Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה...

אחרי שהורדת את השק עור למטה ישאר לך מוט חשוף עם הידית הילוכים, את הידית אתה אמור או למשוך למעלה, או לסובב או אולי היא מחוברת עם ברגים למוט (ואז אתה צריך להוציא את הברגים) ואז אתה מוציא אותה... אני לא מבין מה הבעיה שלך...

פורסם
תראה...

אחרי שהורדת את השק עור למטה ישאר לך מוט חשוף אתה אמור או למשוך למעלה, או לסובב או אולי היא מחוברת עם ברגים למוט (ואז אתה צריך להוציא את הברגים) ואז אתה מוציא אותה... אני לא מבין מה הבעיה שלך...

:lol:

פורסם
תראה...

אחרי שהורדת את השק עור למטה ישאר לך מוט חשוף אתה אמור או למשוך למעלה, או לסובב או אולי היא מחוברת עם ברגים למוט (ואז אתה צריך להוציא את הברגים) ואז אתה מוציא אותה... אני לא מבין מה הבעיה שלך...

:lol::lol::lol::lol:

לא יפה להשמיט מילים מצוטטות :nono:

פורסם
תראה...

:lol::lol::lol::lol:

לא יפה להשמיט מילים מצוטטות :nono:

זה מתאים לקטע :

"...בא מנהל אומר לובה הולך בבית , אין עבדה , אין שפה, קשה קשה, לובה יצטרך לעבוד 30 שקל בחצר בלי משחק מקדים...." :lol:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תראה...

אחרי שהורדת את השק עור למטה ישאר לך מוט חשוף עם הידית הילוכים, את הידית אתה אמור או למשוך למעלה, או לסובב או אולי היא מחוברת עם ברגים למוט (ואז אתה צריך להוציא את הברגים) ואז אתה מוציא אותה... אני לא מבין מה הבעיה שלך...

1. אין לי אישית שום בעיה ... טוב אולי קצת :lol:

2. דבר שני אני לא רוצה לעשות נזק אז אני שואל הרי להוציא בכוח זה לא שווה כלום אז ...

אתה אומר להוריד את השק למטה או קיי אני אנסה מחר נראה מה יצא.

תודה בכל אופן,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
תראה...

1. אין לי אישית שום בעיה ... טוב אולי קצת :lol:

2. דבר שני אני לא רוצה לעשות נזק אז אני שואל הרי להוציא בכוח זה לא שווה כלום אז ...

אתה אומר להוריד את השק למטה או קיי אני אנסה מחר נראה מה יצא.

תודה בכל אופן,

דניאל.

לא מושכים את השק בכוח למטה אלה קודם כל מתירים את החלק הרחב יותר (או שהוא יושב עם גומיה ואז זה יותר פשוט) מושכים את השק בצורה הפוכה למעלה ככה שהידית נמצאת בפנים , ואז מחפשים את הקליפס שתופס אותו

אחרי שהורדת את הקליפס זה רק עניין של זמן עד שהידית יוצאת :!:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...