Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחרי התקנה כזאת למי איכפת איך שומעים

עכשיו נשאר לקבל חוות דעת מחברים...

וואי שמע זה באמת אחד המצחיקים ששמעתי מי זה הרבה זמן בפורום(דיי הרבה) באמת לא משנה איך שומעים העיקר יש נאונים כחולים שמוסיפים 20 כוחות סוס לפתיחת הסאב:roflmao::roflmao::screwy:

ידידי,חבר שלך יצא סופר לא מקצועי בזה שאמרת לך להתקין עוד מגבר ועוד רמקולים 6X9 אבל סופר מסחרי(אם כול הכבוד שהוא חבר שלך).

פורסם

תתחדש!

התקנה יפה ונקיה. ולמה אומרים שאין מקום בתא מטען? מה? אי אפשר לשים ברווחים שנשארו איזה ביצת קינדר?:-D

העיקר שאתה מרוצה, זה הכי חשוב. וזה נראה טוב.

פורסם
וואי שמע זה באמת אחד המצחיקים ששמעתי מי זה הרבה זמן בפורום(דיי הרבה) באמת לא משנה איך שומעים העיקר יש נאונים כחולים שמוסיפים 20 כוחות סוס לפתיחת הסאב:roflmao::roflmao::screwy:

ידידי,חבר שלך יצא סופר לא מקצועי בזה שאמרת לך להתקין עוד מגבר ועוד רמקולים 6X9 אבל סופר מסחרי(אם כול הכבוד שהוא חבר שלך).

ההבדל באיכות צליל הוא עצום עם ובלי מגבר

הרמקולים מפיקים הרבה יותר בלי עיוותים

ולפי הוותק שלך אתה אמור לדעת את זה...

ובעתיד הסאב הולך להתחלף במשהוא אחר

אז צריך 2 מגברים...

לכל הצחיקים שמנסים לצחוק על זה שאין מקום בבגא'ז

חברה לכו תשיגו חיים אני בן 23 רווק מה יש לי לעשות בבגא'ז ריק?

מה אני כבר צריך להעמיס?

חוץ מזה יש לי גגון לאוטו!

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תתחדש איש ,

ניכרת ההשקעה בהתקנה - עבודה יפה,

אין שום צורך בבגאז' פנוי כשאתה רווק - יש מושב אחורי ושכל בעלי הילדים והמשפחות יאכלו את הלב :wink:

מצטרף לעניין האוורור למגברים - לא הבנתי אם יש כזה בסוף ?

תתחדש - העיקר שאתה מבסוט.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אין שום צורך בבגאז' פנוי כשאתה רווק

בחייאת תומר, רווקים לא צריכים תא מטען??

אך תכל'ס, אני האחרון שידבר על תא מטען כי ב106 ראלי שהייתה לי הייתה בניה מלאה לגמרי, כלומר, אין גם רווחים בין המגברים לסאב בכלל, אבל יפה יפה, זה כל כך לא פרקטי.. עכשיו בתא מטען האדיר שלי, גם אם אשים חמישה מגברים ושלושה סאבים ישאר לי מקום לקנות ולהעמיס את כל תכולת מגה בעיר..

אבל בניה מאחור זה יפה. אני אוהב.

פורסם

רק כדי לסגור את העניין (כי זה קצת לא קשור לעניין הת'רד),

גם כשאני הולך לסופר , יש לי מושב אחורי שלם לשטויות שאני קונה ועוד מקום פה ושם בבגאז' (שדי מלא עם התיבה לסאב).

לא חייבים תא מטען כשאתה צעיר ורווק כמו פותח הת'רד, זה לא שאתה צריך לשים שם את עגלת התינוק המקופלת שלך :wink:.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

זה בסדר אבל גם לסופר יש משלוחים ... וגם אם לא יש מקדונלדס . וראיתי כבר מכוניות אם תא מטען עוד יותר גדול אך שם פשוט היו 2 -4 סאבים בתיבות כפולות וכך הלאה לא היה מקום לשים לפטופ שם שלא לדבר על כמה שקיות של קניות.

אם יש מקום מאחורה לשקית 2 זה מספיק טוב. תתחדש.

פורסם

מה אתם "מזבלים במוח" על תא מטען - אחרי הת'רד לגבי הגילאים של חברי הפורום אני מבין שאני נחשב "סבא" בפורום הזה ואני בן 31 ועדיין אין לי ילדים, ברכב הפרטים עם הכל המערכת יש לי מקום לעגלת תינוק וקניות וגם אז אני בדרך כלל משתמש במושב האחורי לקניות.

אני נשוי ואין לי צורך בתא מטען.

יאללה, תהנה מהמערכת שלך. אם אתה אוהב את איך שזה נשמע זה מה שחשוב.

לפעמים בורות זו ברכה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בחייאת תומר, רווקים לא צריכים תא מטען??

אך תכל'ס, אני האחרון שידבר על תא מטען כי ב106 ראלי שהייתה לי הייתה בניה מלאה לגמרי, כלומר, אין גם רווחים בין המגברים לסאב בכלל, אבל יפה יפה, זה כל כך לא פרקטי.. עכשיו בתא מטען האדיר שלי, גם אם אשים חמישה מגברים ושלושה סאבים ישאר לי מקום לקנות ולהעמיס את כל תכולת מגה בעיר..

אבל בניה מאחור זה יפה. אני אוהב.

אתה יכול לעשות פרסומת לשופרסל דיל!!:lol:

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

ספלינטר תתחדש על ההתקנה ומריקון אתה תותח עם אחלה ידיים הזמן יגיד ויעשה את שלו אני מבטיח

וגבי מה שאדי אמר אדי לפעמים קצת הוספה של צליל מאחורה זה לא דבר רע ואיך שאני מכיר את בעל החנות ותאמין לי שאני מכיר הוא לא יעשה עליו אפילו שקל יותר ממה שצריך הבנאדם משקיע מהלב ועובד עם פיבר בצורה מושלמת אין מילים בקיצור היוסי אלפיין החדש אולי...

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אחלה התקנה.

נקיה וחמודה בהחלט, ולכל הקשקשנים - למה אתם באים בהפוכה אליו? מי לא רוצה ביקורות טובות על המערכות שלו?

ולא אני לא אחד שהולך עם הזרם אני אחד ששומע וקונה מה שאוהב (ולא חסר לי ביקורות שליליות שנתנו לי על הK2P שלי, אני מאוהב בהם) ותמיד שמישהו יבוא ויגיד "איזה בניה יפה, שומעים סוף הדרך" גם אם זה מישהו שלא מבין כלום זה תמיד יעשה טוב.

פורסם

אני מת:lol::lol::lol:

• תוכן חדש...