Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*כשאתה קונה רמקול,מגבר,סאב...מתלהב ממנו בחודש הראשון ואז אח"כ כשאתה מבין שמה שקנית לא כזה טוב ,אתה אומר לעצמך: "יאללה,עוד 200 שקל והייתי קונה משהו הרבה יותר טוב".

*כשאתה עוצר ברמזור שברקע שיר עם פול באסים ואז בא לך ממול אוטו עם מערכת הרבה יותר חזקה ואתה שומע יותר את הסאב שלו מאשר את שלך.

*כשאתה בעיר, הHU מנגן שיר של ליל ג'ון,הסאב על הכי גבוה,החלונות פתוחים...ובחוץ אף אחד לא קופץ מהבאס שיוצא מהאוטו שלך.

*כשאתה גומר מכמה שהסאב שלך טוב ואז חבר שלך שלא מבין הרבה במערכות קונה סאב ממוצע של JBL ופשוט גורם לסאב שלך להשמע כמו סאב ביתי של קריאטיב(קרה לי).

* כשהרמקולים ממשיכים לזייף בווליום גבוה גם אחרי שניסת את כל אפשרויות הכיוון שיש.

*כשהרדיו דיסק מחליף צבעים בשמש.

*כשהסאב שלך לא מרעיד את השמשה הקידמית.

*כשאתה בא למפגש אודיו ומפחד להשמיע את המערכת.

*כשאתה בא למפגש אודיו2,חושב שיש לך מערכת אדירה,ואז כשמישהו עם מערכת שעולה 30K משמיע את שלו,אתה מרגיש שהמערכת שלך לא שווה יותר ממערכת מקורית של מזדה 3.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

כשאתה פותח שירשורים כאלה באמצע ליל שישי :wink:

אחד שלי - כשאתה חושב על שידרוג עוד לפני שקנית את מה שרצית :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כשאתה יודע שהיא לא קוראת MP3 אז אתה צריך לצרוב CD

כשאתה בא קצת להגביר וזה נשמע חרא

כשהרמקולים מרעישים

ובקיצור כשבא לך להשויץ בפניי החברים אבל אין לך מימה..

פורסם

כשאתה קונה ומוכר. וקונה ומוכר ובסוף נוסע על אופנוע כי נמאס לך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כשאתה מכבה את המערכת כמה שניות אחרי שהדלקת אותה.

כשזה פשוט לא זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כשאתה מעדיף לשמוע את הסאונד של הרכב מאשר את הסאונד של הרמקולים.

כשאתה נוסע באוטו שלך עם אוזניות ואייפוד.

כשאתה אתה אומר לעצמך - "השקעתי כל כך הרבה במערכת אין סיבה שהשיר הזה לא נשמע פה טוב, יש מצב שזה בגלל שלא שיניתי באקולייזר" ואז אתה מוצא את עצמך שנה משחק עם האקולייזר ועובר נתינים בלי לשים לב.

S2000

פורסם

*כשאמא שלך אומרת לך "תגביר קצת,לא שומעים כלום".

*כשאתה מתפדח לבוא למפגש ולהשמיע את המערכת ואז מתרץ שאתה סוגר שבת השבוע.

*כשלHU שלך לוקח 10 דקות לקרוא דיסק.

*כשבשיר "היפנוטייז" המראה הקידמית עושה טובה שהיא זזה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

יש פה מיליון אנשים שהחליפו יותר רמקולים ומגברים מאשר בגדים ויש רק 5 תגובות?

מבאסים אתם.

פורסם

כשאתה נוסע באוטו שלך עם אוזניות ואייפוד.

חח ***חחח היא לא מילה תקנית ולא ממש מוסיפה לרמתו של הפורום. קרא את כללי הפורום*** מסכים בהחלט או כשאתה נוסע עם מוזיקה מהפאלפון (כן לצערי המצב קשה.)

פורסם

כשרק החיווט של החבר שלך, עולה כמו כל המערכת שלך [רדיו,קומפ',סאב,מגבר,מונו] :D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כשאתה עוצר ברמזור,מגביר ווליום,מבסוט עד השמיים

ואז מגיעה איזה עונדה עם סאבים שמפרקים את הבולמ"ז - ו"מראים" למערכת שלך מאיפה משתין הבאס ;)

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

למה נראה לי שתמיד מאשימים אותי?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כשחברה שלך אומרת "מה זה,לאקס שלי היה יותר חזק" :-P

• תוכן חדש...