Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים עד 170K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המונדאו לא צרפתי אז להוריד מהרשימה? מימתי גודל זה חיסרון? הבחור ציין שנוחות ובטיחות זה הדבר הכי חשוב לו והמונדאו מצויידת ב-7 כריות אוויר וכל האיבזור הבטיחותי הדרוש אז ביגלל שהמונדאו גדולה לוותר עלייה מראש?

ממליץ לך לקחת את המונדאו ואת השברולט מאליבו החדשה לנסיעת מיבחן שתי המכוניות הן המאובזרות ביותר בקבוצתן בנוסף הC5 אמורה ליהיות מוחלפת ברכב שונה לחולטין שעל פניו ניראה הבטחה אבל כל עוד הוא לא בארץ אי אפשר ליקבוע כלום.

מה הקשר לצרפתי ?

רובם המוחלט של המתחרות בקטגוריה הם בעלות ציון מירבי במבחני הריסוק , כך שבטיחות הוא יקבל כמעט בכול רכב אחר שהוא יבחר.

שוב, המונדאו לטעמי רכב גדול, גדול מידי עם מגבלות גדולות בתוך העיר, טוב לך , שיבושם לך , עדין מותר לי להשמיע את דעתי גם אם היא קצת שונה.

מעבר לזאת לגודל יש גם השלכות על משקל הרכב, והעובדה היא שהרכב מגיע עם מנוע 2.3 ליטר , מחירי הדלק כיום הם מעל 7 שקלים לליטר, עשה את החשבון שלך לגבי העלות השוטפת של רכב מעין זה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בעליה המרוצה של המאליבו(2007) כך שאהיה "חשוד דֶה-יוּרֶה" כנראה, אבל אצטרף ל king7777 ואוסיף את המאליבו 2008 כאופציה מצויינת. נכון, כמו המונדאו היא עתירת מימדים אבל זה גם יופיה וגם הרושם שהיא עושה. רכב מרשים, מאובזר מאוד, אמין, בטוח ללא דופי ובעל איכויות הרכבה מעולות. ביטוח זול, תצרוכת דלק שפויה בהחלט ודומה למכוניות המאובזרות במנוע 2.0 ליטר וטיפולים לא יקרים. הכל מניסיוני האישי בשמונה עשרה החודשים האחרונים.

החסרונות: ארוכה ומצריכה פה ושם עוד כמה דקות חיפוש חנייה, שמירת ערך פחות טובה מחברותיה לסגמנט וסחירות פחות מדהימה.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
איך אנשים מצלחים להפוף יתרון לחסרון, זה פשוט מדהים.

מי שהגודל חשוב לו, ימצא את מבוקשו במונדיאו ללא צל של ספק. היא אכן גדולה מאוד. השאלה אם כבישים עמוסים באזורים עירוניים, מחסור בלתי אפשרי כמעט במקומות חניה, צריכת דלק גבוהה, הם מחיר ראוי. מדובר בהעדפה וטעם אישיים מאוד. אובייקטיבית למי שמרבית נסיעותיו באזורים עירוניים ואינו צריך את המרחב הפנימי הגדול, גודל הוא בהחלט חסרון.

פורסם
מונדיאו החדשה או סופרב החדשה (מיועדת להגיע בספט' הקרוב) :-)

גם אני אומר שכדאי לחכות לספטמבר כי הסופרב אמורה להגיע הוא רכב איכותי מאוד ניראה מצויין ואולי יתומחר במחיר של מכוניות המנהלים המפוארות אפשר לראות בקישור הבא את המבחן לסופרב החדשה בוואלה רכב.

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1287249.

יניב

פורסם

המחיר אמור לנוע סביב 170K - לגרסת 1.8TSI DSG (וזה על סמך המקורות שלי :-P).

שווה את ההמתנה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
המחיר אמור לנוע סביב 170K - לגרסת 1.8TSI DSG (וזה על סמך המקורות שלי :-P).

שווה את ההמתנה :-)

ואם נהיה יותר ספציפים אז בצ'מפיון מוטורס עדיין לא יודעים מה יהיה תג המחיר למכונית המרווחת ורק אומרים שהיא תהיה זולה מהפאסאט המקבילה ושהם מקווים להציג את גרסת הבסיס (1.8 ליטר טורבו) בקבוצת רישוי 4 (עד 147 אלף שקלים).

שווה לחכות ולראות את ההפתעות שסקודה הולכת להציג בספטמבר +/-.

נ.ב מי שם לב סקודה עוברת בזמן האחרון תהליך מאוד שונה ל"זיהוי המותג מחדש" שיכירו, את הצד האחר של סקודה ולא את הצד "מוניתי שלה" כי סקודה לאחרונה חתמה חוזה עם בזק שקנו ציי שלם של רומסטר ובצדק גילו שיש רכב שלא נופל מהברלינגו של סיטרויאן. או שלאחרונה אני רואה הרבה רומסטר על הכביש פרטי או ליסינג ביגלל מחיר שפוי ומכונית טובה מביא, לריבוי המכונית על הכביש ובצדק!!! וגם לאחרונה מי ששם לב ראה שסקודה עולה כל חודש במסירת רכב חדש. אז אני אומר שכדאי לחכות (זה היה רק כמה מילים על סקודה כי אנשים יכתבו לי מה זה קשור לשרשור אז אני חושב שזה כן קשור).

אני בטוח שאוראל חושב אותו דבר כמוני תקן אותי אם אני טועה בנוגע לסקודה.

יניב

פורסם

יניב, אני מוסר את מה שנאמר לי.

בכל מקרה - אנחנו נמתין לספט' ונראה מי צדק :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יניב, אני מוסר את מה שנאמר לי.

בכל מקרה - אנחנו נמתין לספט' ונראה מי צדק :-)

אוראל אני מאמין בכל מקרה שסקודה ייעשו הכל כדי להחדיר את הסופרב לקבוצה 4 ומקווה שזה מה שיהיה כמו עם המונדאו.

יניב

פורסם

נקווה שכך יהיה.

מקווה לפגוש את הסופרב החדשה בנסיעתי הקרובה לצ'כיה (ולמפעל של שקודה) 8)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
נקווה שכך יהיה.

מקווה לפגוש את הסופרב החדשה בנסיעתי הקרובה לצ'כיה (ולמפעל של שקודה) 8)

אם אתה תהיה במפעל אל תשכח את המצלמה ולצלם בלי סוף את המפעל כולל את המכוניות המוגמרות ואת אלא שהם בפס הייצור מקווה שתהיה לך גישה לגשת לשם כדי לצלם כי הם סודיים בדרך כלל.

יניב

פורסם

המצלמה כבר בהיכון :twisted:

קצת חרגנו מהנושא...

שוחחתי עם החבר'ה מהמפעל (והמוזיאון) וניתן לצלם - ככה זה שאתה לקוח שקודה :-P

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מי שהגודל חשוב לו, ימצא את מבוקשו במונדיאו ללא צל של ספק. היא אכן גדולה מאוד. השאלה אם כבישים עמוסים באזורים עירוניים, מחסור בלתי אפשרי כמעט במקומות חניה, צריכת דלק גבוהה, הם מחיר ראוי. מדובר בהעדפה וטעם אישיים מאוד. אובייקטיבית למי שמרבית נסיעותיו באזורים עירוניים ואינו צריך את המרחב הפנימי הגדול, גודל הוא בהחלט חסרון.

זה לא הנקודה. אף אחד לא מתיחס למגורים, או לחניות.

בן אדם מחפש רכב מקבוצת "משפחתית גדולה"

שים לב למילה גדולה.

כאשר בוחרים רכב מהסוג הזה, מחפשים דבר ראשון את היתרון של הגודל. את זה אתה יכול לראות גם במבחנים של אותם רכבים בקבוצה.

זה היה חסרון, אם הוא היה מחפש רכב מיני .

לכן, על תמהרו להגיב בשטויות, תקרוא מה שבן אדם מבקש.

Omnia mea mecum porto

פורסם
זה לא הנקודה. אף אחד לא מתיחס למגורים, או לחניות.

בן אדם מחפש רכב מקבוצת "משפחתית גדולה"

שים לב למילה גדולה.

כאשר בוחרים רכב מהסוג הזה, מחפשים דבר ראשון את היתרון של הגודל. את זה אתה יכול לראות גם במבחנים של אותם רכבים בקבוצה.

זה היה חסרון, אם הוא היה מחפש רכב מיני .

לכן, על תמהרו להגיב בשטויות, תקרוא מה שבן אדם מבקש.

אני מציע לך ליישם את מה שאתה מטיף לו פה, פותח השירשור מחפש רכב גדול יותר אשר יחליף את האימפרציה.

הוא מעולם לא ציין גודל כאמת מידה לבחירה אלא בטיחות ונוחות.

לגבי החלק השני של התגובה שלך, זה כמובן דעתך ואתה זכאי לה , אבל לבטל את דעתם של אחרים עקב חוסר הבנה שלך בדרישות פותח השירשור..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ארנון - במושג מעולם הכדורעף ממנו אני בא - "אתה מרים לי להנחתה".

אתה באמת רוצה לשמוע את דעתי על ה-C5? או שמספיק לך לדעת שהתאונה בה היא ירדה מהכביש היתה המבורכת בחיי?

קודם כל, ברור לי שזו הרמה להנחתה.

שיהיה ברור - אני לא חושב שה- C5 היא האמינה ביותר ביקום, וברור לי לחלוטין שיש אנשים שהחוויה האישית שלהם עם C5 מחרידה. (ויש גם אנשים שהחוויה האישית שלהם עם קורולה שפתאום רוצה החלפת מחשב וממיר ב 10,000 ש" מחרידה. ככה זה עם מכוניות).

האמירה המתריסה שלי כוונה בעיקר לציין שברוב המכריע של המקרים, אותם "יועצים" ממחזרים שמועות ששמעו, ולא מבססים את עיצותיהם על נסיון אישי.

זה שלך יש נסיון אישי מר עם C5 זה באמת מצער. ואמיתי.

באמת. :-)

• תוכן חדש...