Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה : יום שישי בבוקר, אני רוצה להתגלח. המכונה לא מורידה כלום - הגעתי למסקנה שצריך להחליף סכינים סוף סוף לאחר 4 שנים. טוב מתחיל ב"סקר שוק" ונדהם לגלות שמחירים בארץ לא פחות מ 320 ש"ח! כהרגלו של כל ישראלי שחש כי מנסים לדפוק אותו, נהרתי לאתר המסחרי הפרטי הגדול בעולם : Ebay שמו. "הופתעתי" לגלות שאותם סכינים שמציעים לי בארץ מוצעים למכירה במחיר מצחיק של 21.99$ לשלושתם + משלוח של 3$ על מנת שיגיעו לפתח דלתי.

אוקיי אני נרשם ל PayPal עם כרטיס אשראי בינלאומי של אימי (כי לי אין אחד כזה), משלם למוכר, המוכר מאשר שקיבל את הכסף וששלח את המוצר.

אתמול - יום ראשון : אני מקבל מייל מ PayPal כי החשבון שלי נסגר והחלו נגדי הליכים של זיהוי (מסתבר שהייתי צריך לאשר את ההרשמה בעזרת קוד ששלחו עם החיוב של הכרטיס של אימי), נתבקשתי לשלוח צילומים של פספורט,ת.ז לאומית,רשיון נהיגה,וחשבון אחרון של הכרטיס בשביל לאמת שהכתובת נכונה, וכאן הסתבכתי עוד יותר! שלחתי את התעודות של אימי כי הייתי בטוח שהם רוצים את התעודות של בעל הכרטיס אך מסתבר שהם רצו תעודות של פותח החשבון (אני).

עכשיו בכלל חסמו אותי מהאתר חושבים שאני איזה נוכל, רוצים שאני או אתקשר או אשלח מסמכים בדואר.

שולחים לי כל מיני מיילים שאני לא מבין מה הם רוצים ממני שם.

אז בבקשה, אם מישהו מתמצא באתר הזה\או מישהו שספץ באנגלית וידע להסביר מה הם רוצים ממני במיילים ששלחו אני אודה לו מאוד, אני ממש בלחץ מהסיפור הזה.

בברכת יום טוב

טל דוד

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

דבר ראשון - להרגע.

פתח חשבון בסקייפ, ותתקשר לפייפאל לשירות לקוחות אם זכור לי נכון יש להם מספר 1800 בארה"ב ככה שהשיחה אמורה להיות בחינם. דבר איתם בטלפון ותבין את כל הפרטים.

בעקרון השיטה של פייפאל לאישור הכרטיס היא פשוטה מאוד, אתה נרשם מכניס כרטיס אשראי, הם מחייבים אותך משהו כמו 3 דולר - שיחזרו אלייך ברכישה הראשונה כמובן. לאחר החיוב אתה נכנס לאינטרנט לאתר של הבנק שלך ומוציא מהחיוב את הקוד שמופיע, אותו אתה מכניס בחזרה לאתר של פייפאל ואז אתה לקוח מאושר. מהרגע הזה והלאה אין שום בעייה לבצע הזמנות דרך החשבון שלך בפייפאל.

עכשיו במידה והם דורשים מסמכים כאלו ואחרים, אל תחשוש לבצע צילום ולשלוח להם את זה לכתובות מאומתות בלבד!

כלומר רק לדומיין paypal.com!!

זה קריטי שלא תיפול באיזו מרמה מטופשת ותתחיל לשלוח העתקים של שני הצדדים של הכרטיס אשראי שלך והרישיון נהיגה ושטויות כאלה לאיזה טמבל מיפן שיקנה אח"כ בכרטיס את כל האינטרנט.

אבי.

פורסם

זהו, את העניין עם הקוד הזה הבנתי והזנתי אותו. אבל רק לאחר שהם הגבילו לי את החשבון ועד עכשיו זה עדיין לא עזר. הם דורשים לשלוח צילומים אבל אין לי מושג של מה, אני מתקשה קצת עם האנגלית של המכתבים שלהם כך שאין לי מושג מה הם דורשים במיילים שלהם. אותו דבר בנוגע להתקשרות, בטח צריך לדבר איתם באנגלית שם לא?

פורסם

וודאי שלא בעברית.

אם אתה לא דובר אנגלית ואין לך ממש מושג למה נכנסת, אני ממליץ להעביר את המיילים להורים ושהם יתעסקו בזה, אמנם זה מייגע אבל להבא תקרא לפני שאתה קופץ ועושה משהו, במיוחד שזה קשור לכסף ולאינטרנט.

בכל אופן קרוב לוודאי שהסיבה שהם חסמו לך את החשבון היא מכיוון שלא הייתה התאמה בין בעל הכרטיס לבין בעל החשבון שביצע את הרכישות ולכן עד שלא תוכיח להם שאכן בעל החשבון אישר את כל הפעולות הם לא יחזירו לך את החשבון בשום מצב.

אבי.

פורסם
וודאי שלא בעברית.

אם אתה לא דובר אנגלית ואין לך ממש מושג למה נכנסת, אני ממליץ להעביר את המיילים להורים ושהם יתעסקו בזה, אמנם זה מייגע אבל להבא תקרא לפני שאתה קופץ ועושה משהו, במיוחד שזה קשור לכסף ולאינטרנט.

בכל אופן קרוב לוודאי שהסיבה שהם חסמו לך את החשבון היא מכיוון שלא הייתה התאמה בין בעל הכרטיס לבין בעל החשבון שביצע את הרכישות ולכן עד שלא תוכיח להם שאכן בעל החשבון אישר את כל הפעולות הם לא יחזירו לך את החשבון בשום מצב.

אבי.

ההורים זה לא יעזור מי יודע מה, גם הם לא דוברים. אימי יודעת על הרכישות ואין בעייה עם כך, יתרה מכך - שלחתי להם את כל מה שביקשו, איך עוד אני יכול להוכיח את "חפותי" ?

פורסם

חדשות טובות, שיחררו לי את החשבון :) אחרי שפירטתי להם את כל הסיפור במייל + צירוף דרכון עם שמי ופרטיי הם קיבלו את אמינותי.

• תוכן חדש...