Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"נניח" שיש לי ברכב מושב-נהג שעבר לדוגמא 350,000 ק"מ, שזה מספיק קילומטרז' כדי להגיע מצומת בית-ליד למרכז הירח, ואיבד מצורתו המקורית עד שאפילו אנשי מז"פ היו מתקשים לזהות אותו. האם רפד מקצועי יכול לשחזר את המושב למצב חדש, אבל לא סתם חדש, אלא בדיוק לפי התכנון והעיצוב המקורי שהיצרן בנה במקור?

אם כן, מעניין אותי, איך הרפד בדיוק עושה זאת? לפי תמונות? לפי עקבות שנותרו במושב עצמו? לפי שמועות?

בבקשה לא להציע לי להחליף מושב מפירוקיה, כי מעניין אותי בעיקר התהליך הטכני כאן. אני אשמח לדעת שאפשר לשחזר ימי מושבים כקדם בצורה מדויקת.

תודה,

אורן

פורסם

מנסיוני בחידוש כמה מושבים במכוניותי השונות, במשך השנים אצל רפדי רכב שונים, צר לי לציין שהמושב לא חוזר להראות ולהרגיש כמו המושב המקורי.

היו מקרים שבהם הרפד אפילו שיפר אותו (לטעמי) מהמצב המקורי (קשיחות, צורה ומבנה ותמיכה).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ספציפית לברלינגו\פרטנר: קונים ספוג חדש (מקורי) למושב הנהג.

התענוג עולה 497 ש"ח לפני מעמ ועבודה (ואז המושב חוזר להיות בדיוק כמו חדש)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה על התשובות.

לגבי המילוי המקורי לברלינגו, זה אכן עשוי להיות לי שימושי בעתיד (למרות ש-500 ש"ח בשביל חתיכת ספוג זה די מטורף).

אבל אני עדיין מתעקש להבין את שיטת העבודה של רפד המנסה להגיע למקוריות. למשל, ברכבי אספנות, שם לפעמים יש למקוריות חשיבות גדולה מאוד, מה יעשה הרפד מבחינה טכנית?

(אפשר להעביר את השרשור לפורום אספנות אם זה יותר ראוי).

פורסם
תודה על התשובות.

לגבי המילוי המקורי לברלינגו, זה אכן עשוי להיות לי שימושי בעתיד (למרות ש-500 ש"ח בשביל חתיכת ספוג זה די מטורף).

אבל אני עדיין מתעקש להבין את שיטת העבודה של רפד המנסה להגיע למקוריות. למשל, ברכבי אספנות, שם לפעמים יש למקוריות חשיבות גדולה מאוד, מה יעשה הרפד מבחינה טכנית?

(אפשר להעביר את השרשור לפורום אספנות אם זה יותר ראוי).

הריפוד המכסה את הספוג לרוב בנוי בצורה כזו שהוא יתלבש כמו כפפה על יד, לכן (ובהתאם לרמה המקצועית של הרפד) יש לבחון את ה"כפפה" כמו שצריך ואז לפסל לה את ה"יד" המתאימה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...