Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

החלטנו להחליף את הרכב המשפחתי ברכב קטן יותר עקב כך שרוב הזמן אני נוהג בו עם מקסימום 3 אנשים ברכב וצריכת הדלק של היונדאי גבוה יחסית .

כרגע המתומדדת שאנחנו(אבי) דיי נועלים עליה היא הסוזוקי סוויפט 08, היה לנו את הרכב הזה כרכב חלופי ורק אז ראינו כמה הוא הרבה יותר חסכוני ועדיף מהיונדאי .

אני עוד צעיר ולכן פונה יותר לכיוון האיביזה , האם צריכת הדלק שלה גבוה בהרבה יותר מאשר הסוויפט ?

יש עוד מתחרות עם צריכת דלק נמוכה לנושא ?

מוכנים לקנות רכב קטן בתקציב נורמאלי ולא עולה על 150K .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אם אתם מוכנים להמתין כמה חודשים, הונדה ג'אז החדשה (מכונית השנה ביפן, שצריכה להגיע בקרוב) אמורה להיות חיסכונית מאוד.

גם המודל הישן הצטיין בצריכת דלק נמוכה יחסית לסופרמיני אחרות.

מעבר מרכב משפחתי להונדה ג'אז הוא לא כזה משמעותי, הודות למרחב פנים גדול ובגאז' סביר של הג'אז שדומה למשפחתית.

המודל החדש אמור להיות עוד יותר מרווח ועם מנוע יותר חזק (אותו הנפח אבל עם יותר כ"ס).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה, רק כמה עולה הרכב ?

ועוד מישהו לגבי שאר הנושאים ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

איך אתה יכול להשוות יפנית מצויינת לרכב קוריאני ?!

אגב הסוויפט מעולה, וההונדה ג'אז הנוכחית מצויינת גם ויחסית מרווחת מבפנים .

פורסם

סוויפט , פולו(1.6אוטו') , מזדה 2 והפאביה החדשה

אבל בתקציב של 150 אלף הייתי מחפש משהו יותר רציני..

כגון גולףTSI , לאנסר החדשה , סוויק

פורסם

וגם חסוכוני!!!

מחפשים רכב בעיקר חסכוני , בגלל זה העדפנו רכב קטן עם מנוע קטן , האם יש רכבים נוספים שיכולים להתמודד עם הנושא של החסכוני כתור עדיפות ראשונה ?

שוב חוזר ושואל על האיביזה :arrow:

תודה

יעקב

פורסם

שמע , אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה

יש לך 140אלף שקל לקניית אוטו , וואלה תקציב מכובד מאוד

למה לקנות אוטו ב100 אלף?

למשל למה איביזה כן וגולף לא ?

פורסם

למה? מפני שהגולף הוא רכב גדול יותר וכבד יותר. כלומר, צורך יותר דלק.

אם אין צורך ברכב גדול, אין טעם לקנות.

למה לחשוב בצורה של "כמה מטר אני יכול להשיג בשקל שלי"?

אם הייתי צריך לרכוש סופרמיני חדשה, פאביה. 1.6 ידנית. לדעתי האופציה הטובה ביותר. המון מקום, זריזה מאוד, חסכונית גם כן ומרגישה מאוד איכותית. אם אינני טועה, היא גם מגרדת את ה100K מלמטה, כך שישאר לכם המון עודף.

!AWDSOME

פורסם

איביזה לא לקנות - לחכות לחדשה שתגיע תוך כשנה, כנראה. מעבר לזה יש כאמור את הסוויפט והפאביה ועוד כמה מתחרות - כתלות בצרכים שלכם.

אם התקציב הוא 150K ויש דגש על חסכון אין שום סיבה שלא לקנות מכונית סביב ה-100K ולחסוך מראש 50K.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

על האיביזה חשבתי על הגירסא הפשוטה - מנוע 1.4 אוטו' , תוספות פשוטות כמו סנרוף מגנזיום, אורות קנסון ולא יותר מזה ...

אנחנו לא מחפשים רכב ספורט או משהו בסגנון בכלל .

המתיחה של התקציב ל150K היא מכיוון שאולי גם סגנון ההייבריד נכנס לתקציב ואנחנו לא באמת יודעים עד כמה הוא חסכוני וכדאי .

כמובן שעדיף לקנות רכב בכמה שפחות כסף סביבות ה100K נשמע מצויין =)

גולף לא באה בחשבון, הצריכה שלה והמנוע הוא +- כמו כל רכב משפחתי אחר .

פאביה - איך היא ? מבחינת צריכת דלק ? יש מישהו שניסה אותה ?

רק אל תשכחו שבעוד כמה חודשים אמא שלי מקבלת את הרכב החדש שלה ואני אשאר לבד עם הרכב הנ"ל, ככה שאני רוצה שהוא יהיה גם מעט יפה עם פוזה לא רעה :wink:

שוב תודה לעוזרים .

יעקב

פורסם
שמע , אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה

יש לך 140אלף שקל לקניית אוטו , וואלה תקציב מכובד מאוד

למה לקנות אוטו ב100 אלף?

למשל למה איביזה כן וגולף לא ?

ידידי, לפני שאתה הולך למחוק 140 אלף שקל קודם כל תלמד איך מקבלים הכול בלי לחורר כל כך את הכיס.

לא תמיד צריך להוריד את כל הסכום, אתה יודע, לא יזיק לך להשאיר כסף בצד לשעת צורך.

פותח השרשור:

אני חושב שאם יש לך 140 אלף זה לא אומר שאתה צריך להוציא את הכול במיוחד אם אתה מעוניין ברכב חסכוני.

אני ממליץ לך על סקודה פאביה Elegance.

מכונית איכותית מאוד, מאובזרת, בטיחותית ופשוט יפייפיה.

בגירסת הEegane תמצא את כל האיבזורים והפינוקים ואת כל צייודי הבטיחות, וכל זה נמצא בתוך רכב חסכוני אחד.

מומלץ!!!!!

http://newcar.yad2.co.il/רכב-פרטי/סקודה/פאביה%20/22088

שלומי.

פורסם

אני דווקא חושב שגרסת הספורט עדיפה.

בעיקר בזכות המושבים התומכים יותר והפנים השחור שלדעתי יפה יותר מהבהיר באלגאנס.

!AWDSOME

פורסם

גרנדה פונטו מכונית יפה, מרווחת למדי, בטיחותית וחסכונית. היא קצת עגלה (אם כי ממש לא נורא כמו שחלק ניסו לתאר אותה), אבל לא רשמת כלום על ביצועים כך שאני מניח שזה לא שיקול משמעותי. אם היא מתאימה או לא - תלוי אם אתה מחפש אוטומט, ואם כן - איך אתה מסתדר עם הגיר הרובוטי. פונטו מאובזרת לגמרי תעלה קצת מעל 100K.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...