Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן

אחד מאתרי המכירות הוותיקים ברשת.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

רוב מוצרי החשמל בבית הם מהאתר הזה!

מה גם שמהירות המשלוח מדהימה, נגיד כתוב שתוך זמן משלוח הוא שבועיים, אליינו זה הגיע תוך 3 ימים!

אמינים ואפשר להוציא משם מציאות...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אתר בטוח ואמין. הזמנתי משם כבר לא מעט מוצרי חשמל לבית (האחרון היה DVD) שהגיע אלינו בזמן ובמחיר הוגן מאוד.

בסך הכל - עליי הוא עשה רושם טוב מאוד ובכללי לאתר יש מוניטין מצויין.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כמה וכמה פעמים - סה"כ בסדר, צריך לזכור שזה גוף מתווך. מוצר יגיע מהר או לאט לפי המלאי של הספק, בלי קשר למחסני אולסייל (בחלק מהמוצרים)

אני מרוצה יותר מוואלה שופס - הרי הכל מגיע מאותם מחסנים והמחירים כמו גם שיטות המכירה - הכל כמעט זהה.

לא מזמן רכשתי מסך, 10 דק' אחרי הבנתי שהמסך לא היה בגודל שחיפשתי, ביטלתי והם עדיין גבו 100 ש"ח דמי ביטול.

מאז, חסל סדר אולסייל.

הצדק איתם, אבל 10 דק' - ראבאק.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

ולי קרה שרציתי לבטל אחרי דקה, ולא עזר כלום, וואלה שופס גבו ממני דמי ביטול.

בתכלס - זה רשום בתקנון.

בכל מקרה, בתקופה האחרונה אני קונה הרבה מוצרים (מרהט את הבית ברהיטים ומוצרי חשמל)

וביצעתי הרבה קניות גם בOLSALE (טלויזיית פלזמה ועוד כמה דברים) וגם בוואלה שופס (רמקולים לקולנוע ביתי, רסיבר, כורסת טלויזיה ועוד...)

ושניהם היו בסדר גמור.

במקרה הספציפי של אולסייל - קיבלתי את הפלזמה ישירות ממחסני אולסייל ולא מהיבואן - לקח 4 ימי עבודה למרות שהתחייבו ל48 שעות במסגרת מבצע יורו 2008 אבל זה זניח.

תנאי התשלום שנותנים באתרים האלה(קניתי הכל ב24-36 תשלומים) והמחירים הזולים בכמה מאות שקלים שניתן לקחת את המוצרים במכירות האישיות, הופכים אותם לקניה הכדאית ביותר. (כל המוצרים נרכשו במחיר יותר זול מהכי זול ב ZAP...)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קנינו באולסייל ולאחר יום או אפילו באותו הערב התקשר לבטל, אמרנו שהמכרז היה פתוח והילד לחץ בטעות

והביטלנו לנו בלי דמי ביטול ובלי סיפורים!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

כמו כל אתרי המכירות בישראל, הקניות הקבוצתיות סבבה, ממכרזים אני מציע לך שתשכח - מציעים פיקטיביים מטעם האתר יקחו ממך את המוצר בשניות האחרונות של המכרז.

פורסם

איפה יש מכרזים?

הכל היום זה מכירות אישיות....

השיטה זה להציע מחיר נמוך ולא לזכות, ואז חוזר אליך נציג בטלפון ומציע לך הצעה במחיר טוב.

אפשר להתמקח איתו עוד קצת , אולי להוציא משלוח חינם וזהו.

כך לקחתי את הפלזמה ברבע מחיר יותר זול ממחיר השוק.

אולי מוצרים בודדים בודדים ולא מעניינים הולכים במכרז .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש שלוש קטוגריות: פומביות, אישיות וקבוצתיות.

יש עדיין עוד הרבה אנשים שחושבים שהם יצליחו לזכות במוצר במחיר נמוך במכרז, רק הזהרתי מזה.

פורסם

יש לי נסיון נרחב עם אתר אולסייל , עוד משנת 2001 , רכשתי עשרות מוצרים לי ולבני משפחתי בעשרות אלפי שקלים וניתן להגיד בביטחון שהאתר בטוח , השירות טוב מאוד , והמוצרים מגיעים הרבה לפני המובטח באתר.

אבל.., בשנה האחרונה יש בעיה קשה ביותר והיא השתתפות של חלק ממציעי המוצרים במכירות עצמם..

גיליתי זאת במכירה של מוצרי בוש, רציתי לרכוש מקדחה ומצאתי את עצמי נלחם מול מספר אנשים קבועים אשר בשניות האחרונות מעלים את המחירים דרמטית לרמות גבוהות ולא מצאותיות.

רשמתי את השמות ומסתבר שיש אנשים קבועים שרכשו עשרות מוצרים זהים ..

לגבי מכירות אישיות, המחיר "הזוכה" הוא מחיר דומה מאוד לאילו אשר תמצא בחנות עם מעט מיקוח, היתרון היחיד הוא במספר התשלומים.

קשה עד בלתי אפשרי למצוא מציאות ברשת היום, דווקא בחניות עם לחץ מתון ניתן להשיג מחירים טובים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...