Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול האם רמת דציבל 89 היא יחסית גבוהה? האם היא יכולה לפגוע בשמיעה לאורך זמן ממושך?

תודה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אוקיי תודה על התגובה.

ואפשר לקפוץ לכאמל :lol::lol::lol:

אתה יודע על איזה מקום אני מדבר? יש של שניצלונים טעימים חבל על הזמן! ( יש גם קלמרי ועוד כל מיני מטעמים :lol::lol::lol: )

תמיד אני בא לשם , מזמין צלחת אחת עם פאולאנר ואני מבסוט.

פורסם

89 דיבי, זה לא משהו שצריך להדאיג אותך.

150, זה כבר משהו אחר :D:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אמנם אנו נחשפים לעוצמות של 100db ויותר, במועדונים וכו' אך זה לא אומר שזה לא צריך להדאיג:

"לפי מאמר שפורסם במגזין טיים, רעש בעוצמה של 85 דציבלים עלול לפגוע בשמיעה לאורך זמן, עוצמה שעולה על 75 דציבלים נמצאה קשורה להתפתחות הפרעות נפשיות, ואפילו רעש של יותר מ-65 דציבלים נקשר ללחץ, פגיעה בתפקודי הלב ודיכאון"

"היחשפות לעוצמת רעש הגבוה מ110 דציבלים, במשך יותר מכמה דקות עלולה לפגוע בכושר השמיעה. היחשפות ממושכת לעוצמת רעש נמוכה יותר, אך גבוהה מ-85 דציבלים, אף היא עלולה לפגוע בשמיעה"

"החוק הישראלי מתיר חשיפה מקסימלית של 8 שעות לרעש בעוצמה של 85 דיצבלים, במקומות עבודה חל איסור להעסיק עובדים ברעש שהוא למעלה מ-85 דציבלים ללא אמצעי הגנה ראויים."

"רעש בעוצמה מעל 80 דציבל נחשב כרעש מזיק. רעש בעוצמה של 85 דציבל שחשופים לו יותר משמונה שעות רצופות יכול לגרום לירידת שמיעה קבועה"

סתם ציטוטים אקראים מהרשת.

פורסם

על מה אתה מדבר, אני בטוח ב 100 אחוז שהרכב שלי עובר את ה 145 דיבי [בבאס] ואני שומע מעולה, ומתפקד יותר ממעולה:)

הרעשים שאתה מדבר עליהם הם רעשים תעשייתיים, ובתדרים גבוהים.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אני חושב שחשוב לציין באיזו תדרים זה מזיק לשמיעה . לדוגמה ב10 KHZ להשמיע 140 DB .. אפשר להרוג . :-(

פורסם

אלי, שום דבר אישי אבל "שומע מעולה"? מתי בדקת את השמיעה פעם אחרונה?

בבקשה אל תתין לי דוגמא מחיי היום יום שמדגימה כמה אתה שומע טוב, כולנו חיים בסרט הזה, גם אני.

אנחנו אולי יודעים להקשב טוב ולשים לב לפרטים במוסיקה, זה לא אומר שהשמיעה שלנו בסדר.

משמיעה מאד קצרה וממרחק של 30 מטר במפגש האחרון שהייתי אני אומר לך בוודאות שהרכב שלך גורם לבעיות שמיעה :)

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

כסטודנט לרפואה,

אני יכול להבטיח לך שכל עוד אתה לא מגיע ל120 DB לא יקרה לך כלום,

120+ יהיה לך נזק מסוים ,בקיצור אל תגיע ל120 .

89DB לא תפגע לך בשמיעה.

פורסם

אז יאללה, מפגש מרכז הבא, יהיה במכון שמיעה:)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

ודרך אגב חבר'ה רמת הדציבל היא לא של מוזיקה, אלא של מכונות במפעל ונראה לי שזה כן יכול לפגוע במשך 8 שעות עבודה.

יש מי שמאמת?

כי אני חושב ש 89 דציבל של מוזיקה באוטו קצת שונה מ 89 דציבל של מוזיקה. ( יותר פוגע יכול להיות או ש 89 זה 89 ?? )

פורסם

כלי חדש ומעניין יגיע למפגש הקרוב..

ולהסבר, חבר שלי שהתחיל לעבוד במזגנים קנה FLUKE, למי שלא יודע זה מודד של ה-כ-ל! RMS , אמפר, התנגדות , דציבל, טמפרטורה, השראה ושאר פירות וירקות. המכשיר של חברת FLUKE האמריקאית, עלה 4000 שקל!

במפגש מרכז הבא נגיע (כי התקנתי סוף סוף מערכת) וכל מי שירצה לבוא ולבדוק דציבלים וכו' יהיה מוזמן.

המכשיר הוא משהו כזה אבל הרבה יותר מתקדם. http://www.aristock.co.il/products/99968

SEE YA :wink:

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

• תוכן חדש...