Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין יש לי מערכת שעולה פחות מ3K (אצל אנשים פה זה מחיר של רכיב אחד) ואף פעם לא שמעתי במעלה אודמים/באזור ירושליים מישהו שעבר לידי וייבש אותי ... (אבל אני בטוח שיש)

אני מכיר אנשים שהשקיעו יותר מ6K ולא יצא להם תוצאה טובה כמו שלי (0ש"ח). ורכיבים לא משהו .

אבל בשביל הדיון -

שאתה בטוח שהסאב הפסיק לעבוד ואז מתברר שהוא עובד רגיל .

כשאתה לא מגיעה למפגשים כי אתה מפחד מהפדיחה שהוופרים של הרכב השכן נשמעים יותר טוב מהסאב שלך ...

שאתה מתכנן כ"כ הרבה מגייס כספים ואף פעם זה לא מספיק .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

1.כשאתה מתקין רק HU ונוסע עם רמקולים המקוריים.

2.כשאתה מתקין מגברים,סאב וקומפוננט אחורי בתקווה לרכוש קומפוננט איכותי קדימה,וזה נמשך כחצי שנה:x:evil: (ניסיון אישי)

וכל הצלילים נשארים במושב אחורי!!!!!!!!!!!

3.כשאתה סוף סוף מרכיב מערכת טובה,ומבאים לך MP3 שהורידו מאינטרנט והשיר היה מוקלט מרדיו וכל מה שאתה שומע-רעש וחירחורים:x!!!!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

כשאתה מכין קפה על הפלטה של המגבר שלך.

כשאתה מארגן מסיבת יום הולדת לבן שלך בפארק בעזרת המערכת של הרכב שלך.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

[ אצלי זה ההפך, היא מאוד מספקת אבל.. :twisted: ]

שקנית רכב ואתה לא רוצה להעביר את המערכת שהשקעת ברכב של ההורים, כי אתה מפחד שהבאסים יגרמו לכל החלודה להיתפורר ואז תישאר בלי דלתות גג ומכסה מנוע :-(

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

כשאתה שואל מה זה מנחת או יודע מה זה ומחפש אחד..

כשאתה שומע את האוטו של יאריק [לא שמעתי, זה הפולקלור של הפורום..]

כשאתה מקבל מושגים של "עומק", "רוחב", "גובה" ו"תמונת סאונד", ורוצה ליישם את זה, אתה מבין שהמערכת שלך לא מספקת..

כשאתה מרייר על רכיבי קצה במקום להנות ממה שיש לך..

כשקוראים לך רועי.:wink:

כשקוראים לך חבר בפורום. [טוב, לא כולם..]

פורסם

כשלא משנה מה תתקין אתה יודע שאף פעם לא תיהיה מרוצה או שקט מהמערכת שלך ליותר מחודש {זה אצלי ככה לפחות}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כשיש לך זוג 15" ברכב, ואתה כבר בונה תיבה לזוג 18":)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אתה חולה :shock:

לא הוא לא!

לי יש אחד 14" ואם הייתי יכול הייתי שם עוד אחד , רק שאז אין מקום לקניות והחברה תתחיל להציק :-P

בכלל התא מטען בגולפים\פולו למיניהם בדיחה אחת גדולה :( (דגמים ישנים כן?)

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שאתה נכנס לרכב שווה 10000 עם מערכת שווה חצי מהאוטו ושמועים יותר טוב מאצלי זה מכניס לדיכאון

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם

כשאתה דואג שיהיה באוטו מלאי של צמר גפן לשים באוזניים

כשאתה שם שיר פשוט שכולם מכירים נגיד של שלמה ארצי וכולם אומרים. מה זה ? אף פעם לא שמענו, מי זה הזמר הזה ?

כשעוצר אותך שוטר ואומר לך שהיידיים בנהיגה צריכות להיות על ההגה ולא על האוזניים.

כשאתה מחפש וישרים שיוכלו לנגב את השמשה מבפנים כי אתה כל הזמן יורק ואומר טפו איך שזה נשמע

כשבני המשפחה והחברים אוהבים פתאום לעשות ספורט ולעלות את הקסטל ברגל ואף אחד יותר לא נוסע איתך ואתה גומר גלמוד ובודד

• תוכן חדש...