Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. זה שהשוטר נסע בניידת סמויה ולא הפעיל סירנה - אין בכך עדיין ללמד על כך שהוא אינו היה בדרכו לאירוע דחוף. תפסיק לשכנע את עצמך בכל מחיר שהוא עבר על החוק סתם ככה כי בא לו, אפילו שזה נורא כיף לעשות את זה.
  2. פולקסווגן ג'טה, גם אם היא ניידת סמויה, איננה טסה. לכל היותר היא נוסעת מהר. רק מטוסים וציפורים יכולים לטוס.
  3. האישיות הבכירה שצולמה היא לא אחר מאשר המפכ"ל בכבודו ובעצמו. הסיבה שהעניין נסגר היא מהסיבה הפשוטה שמדידה באמצעות מד המהירות של הרכב, כפי שהיה במקרה של המפכ"ל וגם במקרה שעליו אתה עצמך סיפרת, איננה חוקית ואינה עומדת במבחן של ביהמ"ש.

רד מזה. אין לך כאן קייס, וטוב שכך (אל תשכח שמדידה כזאת יכולה לעבוד גם לרעתך, והמבין יבין).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כמו שלשוטר אסור לתת לך דו"ח מהירות רק על סמך זה שהוא נסע אחריך במהירות מופרזת, אתה גם לא יכול להגיש נגדו תלונה על המהירות שלו כי סביר להניח שיתחקרו אותך ויגיעו לעובדה שאתה נסעת אחריו על 170, ואז יפילו עליך תיק שאתה נסעת במהירות ואתה תאבד את הרישיון שלך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בניידת שלו מותקנת מולטנובה ולא ממל"ז

ממל"ז זה אקדח לייזר,מולטנובה מצלמה ניידת או קבוע שמותקנת בניידות או על עמוד קבוע.

אתה יכול להתלונן על ידי הגשת תלונה למחלקת חקירות שוטרים (מח"ש),התלונה שלך בטוח תיבדק,במידה ויש לך את מספר הרכב,שעת הארוע ואת המיקום שלכם פחות או יותר.

קח בחשבון שלא ניתן להוכיח באמצעות מד המהירות שמותקן ברכב שלך את המהירות שבה נסעה הניידת,אבל במח"ש יוכלו לבדוק האם הניידת קיבלה ארוע דחוף,זה רשום ביומן אירועים,במידה וזה ארוע דחוף כמו תאונת דרכים למשל,ניידת מתנ"א תדווח שהיא כרגע ב"מבצעי" ז"א נסיעה מבצעית,ולפי ההוראות תפעיל אורות כחולים וסירנה,זה גם ירשם ביומן אירועים על ידי המוקד,במידה והניידת חוצה צומת מסויים ברמזור אדום זה גם חייב להירשם ביום אירועים.

אם הנושא מאוד מפריע לך תתלונן והתלונה בטוח תיבדק,במידה וימצא שלא הייתה הצדקה לדהירה המטורפת שלו אז הוא יענש,רוב הסיכויים על ידי משפט אצל הקצין הממונה עליו.

פורסם
בשום פנים ואופן, לא משנה איזה מקרה חירום מתרחש במשטרת ישראל - אין שום סיכוי שיש לניידת כזו שלא מסומנת בשום סימן זיהוי משטרתי ו/או צ'קלקות ו/או משמיעה את שירת הסירנה שלה סיבה או הצדקה למהירות שכזו!! זה מה שנקרא "נסיעה מנהלתית"!

פשוט עצוב מה שקורה כאן...

מה אתה אומר..:?

מציע לך לבדוק את מה שאתה מדבר לפני שאתה פולט שטויות בקצב המקלדת.

בהחלט עצוב מה שקורה כאן.

פורסם

אין שום בעיה. אני יעשה זאת, ואם נראה לך שהמציאות היא אחרת - תביא לכאן הוכחה.

ואמרתי שממש עצוב מה שקורה כאן בעקבות התגובות הכ"כ אדישות ותוקפניות שזכיתי להן... אולי מכאן מתחילה הבעיה של המדינה שלנו - באזרחים ובתושבים שלה, לא לחפש את הסיבות לריקבון של החברה הישראלית בדרגים הגבוהים (ממשלה, צבא, משטרה ועוד ועוד מוסדות).

נמשיך להתעלם ולהיות אדישים לדברים מהסוג הזה, ובאמת שאין לנו עתיד.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
אין שום בעיה. אני יעשה זאת, ואם נראה לך שהמציאות היא אחרת - תביא לכאן הוכחה.

ואמרתי שממש עצוב מה שקורה כאן בעקבות התגובות הכ"כ אדישות ותוקפניות שזכיתי להן... אולי מכאן מתחילה הבעיה של המדינה שלנו - באזרחים ובתושבים שלה, לא לחפש את הסיבות לריקבון של החברה הישראלית בדרגים הגבוהים (ממשלה, צבא, משטרה ועוד ועוד מוסדות).

נמשיך להתעלם ולהיות אדישים לדברים מהסוג הזה, ובאמת שאין לנו עתיד.

בוקר טוב , התעוררת והצטרפת למועדון 'המציאות הישראלית'

תגיד מה נהיה איתך , רודף אחרי ניידות סמויות ( בתפקיד או שלא ... ) במהירויות שמעבר לחוק , ומחפש דרך להפיל את השוטר שנהג באותה ניידת .

יש לי רעיון בשבילך ואני ממש רציני כי אני מבין שאתה איש שומר חוק בקפידה ( מלבד הרדיפה ההיא שלך :-) )

אולי במקום להוציא את המרץ והזעם בכתיבה בפורום , פשוט תתגיס ליחידת המתנדבים של המשטרה , שם תוכל להועיל הרבה יותר ברדיפה ותפיסה של עברייני תנועה .

מה דעתך ..

פורסם

הנה עוד חוכמולג... וחבל מאוד שהדיון הזה (הזוי ככול שיראה לכמה אנשים פה) יינעל בגלל הציניות והרדידות של כמה משתמשים פה.

מתי ואיפה הבנת שכל רצוני הוא להילחם בפשע ובפורעי החוק? מי דיבר בכלל על עברייני התנועה באופן כללי? כל ההתלהמות שלי בעיניין הייתה שהעבירה שנעשתה נעשתה ע"י שוטר. זה הכול. למה? לא יודע למה! כי הוא לובש מדים? כי הוא יכול אולי לתרץ את זה בכך שהוא "מילא את תפקידו" באותה הסיטואציה? כי כל החברים שלו הם שוטרים מן הסתם והם יוכלו איכשהו להעלים עין מהתנהגות כזו?

הרי את כול אחד אחר כאן יעצבן לראות ניידת שחונה על אדום לבן ולעולם לא יחכה לה דו"ח על המגב, ולראות שוטר חותך ועוקף טור של רכבים ממש קרוב לרמזור בשעה שכולם עומדים ומחכים בסדר מופתי, ולראות ניידות מזגזגות על הכביש מבלי לאותת ועוד ועוד... אין פה אחד שלא ראה במו עיניו מתישהו עבירה שבוצעה ע"י שוטר.

אבל למה זה יותר חשוב מכול עבירה אחרת של אזרח רגיל? כי הוא שוטר! והוא צריך לשמש דוגמא! אם אזרח אחר עושה עבירות אז הוא פושע. ואיך נקרא לשוטר שעושה עבירת תנועה? שוטר שנמצא ב- "מילוי תפקידו"??? כי הרי הרבה יותר קל ופשוט לדפוק משמרת של 4-5 שעות על איזה כביש ישר מאוחרי איזה עץ, להפעיל את המולטונבה ולדפוק פלאשים לכול המאיצים למניהם - אבל לנסוע כחוק זה כבר מוגזם.

וכול אותם גולשים שמחפשים בציניות לעקוץ אותי על הדבר הזה שכ"כ מרגיז אותי, אני לא רוצה בכלל לחשוב או לדמיין איך אתם מתנהגים על הכביש. אם ממש לא מזיז לכם עבירות של שוטרי תנועה, אותם אנשים שאמונים על האכיפה שלהם, מפחיד אותי לחשוב שבטעות אני יכול לנהוג לצידכם יום אחד...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

בוא נסכם את זה ככה

יכול להיות שהשוטר נסע מהר כי היה בא לו

ויכול להיות שהיה צורך מבצעי

כדי להתלונן אתה צריך לעשות את הדבר שידעת מההתחלה שאתה צריך לעשות וזה להתקשר ל100 ולשאול מה עושים במקרה כזה, את הברורים תשאיר להם, הם כבר יבררו אם השוטר עשה משהו לא חוקי או שהייתה קריאה שהוא ענה לה

יותר פשוט מזה?

פורסם
מפחיד אותי לחשוב שבטעות אני יכול לנהוג לצידכם יום אחד...

אתה יכול לבחור לא להשתמש יותר ב 'מזדה עם מדבקה על הכנף' שלך למרדפים , או בכלל לשימוש יום יומי בנסיעה לצידינו !

בקיצור , דון קישוט - לך תנוח .

פורסם
בניידת שלו מותקנת מולטנובה ולא ממל"ז

ממל"ז זה אקדח לייזר,מולטנובה מצלמה ניידת או קבוע שמותקנת בניידות או על עמוד קבוע.

אתה יכול להתלונן על ידי הגשת תלונה למחלקת חקירות שוטרים (מח"ש),התלונה שלך בטוח תיבדק,במידה ויש לך את מספר הרכב,שעת הארוע ואת המיקום שלכם פחות או יותר.

קח בחשבון שלא ניתן להוכיח באמצעות מד המהירות שמותקן ברכב שלך את המהירות שבה נסעה הניידת,אבל במח"ש יוכלו לבדוק האם הניידת קיבלה ארוע דחוף,זה רשום ביומן אירועים,במידה וזה ארוע דחוף כמו תאונת דרכים למשל,ניידת מתנ"א תדווח שהיא כרגע ב"מבצעי" ז"א נסיעה מבצעית,ולפי ההוראות תפעיל אורות כחולים וסירנה,זה גם ירשם ביומן אירועים על ידי המוקד,במידה והניידת חוצה צומת מסויים ברמזור אדום זה גם חייב להירשם ביום אירועים.

אם הנושא מאוד מפריע לך תתלונן והתלונה בטוח תיבדק,במידה וימצא שלא הייתה הצדקה לדהירה המטורפת שלו אז הוא יענש,רוב הסיכויים על ידי משפט אצל הקצין הממונה עליו.

בזמן שהייתם עסוקים בלריב פיספסתם את ההודעה הרלוונטית היחידה.

אם זה מציק לך זה הפתרון הכי נכון בשבילך פשוט לדווח שצפית בשוטר ברכב סמוי דוהר במהירות גבוהה משאר התנועה, אם יעשו עם זה משהו או לא זה כבר סיפור אחר.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אני לא רואה סיבה להתלונן על מהירות שרבים מאיתנו רואים "פה ושם" גם על המחוג שלנו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
, מפחיד אותי לחשוב שבטעות אני יכול לנהוג לצידכם יום אחד...

לך יש 3 שורות של חתימה כמה המערכת סטריאו שלך היא הכי מגניבה בעולם....נראה לי שקצת מסוכן לנהוג לידך שאתה על ההגה...

עכשיו לפני שאתה קופץ ומטקבק כאילו אתה בפורום פילוני , תעצור ותקרא את התגובות כולל שלך ותראה למה קוממת את כולם כאן.

אם היית מביא משהו מצולם זה היה עושה אותך חצי חכם , אבל לסוע אחרי שוטר במהירות שבשבילה מקבלים חצי שנה שלילה רק כדי לכתוב על זה אחר כך בפורום ולהגיד את המובן מאילו..אח שלי זה עושה אותך לא פחות מילד בן 17 עם מערכת ורשיון להרוג...

תחשוב טוב לפני שאתה מגיב בחיים - זה מה שלוקח ממך את השליטה ומעביר אותה לצד השני - וזה בדיוק מה שעשית עם השוטר.

פורסם

פותח השרשור פתח אותו מסיבה אחת;

לפי דעתי, הוא רוצה הצדקה לנהיגה מהירה ולא חוקית, אחרת למה ניסית להדביק את השוטר "העבריין" לטענתך (וגם זה ללא שום ביסוס)? מה בדיוק היית משיג בזה שנצמדת אליו ורואה על הסקאלה שאתה על 170 קמ"ש?

כמו שאמרתי לך מקודם, רוצה הצדקה? לך להיות שוטר. אם לא? לך לישון. באמת עייפת אותנו חבוב.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אגב אם כבר מדברים על חוקים

אסור לנסוע אחרי רכב בטחון בתפקיד במרחק הקטן מ 100 מטרים,וזה בגלל שרכב בטחון מורשה לבצע עבירות תנועה,לנסוע מהר,ואפילו לנסוע נגד הכיוון אם יש צורך

החוק הזה כמובן בא בהנחה שהשוטר/נהג אמבולנס עבר הכשרה מיוחדת כדי לבצע את הנהיגה המבצעית הזאת.

בכל מקרה לדעתי קיבלת תשובה,תיכנס לאתר המשטרה באינרטנט יש שם כתובת וטלפון של מח"ש במידה ואתה מעוניין להתלונן במידה ולא אז כל השרשור הזה הוא בזבוז זמן של כולנו בגלל שדמגוגיה לא ממש עוזרת לאף אחד,אם משהו מפריע לך תפעל או תשתוק כי אחרת שום תועלת לא תצא מזה.

פורסם

הרי את כול אחד אחר כאן יעצבן לראות ניידת שחונה על אדום לבן ולעולם לא יחכה לה דו"ח על המגב, ולראות שוטר חותך ועוקף טור של רכבים ממש קרוב לרמזור בשעה שכולם עומדים ומחכים בסדר מופתי, ולראות ניידות מזגזגות על הכביש מבלי לאותת ועוד ועוד... אין פה אחד שלא ראה במו עיניו מתישהו עבירה שבוצעה ע"י שוטר.

למה לעצור בשוטרים? סדרה 7 או רכבי פאר אחרים, רכבים ממשלתיים או כאלו ש"יש מי שמשלם עליהם את הדו"ח" לא חונים על אדום לבן והם בגדר "פטורים"?

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תוכן חדש...