Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש בשישי - ומה היה לנו הפעם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שבמזג האויר כזה לא הרבה הגיעו אבל מי שהגיעה לא פיספס את המופע של סוברו הפשע - הדור החדש ובה כמובן שומכר שלא שכח להתנגש בעוד GTI. כואב הלב :roll: .

Resize of 102_0218.JPG

Resize of 102_0217.JPG

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

איך זה קרה...?

פרטים בבקשה.

(אגב, זוכרים את הסוזוקי סוויפט עם האמבטיה, שפורסמה פה בעבר כאחת המכוערות? תאמינו או לא, היא גם הייתה. היא יותר מכוערת במציאות מאשר בתמונות...!).

Back to the original - NC again.

פורסם
איך זה קרה...?

פרטים בבקשה.

(אגב, זוכרים את הסוזוקי סוויפט עם האמבטיה, שפורסמה פה בעבר כאחת המכוערות? תאמינו או לא, היא גם הייתה. היא יותר מכוערת במציאות מאשר בתמונות...!).

מכוערת מכוערת, אבל אני מעריץ את הבעלים שלה.. הוא עשה את זה לבד! רק מראה כמה אהבה יש לו למכוניות........ ללא קשר לאיך יצא.. מה לעשות, לא לכולם בא לשים איזה כמה אלפיות על קיטים סתם..

פורסם

רועי (בעל ה 205) עומד , פתאום חריקההההההההההההההההה בום !

ככה זה קרה :)

כואב הלב , ה 205 הזו הייתה (עדיין ?) למכירה...והיא הייתה (עדיין ?) מושלמת !! לא שאסי לא תאונות לא כלום !!! ואפילו רצה מחיר הגיוני..

כואב הלב :mad::mad::mad::mad::mad:

פורסם
איך זה קרה...?

פרטים בבקשה.

איך זה קרה?

נהג הסובארו המטומטם נסע הלוך חזור במהירות מאד גבוהה בכביש

במתחם האצטדיון , נסע הלוך חזור במהירות מאד מאד גבוהה.

התאונה הייתה עניין של זמן ( למרות שקיוויתי שהוא יעוף על איזה עץ...)

הוא המשיך לנסוע כמו מטורף עד אשר שמענו חריקת בלמים רחוקה וראינו

את הסובארו פוגעת בחלקה האחורי של ה 205 שעמדה.

אני כל הזמן חושב מה היה אם זה היה קורה לי..

:evil::evil::evil:

פורסם

לא הבנתי.

נהג הסובארו נסע הלוך חזור במהירות גבוהה מאוד בכביש האיצטדיון או שהוא נסע הלוך חזור במהירות מאוד גבוהה ?

:mm_tongu:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא הבנתי.

נהג הסובארו נסע הלוך חזור במהירות גבוהה מאוד בכביש האיצטדיון או שהוא נסע הלוך חזור במהירות מאוד גבוהה ?

:mm_tongu:

איציק

זה מה שקורה שכותבים בחלקים...

התחלתי לכתוב נתקע המחשב אחרי זה חזרתי לכתוב..

:oops:

:wink:

פורסם

איך אני שונא את האנשים שעושים רוח.

אני זוכר שהיה איזה אחד עם סקודה פיק-אפ,עשה חרקות פעם אחרי פעם.עד שנמאס לכמה אנשים והתחילו לצאת אליו.....הבנזונה ברח כל עוד נפשו בו.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

אני זוכר שהיה איזה אחד עם סקודה פיק-אפ,עשה חרקות פעם אחרי פעם.עד שנמאס לכמה אנשים והתחילו לצאת אליו.....הבנזונה ברח כל עוד נפשו בו.

כן, הוא עשה הרבה פרפורים, עד שמישהו שיש לו פורש 911 בעט לו באוטו. זה עם הפיקאפ ניסה לשחק אותה גבר, ועצר, עשה כאילו הוא בא לצאת לבעל הפורש. בעל הפורש לא פחד, ומה הפלא - היה לו גוף כמו של וין דיזל, וכשבעל הפיקאפ ראה את זה, הוא ברח. בן *ונה.

Back to the original - NC again.

פורסם

כן, הוא עשה הרבה פרפורים, עד שמישהו שיש לו פורש 911 בעט לו באוטו. זה עם הפיקאפ ניסה לשחק אותה גבר, ועצר, עשה כאילו הוא בא לצאת לבעל הפורש. בעל הפורש לא פחד, ומה הפלא - היה לו גוף כמו של וין דיזל, וכשבעל הפיקאפ ראה את זה, הוא ברח. בן *ונה.

הוא ברח בגלל שיצאו אליו כמה חברה לא בגלל "וין דיזל"

ראית את המכות שהיה לפני זה?

ממש מגעיל ללכת למפגש בגלל אנשים כאלו.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תוכן חדש...