Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטיגמה על הפונטו (ספייס)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לפונטו יש כ"כ הרבה שונאים? עשיתי חיפוש בפורום ודוקוא ראיתי הרבה אנשים שמצד אחד ממליצים מצד אחד משמיצים. רציתי לדעת באופן ברור למה יש אנשים שכ"כ נגד האוטו? כולם אומרים לי להתרחק שהוא לא אמין וכו'..

פורסם

באמת לא ברור.

אולי כל מיני אנשים שחושבים שהפונטו היא הממשיכה הישירה של הפיאט 127 שהיתה לדוד של החברה של השכן בתחילת שנות ה80 ופעם הלך לה ראש מנוע.

סטיגמות. הפונטו הוא רכב מצוין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

התקציב שלי עומד על 20K ואני מתלבט בין הפונטו לאיביזה לאקסנט, כאשר אני נוטה לאיביזה, אבל פונטו אני יכול להשיג בשנתון טוב יותר והיא חסכונית יותר, מצד שני האיביזה נחשבת לאמינה יותר.

פורסם

מניסיון , הפונטו אמינה מאוד לא מזמן מכרנו את שלנו והיא הייתה אמינה למדי ובנוסף עלות חלקים זולה במיוחד וזמינות מאוד גבוהה , חסכונית בדלק וזולה למדי באחזקה באופן כללי.

בנוגע לאביזה , אומנם לא הייתה לנו אבל כן הייתה לנו פולו לפני כמה שנים אשר זהה מכנית לאביזה , רכב זוועתי למדי אמינות בריצפה פלסיטקה מתפרקת חלונות נופלים , המון תקלות ובנוסף עלות חלקים שעורוריתית ושירות מוסכים ידוע לשימצה.

פורסם

אין שום סטיגמה לגבי הפונטו ולראייה אתה יכול ליראות את ההמלצות בפרום למי שמחפש רכב מהסגמנט הזה,הפונטו רכב פשוט זול ואמין.

פורסם

מה לגבי הHGT? ההמלצות לגבי אמינות וחסכוניות תקפות גם לגביה?

(כמובן באופן יחסי)

אני מחפש כרגע אוטו ואני קצת מפחד מתצרוכת דלק של מנוע 1800 ומסטיגמות אמינות של פיאט...

אני לא כמו הישראלי הממוצע אבל שזה אוטו ראשון זה עדיין מפחיד.

פורסם
מה לגבי הHGT? ההמלצות לגבי אמינות וחסכוניות תקפות גם לגביה?

(כמובן באופן יחסי)

דובר רבות על אחזקת הHGT. תריץ חיפוש בנושא.

שאלות ממוקדות שאל בשרשור נפרד לעניינך.

בכללי הHGT אם תוחזקה נכון אמינה, תחזוקתה נוחה יותר וזולה יותר מאשר ספורטיביות אחרות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נתקלתי גם בסטיגמות רעות מפי בעלי מוסכים לא מזמן.

ניסיתי להתווכח ולא להסכים, המוסכניק מצידו הסתכל עליי במבט של "אני עובד פה או אתה?!"

בכללי הפונטו אמינה.

פורסם

גם לי בתחילת חיפושי רכבי הראשון היתה דעה קדומה טיפשית לחלוטין בגלל כל מיני סטיגמות על פיאט (שלא ברור מה מקורן).

בזכות המלצות שקיבלתי כאן, יזמתי מחקר קטן אודות הרכב וגיליתי שמכל דגמי סופרמיני, פונטו עונה בצורה הכי טובה על הדרישות הכי חשובות שלי - אמינות וחסכון, וגם על כמה דרישות פחות משמעותיות. טענותיי על העיצוב והנוחות (גם דעה קדומה) התאדו כלא היו כשבחנתי מקרוב את האהבה החדשה שלי - פונטו ספייס ELX (דינמיק). אני לא יכול להמליץ לך על הרכב כאחד שעבר איתו משהו, אבל אני כן ממליץ לך להתעלם מהסטיגמה המטופשת הזאת ולבדוק הכל בעצמך.

פורסם

הפונטו ספייס שיש לנו בבית עברה למעלה מ 100,000 ק"מ מיום שהיא אצלנו.

תשאיר את הסטיגמות לאלו שדוד של אבא של אחות של השכן שלהם שקונה במכולת גבינה צהובה הייתה אחת כזו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

על כך הסטיגות משיש לנו כאן בארץ אפשר לעשות קופה. כל מה שצריך, זה לכתוב את מילון הסטיגמות השלם.

פשוט מצחיק מאוד לשמוע אנשים שאף פעם לא היה להם רכב כלשהו שמתחילים לדבר על כל מיני מושגים שלא מינות וכד'.

הכי מצחיק שכולם כמו טייפ מוקלט.

לדוגמא יש כפתור אלפא רומאיו ואז מופעלת הקלטה: "אלפא אוהבת טורים גבוהים, אלפא לא אמינה, אלפא כולה חלודה"

ולמה סטיגמה? כי למישהו הייתה אלפא סוד לפני 28 שנים שהחלידה והיום כבר לא נוסעת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מוזר, הייתי בטוח שרשמתי לך תגובה, אבל אני רואה שהיא לא כאן.

בכל מקרה, אולי יש סטיגמות, אבל מה שחשוב הוא לשמוע דעה של אנשים שרכבו בפונטו.

ובכן, לאחמ"שית אצלנו יש פונטו, שנת 2003, ידנית, הבנתי ממה שהרכב אמין, לא זולל דלק וממש נוח.

אני בטוח שתמצא גם אנשים שלא מרוצים מהפונטו.

לדעתי תמיד יהיו דעות לכאן ולכאן.

• תוכן חדש...