Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים עד 170K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המאזדה 6, אקורד החדשה והפורד מונדיאו מאוד מרשימות.

לטעמי אלו בחירות ששוות בדיקה.

בנוגע לעניין ה-C5,

לסיטרואן יש שוק גרוע גם כך,

אז למה לקנות רכב שנמצא לקראת החלפה?

רק בשביל הנחה?

את אותה הנחה או יותר, יתכן והוא יאלץ להוריד במעמד המכירה

אפילו סכום גבוה עוד יותר.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אתה תהיה במפעל אל תשכח את המצלמה ולצלם בלי סוף את המפעל כולל את המכוניות המוגמרות ואת אלא שהם בפס הייצור מקווה שתהיה לך גישה לגשת לשם כדי לצלם כי הם סודיים בדרך כלל.

יניב

בפסח טסתי לצ'כיה ועשו לנו סיור במפעל של שקודה, כמו כן נתנו לנו לצלם את שלבי הייצור.

לכן לא תהיה בעיה להראות לכם צילומיםן מעניינים :-P.

RS בכיכר המרכזית "כיכר וצלב" יש ליד אחד הבתים עומדת אאודי R8 חדשה כסופה, צלם לנו אותה.

ני צילמתי אותה באופן מזדמן בזמן נסיעה באוטובוס, עם פלאפון איכות 1.3MP, ככה שאתה יודעים איך התמונה נראית.

חוץ מזה קצת הכנות :

כל המכוניות שם סטיישן, ללא יוצא מן הכלל.

המכוניות סדאן הם ספורט והלאה בלבד.

יש שם מעל 50 STI פרוסים ברחבי העיר.

מכוניות על בשפע.

המוניות אוהבות לדפוק מחירים ובמקדונלדס אין המבורגר גדול, ובחלק מהסניפים אי אפשר להזמין WITHOUT CHEESE.

התחבורה הכי מומלצת ע"י היא הרכבת התחתית, שנוסעת במהירות של מעל 100 קמ"ש, אתה מגיע מאזור לאזור בפחות מדקה, משהו מדהים.

במלון יש אפשרות לקנות כרטיסים למטרו ולרכבת.

תהנה :twisted:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
רכב מרשים, מאובזר מאוד, אמין, בטוח ללא דופי ובעל איכויות הרכבה מעולות.

.

האמת שיש הרבה דופי בבטיחות של המאילבו, מצד אחד היא לא נבחנה ע"י מי מבין איגודי NCAP מהצד השני במבחני הריסוק של IIHS המאליבו ממש לא הצטיינה. באותו אתר תוכל לראות שבפגיעה האחורית המאילבו קיבלה את התוצאה אחת מלפני הסוף. רוב המתחרות שלה עפ"י האתר (סובארו B4, הונדה אקורד) זוכות לציונים טובים יותר ובקבלת אותות הצטינות (למאילבו אין זאת). כך שמבחינת בטיחות המאילבו לא מצטיינת בהשוואה למתחרות שלה ויותר נכון המצב להיפך.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

לגבי הסופרב אבי לא מעוניין באחת,נכון לעכשיו לפחות,הוא מתעניין במונדאיו ושבוע הבא אנחנו נלך ונבחן אותה,C5 הדגם הנוכחי אנחנו לא ניקח בדיוק מהסיבה שהוא מוחלף,ה407 נראת מאוד מתאימה לו,שכחנו לשאול את הסוכן בלובינסקי אך באיזה מהגרסאות מגיעה האופציה של 9 כריות אוויר,כלומר הכרית אוויר בשביל ברכיים?(יש דגם כזה באירופה)האם הגרסה הזאה עומדת בתקציב?

לגבי המאליבו אני אקח אותו לUMI אבל קשה לי להאמין שהוא יתחבר אליה אך אפשר לנסות, יש לנו את אותו הטעם בערך וחיצונית לדעתי האישית מונדיאו הרבה יותר יפה.

לגבי הצריכת דלק שלה מנוע 3.5 לא צורך הרבה דלק? מה שמאוד רלוונטי היום.

לגבי הדיזל גם על זה חשבנו נבדוק את זה עם היבואן כי אנחנו עושים בערך 17.000 ק"מ כול שנה אם זה ישתלם אחזקת רכב דיזל?

ואם כבר לקפוץ לUMI אני אראה את אופל ווקטרה מתוך סקרנות אישית.

אכן הגודל לא מפריע לו(כמובן הכול בגבול הטעם הטוב) אנחנו נלך לראות את המונדיאו ואז נשפוט אך עד עכשיו אף משפחתית גדולה שראינו הגודל לא הפריע לו,הוא אוהב מכוניות גדולות ורוצה משהו יותר גדול מהאימפרזה הקודמת,לכן ההתלבטות העיקרית כרגע היא בין 407 למונדיאו.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אני ממליץ בחום על המונדאו!

מכונית גדולה ביחס לשאר מכוניות המנהלים בארצינו אך זה לא תמיד חיסרון,

היא מקנה מעין הרגשה של רכב סאלון עקב הגודל, הנוחות, והאבזור, וכל זה תקף בעיקר בגירסת הדיזל

שמכונה ''טיטניום''. מכונית ברמה המאובזרת ביותר אשר המונדאו מעניקה, כגון ריפודי עור משולבים בד, מזגן מפוצל עם לאחור,

חישוקים קלים בצורה שונה משל ה טרנד X ולטעמי גם יותר יפות, גריל מניקל, ומנוע דיזל חסכוני יותר מגירסת הבנזין ומאזן את השפיות של פרשת הדלק המתייקר.

מסכים עם הצעתו של רוני ב 100%.

הפורד מונדאו היא הבחירה החכמה ביותר והנכונה ביותר לנצל את הכסף על מכונית מנהלים.

שלומי.

פורסם
בפסח טסתי לצ'כיה ועשו לנו סיור במפעל של שקודה, כמו כן נתנו לנו לצלם את שלבי הייצור.

לכן לא תהיה בעיה להראות לכם צילומיםן מעניינים :-P.

RS בכיכר המרכזית "כיכר וצלב" יש ליד אחד הבתים עומדת אאודי R8 חדשה כסופה, צלם לנו אותה.

ני צילמתי אותה באופן מזדמן בזמן נסיעה באוטובוס, עם פלאפון איכות 1.3MP, ככה שאתה יודעים איך התמונה נראית.

חוץ מזה קצת הכנות :

כל המכוניות שם סטיישן, ללא יוצא מן הכלל.

המכוניות סדאן הם ספורט והלאה בלבד.

יש שם מעל 50 STI פרוסים ברחבי העיר.

מכוניות על בשפע.

המוניות אוהבות לדפוק מחירים ובמקדונלדס אין המבורגר גדול, ובחלק מהסניפים אי אפשר להזמין WITHOUT CHEESE.

התחבורה הכי מומלצת ע"י היא הרכבת התחתית, שנוסעת במהירות של מעל 100 קמ"ש, אתה מגיע מאזור לאזור בפחות מדקה, משהו מדהים.

במלון יש אפשרות לקנות כרטיסים למטרו ולרכבת.

תהנה :twisted:

אם יש לך מהמפעל של סקודה ועוד כל מיני של מכוניות אחרות תמונות אתה מוזמן לעלות אותם וכמובן עוד כל מיני תמונות טובות אבל אם לא מתאים לשרשור אז תשלח לי בפרטי תודה.

יניב

פורסם
האמת שיש הרבה דופי בבטיחות של המאילבו, מצד אחד היא לא נבחנה ע"י מי מבין איגודי NCAP מהצד השני במבחני הריסוק של IIHS המאליבו ממש לא הצטיינה. באותו אתר תוכל לראות שבפגיעה האחורית המאילבו קיבלה את התוצאה אחת מלפני הסוף. רוב המתחרות שלה עפ"י האתר (סובארו B4, הונדה אקורד) זוכות לציונים טובים יותר ובקבלת אותות הצטינות (למאילבו אין זאת). כך שמבחינת בטיחות המאילבו לא מצטיינת בהשוואה למתחרות שלה ויותר נכון המצב להיפך.

1. ה NCAP מניבים תוצרת טובה אבל אין להם בלעדיות במבחני בטיחות.ישנם ארגונים מקבילים-יותר או פחות טובים-ואני מכבד את שקלול הנתונים שמתקבלים מכמה מקורות. נראה לי שכך ניתן לקבל תמונה רצינית יותר.

2.הכנס שוב וקרא ביתר זהירות(ודקדקנות) את הנתונים של ה IIHS . נדמה לי שלא עיינת בהם לעומק ובטח לא בהשוואה לנתונים שהתקבלו מרכבים שנבחנים ומקבלים ציון ב NCAP כמו הפולקסווגן פסאט והאאודי(ועוד). אז ככה, הנתונים של המאליבו 2008 טובים בהחלט, למעט החלק הנוגע לפגיעה אחורית שם הציון גבולי(פה אתה צודק).

הלינק לתוצאות הכלליות של המאליבו:

http://www.iihs.org/ratings/ratingsbyseries.aspx?id=369

הלינק לפירוט התוצאות: http://www.iihs.org/ratings/rating.aspx?id=885

ולא פחות חשוב שים לב לרכבים שנבחנים בקפדנות ראויה ב NCAP והשווה את תוצאותיהם במבחן של ה IIHS לאלה של המאליבו 2008. אתה תראה את הפאסט, קאמרי ג'טה, מזדה 6 ואחרות מקבלות את אותם ציונים של המאליבו. גם אז היית אומר שהן לא מצטיינות?. אני חושד משום מה שאו אז היית מתעלם.לינק להשוואה:

http://www.iihs.org/ratings/summary.aspx?class=30

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
זה לא הנקודה. אף אחד לא מתיחס למגורים, או לחניות.

בן אדם מחפש רכב מקבוצת "משפחתית גדולה"

שים לב למילה גדולה.

כאשר בוחרים רכב מהסוג הזה, מחפשים דבר ראשון את היתרון של הגודל. את זה אתה יכול לראות גם במבחנים של אותם רכבים בקבוצה.

זה היה חסרון, אם הוא היה מחפש רכב מיני .

לכן, על תמהרו להגיב בשטויות, תקרוא מה שבן אדם מבקש.

אני כמובן מתנצל. פעם הבאה אדאג לקבל את חוות דעתך על "מה הבנאדם רוצה" לדבריך, לפני שאני "כותב שטויות".

פורסם
קח בחשבון שיש מצב שהסיטרואן תגיע ללא מערכת המיתלים ההידרופנאומטית שלה..

אין שום סיכוי שהסיטרואן מגיעה בלי המערכת בגלל שה-C5 ללא מערכת זו מגיעה בגרסה ידנית בלבד (ברור שהיא לא תגיע לארץ-ידני).

הC5 היא אחת הגדולות אבל לא הגדולה ביותר ולכן אין לה את חסרון הגדול של המונדיאו (גם לטעמי היא גדולה מדי), לדעתי C5 היא היפה ביותר בקטגוריה (אבל זו דעתי) היא הנוחה ביותר (הידרה-אקטיב 3. לקוח מהאחות הגדולה C6) והיא לא נופלץ בבטיחות-5 כוכבים, אמינות- הדגם המוחלף הראה אמינות טובה ורוב המכלולים זהים ולקוחים ממכוניות של הקונצרן.

נ.ב- הC5 הישנה כבר לא נמכרת בארץ ולובינסקי רק מחכה עד הרגע שבו C5 החדשה תנחת.

אני הייתי הולך על C5 אבל זה לא הוגן כי אני משוחד. גילוי נאות-אני חולה בסיטרואנית.:-)

פורסם

אחרי סיבוב אצל היבואנים,הפלנו את כול המתמודדות כך שנשאר לנו הדילמה של 407 או מונדיאו.מהתרשמות הסובייקטיבית שלי במונדאיו לי אישית היה הרבה יותר נוח ב 407 מאשר ב מונדיאו,לאבא שלי היה נוח גם שם וגם שם.אם נקח את מונדיאו נקח את רמת גימור TITANIUM ןאם נקח את 407 אולי נקח את ST או אולי EXECUTIVE.הסוכן אמר שאפשר לסדר משהו בנידון..

הדילמה העיקרית שלי שמהתבוננות שלי בתגובות של בעלי 407 בארץ וברחבי העולם אני מוציא מסכנה שאחרי שנה מתחילות אין ספור בעיות אלקטרוניקה למינהם.(אני כבר לא מדבר על האנשים שלא ממליצים לקחת רכב צרפתי)

האם יש לחשושש מזה בעת קניה 407 חדשה?

שלא תבינו אותי לא נכון,היה לי מאוד נוח במונדאיו באמת רכב מדהים אבל ב407 מקדימה הרגשתי יותר נוח.מין תחושה ביתית כזאת אני לא ידוע איך להסביר את זה...

לגבי המושבים האחוריים מפני שאבא שלי לרוב מסיע נוסע אחד האלמנט של משובים אחורים לא ממש חשוב לכן העלמנו עין מזה כש הסתכלו על 407,אבל מאחור המונדיאו נוחה בהרבה..

מה שעוד מפריע לי ב407 זה שאין כפתורי שליטה על ההגה והם נמצאים במקום שלא נוח להגיע אליו וכבר יותר נוח פשוט לשלוט במערכת מהפאנל עצמו.. כך שאנחנו עוד מתלבטים.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

למה שלא תעשה נסיעת מיבחן המונדאו וב-407 ? זה תכלס יסגור לך סופית את ההיתלבטות, אני אישית חושב שהמונדאו עדיפה אבל נוחות זה עיניין אישי לכם תזמינו נסיעת מיבחן.

:fadein:
פורסם

נשמע שהכף פחות או יותר נוטה לכיוון המונדיאו מדבריך.

הדרך היחידה שתדע אם באמת המונדיאו לא נוחה לך היא אם תיקח אותה לנסיעת מבחן,

וכמובן מנגד גם את ה-407.

המונדיאו גם נראית מודרנית ורעננה יותר מכיוון שהיא צעירה יותר מה-407.

לטעמי מונדיאו טיטניום היא בחירה מעולה, אבל ההחלטה צריכה להעשות אחרי בדיקה והשוואה,

גם בנסיעה, ולא רק בסוכנות עצמה.

• תוכן חדש...