Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לבערך, פשוט אין לי איפה להכניס עוד כבל עבה כל כך בקיר אש, יש שמה מקום לכבל (עגול) בקוטר של חצי סנטימטר במקרה הטוב. (אם האופציה היחידה היא לקדוח אז אני כבר יעדיף להישאר בלי מגבר)

שאלתי מישהו שמבין בחשמל אבל במערכות פחות והוא אמר שזה יותר עבה מכבל של מצבר, שזה אומר קוטר של סנטימטר+

אבל לפי הטבלה הזאת http://www.engineeringtoolbox.com/awg-wire-gauge-d_731.html אז אני מבין ש8 זה ממש דק ואולי אפילו 4awg יתאים לי באוטו.

מה התשובה הסופית? :roll:

תודה

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

4awg בדרך כלל עדיף מ8גייג' ומספיק, אלא אם כן אתה הולך לשים מגברים חזקים ו/או זוללי חשמל ואז לך על 2 או 0.

ה4 גם בד"כ נכנס בנקל דרך קיר האש בלי יותר מדי סיבוכים, לא קשה הרבה יותר מאשר 8 ולכן אם באפשרותך, עדיף ללכת על 4AWG.בשונה מהעבים יותר שלעיתים מסובך יותר להעבירם שם.

ה4 קוטרו כחצי סנטימטר.

פורסם

לא נתקלתי ברכב אחד שאי אפשר להעביר בו 4AWG ,בכולם אפשר להעביר ללא קדיחות וחיתוכים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה שלא נתקלת זה לא אומר שאין.

יש אחי ויש הרבה אתה פשוט לא מכיר.

אני עובד בתחום ויש למשל דגם שלביואיק לא זוכר איזה דגם שפשוט יש חור של מילימטר שעוברים דרכו 5-6 חוטים מקוריים וזהו ואין מקום להעביר חוטים.

יש רכבים גרמנים גם עם בעייה כזאת כולל כמה גולפים ישנות שצריך להעביר כבל מתח דרך הפלסטיקים מתחת למגב.

דוד.

פורסם

לכותב יש פיאט אונו, זה עובר בצמה, מנסיון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...