Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לפג'ו 205 (165/70/13)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידת הצמיד היא 165\70\13.

כרגע מותקן אצלי סלט וזה ממש לא טוב.

אבא שלי הציע לי לקחת BARUM אם יהיה, ואם לא יהיה אז FALKEN.

מחיר כל צמיד הוא 200 ש"ח, אני רוצה לקנות 4.

על מה אתם ממליצים?

כרגע הרכב שלי נוטה קצת שמאלה בנסיעה וההגה שלו רוטט בנסיעה מעל 90 קמ"ש, האם יתכן שזה בגלל הסלט שיש לי בגלגלים? (4 חברות שונות)+הג'אנט האחורי ימני עקום טיפה בקצה שלו (מגנזיום). האם זה יעלם\ישתפר ברגע שאני שם את הג'אנטים המקוריים של הרכב+מלביש עליהם 4 צמיגים חדשים?

תודה רבה מראש.

עריכה:

עוד פעם התבלבלתי, אודה אם אחד המנהלים יעביר את זה לפורום תחזוקה.

פורסם

אל דאגה, עוד שנייה השרשור שלך טס לפורום הטכני.

אני אצטט ממה שכתבתי לך בשרשור שפתחת (כנראה בטעות) בפורום שיפורים:

ההגה שלך רועד בגלל שהגלגלים לא מאוזנים. זה משהו שכל פנצ'ריה יכולה לפתור לך תמורת כמה שקלים. אם תחליף צמיגים הם יעשו את זה על הדרך בזמן החלפת הצמיג.

סיכוי גבוה שהרכב שלך נוטה שמאלה בגלל שהפרונט לא מכוון. זה קורה הרבה ב205 אז אל תתרגש. משהו ש250-300 ש"ח במכון פרונט מקצועי יוכלו לסדר.

בנוסף לזה, במידה המקורית אותה הרכב שלך נועל כרגע אין מציאות גדולות ואין צמיגים טובים במיוחד שמשווקים במידה הזאת בארץ.

חפש צמיג טרי ממותג ידוע ומוכר וסע לשלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יוקוהומה ADrive או גודייר DuraGrip וגם קונטיננטל ContiEcoContact.

תתרחק מהמישלין אנרג'י שהם מאוד יקרים אבל לא שווים את התמורה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יכול רק להמליץ על ה A-DRIVE של יוקוהומה, יחסית למחיר צמיג מעולה עם אחיזה מצויינת(יחסית לצמיג רגיל ולא ספורטיבי) אפילו ברטוב.

• תוכן חדש...