Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי ברכב רדיו-דיסק של pioneer בן כ-5 שנים (תקופת האחריות תמה).

pioneer DEH-1300

pioneerdeh1300mt0.jpg

לעיתים קרובות מאוד, כל כמה דקות, הרדיו דיסק מחליף עצמאית מניגון מהדיסק שמתנגן ברקע לתחנת רדיו שלא שמורה בזיכרון והפוך - בזמן שמיעת רדיו הוא מחליף לניגון דיסק.

האם זה מעיד על קילקול וודאי או שכדאי להיעזר באיש מקצוע?

האם יש בדיקה שאני יכול לבצע?

תודה מראש 8)

פורסם

בתור מתמש חדש הייתי יותר משמח אם היית כותב כותרת על פי כללי הפורום.

להבא נא לשרום כותרת עניינית שתועיל לאילו בינינו שעורכים חיפוש בתרם פתיחת שירשור חדש,

הצעה לכותרת:

"תקלה במכשיר pioneer DEH-1300 בן 5, מעביר עצמאית בין מצב CD לרדיו ולהיפך"

בנוגע לתקלה,

האם זה קורה רק לאחרונה? האם הפעלת פונקציה מסוימת במכשיר?

פריצה של רדיו למצב CD הגיוני בעת הפעלת פונקציות מסוימות במכשיר, כגון דיווחי תנועה\מזג אויר\ספורט וכו' ( לאו דווקא נתמך בארץ, אך יכול להיתמך במכשיר )

בכל מקרה לא כל כמה דקות.

מעבר מ רדיו ל CD, האם אתה יכול לאבחן אם זה חזרה למצב CD, אחרי שתוכן הרדיו פרץ, או ש זה סתם קורה באמצע שמיעה של CD?

מומלץ לבדוק בחוברת המכשיר אודות האופציות שציינתי ולוודא שלא הפעלת אותן בטעות.

דבר אחרון, לפני שאתה הולך לתקן את זה ( במידה וקיימת בעיה אמיתי) תעשה שיקול כלכלי, האם שווה להשקיע בתיקון המכשיר או לחילופין פשוט להחליף אותו באחד חדש. 5 שנים זה תקופה יפה לתפקוד רדיו דיסק, יש סיכוי שבעתיד תלך גם העינית למשל.

קח שיקול זה בחשבון.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

blitz ו ברמונדו, תודה על המענה.

האם התחנה שהוא עובר אלייה הינה בשפה הערבית?

אם כן בצע ריסט למכשיר(אני ביצעתי והתקלה לא חזרה).

blitz, זה בדיוק מה שקורה.

במדריך של המכשיר כתוב שיש ללחוץ על כפתור 4 ו-6 ביחד באופן רצוף. זה האיתחול הנכון?

אתה מכיר דרך נוספת לאיתחול?

[במרובע האדום]

resetuu4.jpg

פורסם

מאיפה הוצאת זה? זה נראה כמו מדריך טכנאים, לא מדריך הפעלה.

בכל מקרה, אם בחזית הפאנל יש כפתור reset שקוע, לחץ עליו באמצעות עט.

אם אין כפתור כזה, שלוף את המכשיר ונתק את הצמה שלו לכמה דקות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב, סופסוף הרכב אצלי.

אין כפתור reset שקוע בחזית הפאנל. פירקתי את הפאנל ונתקעתי כאן. איך עליי להמשיך ולהוציא את המכשיר כדי לפרק את הצמה שלו?

אשמח לעזרה בבקשה, אני מאמין שאוכל לבצע למכשיר איתחול עם קצת הכוונה.

(קראתי את התקנון ואני יודע שאני עושה הכל כאן על אחריותי האישית. אין ולא יהיו טענות כלפי אף אחד)

הפאנל:

panelnf3.jpg

כך זה נראה ללא הפאנל:

radiodisc2jh5.jpg

radiodisccd1.jpg

פורסם

תבטל את מצב ה TA - התפרצות דיווחי תנועה.

יש תחנה ערבית אחת שמשדרת עם הפיצ'ר הזה וכשאתה בטווח - היא מתפרצת.

פורסם

דובר המון על הבעיה במכשיר שלך גם במערכות המובנות של מאזדה 3.

זה פשוט רק פוקציה שאתה צריך לבטל במכשיר.

תנסה גם לשחק בהגדרות של המכשיר , ואם תראה משהו שקשור ל TA תבטל אותו.

אני זוכר שזה גם קרה במערכת המובנית אצל אבא שלי באוטו , וראיתי שזה היה על מצב TA וכאשר ביטלתי את זה הבעיה נעלמה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

היה לי מכשיר כזה ואמור להיות לו Reset (אצלי היה :shock:).

נ.ב,

מצטרף להמלצה של אייל על ביטול TA. מציק מאוד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הוא רשם שגם בזמן שמיעת רדיו זה פתאום קופץ לדיסק, לכן זה לא נראה כמו תקלת TA.

אחרי שפירקת את הפאנל יש להכניס שני שולפנים בצידי המכשיר, יש שני חורים מלבניים בפלסטיק בדפנות המכשיר (רואים אותם בתמונות). ברגע שהשולפנים יתפסו - פשוט שלוף את המכשיר החוצה, נתק את הקונקטור מאחורה לדקה~ והחזר למקום.

אם אין לך שולפנים גם זוג מברגים דקים יעשו את העבודה, פשוט מצריך קצת יותר קוארדינציה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נראה לי שמה שהוא פספס זה שהריסט לא נמצא על הפאנל אלה על המכשיר עצמו ורואים אותו כאשר מוצאים את הפאנל

לפי התמונות אפשר לראות במרכז המכשיר מימין לחיבורי הפאנל עצמו זה נראה עיגול שאופיני לריסט תראה אם זה זה

sound connecting people

פורסם

המון תודה לכולם על המענה והעזרה.

אני יכול לומר בוודאות שאין במכשיר הזה כפתור איתחול. לא על הפאנל או מאחוריו.

ניסיתי ללחוץ על כל כפתור בולט ולתקוע עט/קיסם בכל שקע בעל פוטנציאל. :brickwall::shock2:

ביטול פונקציית TA פתרה את הבעיה !

אחלה של פורום ! :ok:

• תוכן חדש...