מקורי ללא מקורי.

רק תיקח בחשבון שלדוגמא יש מוצרים שהם תוצרת חוץ והם מקוריים שנגיד מייבאים אותם לישראל ופשוט הסינים מקבלים את הזכות לייצור במדינה שלהם במקום לייבא את המוצר ( כח עבודה זול )

לדוגמא שהייתי בתאילנד חיפשתי פלאפון של נוקיה תוצרת פינלנד , אבל כמובן שלא מצאתי וחשבתי שכל הפלאפונים שם מזוייפים כי רשום עליהם Made By Nokia אבל למעשה לתאילנד יש אישור ייצור של פלאפונים בתאילנד מחברת נוקיה או שהם פשוט מייבאים את הפלאפונים מסין ככה שזה יוצא יותר זול מייבוא מפינלנד.

אותו דבר ככה סין. קשה לדעת.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

לגבי קניה בסין, כל הנושא קצת מסובך.

בהרבה מהערים שם זה לא חוקי לכביש ובגלל זה אין חנויות בכלל שמוכרות את זה.

אז צריך לאתר את המפעלים בעיר שאתם נמצאים בה ולגשת ולרכוש ישירות מהמפעל.

סינים כעם - הם אנשים מאוד ישרים, הייתי שם חודש, לא רימו אותי פעם אחת! אפילו נהגי מוניות היו ישרים כמו סרגל.

לגבי שנחאי והונג קונג - הבנתי ששם החגיגה קצת יותר פתוחה.

תכינס לאתרים של החברות שאתה רוצה לקנות מהן מוצרים ותאתר את הדילרים שלהם בסין ואת הכתובת שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תשמע קודם כל סין היא עצומה :shock:

למצוא שם משו זה מאוד קשה..אתה צריך להגיע למרכז סין איפה שכל העניינים אבא שלי טס לשם כל חודשיים לעסקים ואני גם ביקשתי ממנו לקנות לי כל מיני דברים לרכב והוא לא מצא כלוםהוא מצא משו של JVC והוא אמר לי שזה מזוייף..ושם זה המון זיופים חבל שתיפול על משו והלך הכסף..יותר שווה לחסוך ולקנות בארץ וגם תיהיה לך אחריות

(אל תשכח לנסוע מעיר לעיר זה לא כמו פה שאתה נוסע מת"א לאשקלון זה 40 דקות שם אתה צריך לקחת איזה רכבת ולנסוע כמה שעות טובות מאוד)

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

• תוכן חדש...