Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בנסעתי לכיוון באר - שבע אני מבחין בגי'פ מוזר שאני עוד לא נתקלתי. אני עובד בתחום הרכב ואני, דיי בקיא בעולם הרכב כך שעוד לא יצא לי לראות כזה גי'פ. בקיצור אני לוחץ על הדוושה כדאי להצמד לו על התחת כדי לראות איזה סמל, יש לו והסמל הוא של אופל זה היה פשוט, גי'פ יפה והסיומת של המספר הייתה 65 זאת אומרת חדשה.

לשאלתי האם מישהוא יודע על הרכב המדובר, ראה אותו או יודע האם UMI מייבאים את הרכב לארץ וכמה הוא עולה תודה.

אני מצרף תמונה צילמתי, רק את האחור כי אני בנסיעה. יש לי בעיה עם התוכנה של הפאלפון, אבל אני אנסה להעלות בהקדם את התמונה שאני צלימתי אבל, בכל זאת אני מצרף תמונה כדאי שתראו על מה אני מדבר.

http://www.netcar.co.il/img2/news/opa063.jpg

http://www.netcar.co.il/img2/news/opa061.jpg

יניב :-D

פורסם

יכול להיות שהואפל הגיעה בייבוא אישי.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לפי הסיומת לא מדובר על יבוא אישי. קרוב לוודאי שמדובר על מישהו חשוב ב-UMI שנוסע בה (רכב שהגיע לתקינה כנראה).

בטח שכולם זהים. זהו אותו הרכב שנמכר תחת שמות שונים וקוסמטיקה שונה (כולם של GM כמובן).

פורסם

זה טעות שלי הסיומת היא 61 אני התבלבלתי אם אחד שהיה, עם האמר H2 שהסיומת שלו הייתה 65 אז האופל הייתה 61 אבל בכל זאת יש למישהו פרטים על הרכב הזה.

פורסם

בד"כ ביבוא אישי יש מספר באמצע יפה כי לפי מה שידוע לי הוא נתון לבחירה ע"י הלקוח

ראיתי כמה מכוניות ביבוא אישי שהמספר האמצעי שלהם הוא 666 :roll:

S2000

פורסם
בד"כ ביבוא אישי יש מספר באמצע יפה כי לפי מה שידוע לי הוא נתון לבחירה ע"י הלקוח

ראיתי כמה מכוניות ביבוא אישי שהמספר האמצעי שלהם הוא 666 :roll:

לא קשור המספר ליבוא אישי.

תלוי איזה קומבינה יש לך.

ראיתי לפחות 4 פורשה 911 עם מספר 911

אייל

פורסם

לפעמים לא צריך קומבינה, וזה מה שאתה מקבל מהפקיד שעומד מולך.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא קשור המספר ליבוא אישי.

תלוי איזה קומבינה יש לך.

ראיתי לפחות 4 פורשה 911 עם מספר 911

היבואן של פורשה דואג למספרים עם 911 באמצע (או 997/996) לבעלי הקררה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...