Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב הנ"ל מותקן מזגן, שמלפני כמה זמן לא מוציא קור, אלא חום, ואין אפשרות לשנות את זה או לכבות, ושנוסעים תמיד יוצא חום.

דוד שלי ניסה לכבות את זה ולא הצליח.

מה יכול להיות שקרה?

פורסם

לי זה היה קבוע בפיזו 205 93 שהיתה לי עד לא מזמן. הפיתרון או להוזיז את הכפתור לקור או להסיט את הרוח למקום אחר (שמשה/רגליים)

עומר

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

ברכבים האלה ,בשנתונים האלה, בדכ התקינו מזגן בארץ , על ידי הוספת יח' גדולה יחסית, בצד ימין, מע רגלי הנוסע.

האם כזו יחידה מותקנת? אם כן, הרי שאיננה יכולה להוציא חום, אלא אוויר בטמפ' שקיימת ברכב.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

קיימת יחידת מיזוג שהותקנה בארץ, והיא ממוקמת במרכז.

דוד שלי אומר שזה מוציא חום. יש יחידה שמפיקה חום בדגמים האלה?

פורסם

יחידת המזגן לא יכולה להוציא חום.

כנראה שהמנופים שמפעילים את מערכת החימום תקועים במצב "חום" ולכן בשעת הנסיעה יוצא חום מהם.

במידה ומשחק במנוף לא עוזר, נתק את החימום מתא המנוע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...