Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקלות , כל חנות מחזיקה אנשים אשר דואגים לתחזק מחיר מינימום אשר תחתיו המוצר לא ימכר..

קח בחשבון שיש גם אתרים אשר אומרים מפורשות שיש מחיר שתחתיו המוצר לא ימכר (רשום למשל בתקנון סאקאל).

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
יש לי נסיון נרחב עם אתר אולסייל , עוד משנת 2001 , רכשתי עשרות מוצרים לי ולבני משפחתי בעשרות אלפי שקלים וניתן להגיד בביטחון שהאתר בטוח , השירות טוב מאוד , והמוצרים מגיעים הרבה לפני המובטח באתר.

אבל.., בשנה האחרונה יש בעיה קשה ביותר והיא השתתפות של חלק ממציעי המוצרים במכירות עצמם..

גיליתי זאת במכירה של מוצרי בוש, רציתי לרכוש מקדחה ומצאתי את עצמי נלחם מול מספר אנשים קבועים אשר בשניות האחרונות מעלים את המחירים דרמטית לרמות גבוהות ולא מצאותיות.

רשמתי את השמות ומסתבר שיש אנשים קבועים שרכשו עשרות מוצרים זהים ..

לגבי מכירות אישיות, המחיר "הזוכה" הוא מחיר דומה מאוד לאילו אשר תמצא בחנות עם מעט מיקוח, היתרון היחיד הוא במספר התשלומים.

קשה עד בלתי אפשרי למצוא מציאות ברשת היום, דווקא בחניות עם לחץ מתון ניתן להשיג מחירים טובים.

נכון, כי זה לא נועד יותר למחפשי מציאות.

אתה קונה במכרז אם אתה רוצה לקנות מוצר מסויים, ראית אותו כבר בחנות והתרשמת , ואתה מנסה לקחת אותו בתנאי תשלומים טובים ובמחיר זול בכמה מאות שקלים.

זה כבר לא נועד לכאלה שמחפשים הזדמנויות של לקחת רדיו דיסק לרכב של סוני עם צ'יינג'ר ששווה 5000 שקל ב150 שקל (קרה לפי פעם בסוף שנות ה90 באתר NETACTION ממש כשהתחילו המכרזים)

לדוגמא: לקחתי רמקולים של YAMAHA לקולנוע ביתי במחיר של 670 ש"ח כאשר הכי זול בZAP היה 1100 ש"ח ובחנויות הם הלכו ב1500.

לדוגמא: כורסת טלויזיה של ביתילי, לקחתי ב700 שקל פחות מהמחיר הכי נמוך שהצלחתי להוריד אותם בחנות ביתילי (ובחנות זה היה מתצוגה, מהאינטרנט זה היה חדש ככה שהמחיר בחנות בהשוואה למוצר שקיבלתי היה הרבה יותר גבוה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני הוצאתי מאולסייל לפני כמה 5-6 שנים מסך מחשב 19' של אל ג'י במחיר של 770 שקל כאשר עד היום המחיר

של המסך הזה לא הגיע למחיר שאני קניתי לפני כמה שנים!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים.

רציתי לרכוש שם מחשב נייד, אני עדיין מתלבט איפה תהיה הרכישה הכדאית ביותר...

אבל.., בשנה האחרונה יש בעיה קשה ביותר והיא השתתפות של חלק ממציעי המוצרים במכירות עצמם..

גיליתי זאת במכירה של מוצרי בוש, רציתי לרכוש מקדחה ומצאתי את עצמי נלחם מול מספר אנשים קבועים אשר בשניות האחרונות מעלים את המחירים דרמטית לרמות גבוהות ולא מצאותיות.

רשמתי את השמות ומסתבר שיש אנשים קבועים שרכשו עשרות מוצרים זהים ..

ואין מה לעשות נגד התופעה הזאת ? זה חוקי ?

פורסם

וואלה שופס מצויין. הבאתי מכונת כביסה 800 שקל פחות ממחסני חשמל. מסך 22 למחשב שהכי זול בזאפ היה 1650 ב1200 ב36 תשלומים.

פורסם

אתמול נכנס לפייבוריטים שלי גם GETIT

לקחתי שם מכונת כביסה במחיר משמעותית יותר זול ממחסני חשמל, יותר זול מאבי סופר ,

וגם נמוך ב300 שקל ממחירים שהצעתי בוואלה שופס ואולסייל ולא הצלחתי לקחת !

כמובן שהמוצר מהיבואן המקורי, עם אחריות מקורית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...