Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לחובבי הוודקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

אתמול אני וחברים יצאנו לאיזה מקום בירושלים שאני לא זוכר את שמו אבל זה לא משנה, אחרי כמה בירות ביקשתי מהמלצר וודקה לשאלתו מה אני מעדיף לא ידעתי לתת תשובה כי מבחינתי כל וודקה היא וודקה (אני יליד רוסיה) נכון שיש כמה יוצאי דופן כמו (סטנדרט רוסי,וואן גוך,גריי גוס,חורטיצה פרימיום) בכל מקרה נמשיך הלא...... שאלתי אותו מה הוא ממליץ והוא שלף רשימה מרשימה של וודקות שאת האמת את רובם כבר בלעתי מתישהו ואז הוא זרק לי את השם הבא "קטל וואן" ואמר שהיא מאוד מומלצת ואני ישר אמרתי לו תביא לי.

לאחר כדקה היא עמדה מולי בכוסית קטנה ,דבר ראשון שעשיתי היה להריח אותה כי אני לא אוהב את הוודקות אם הריח החריף של אלכוהול ,למרבה ההפתעה כמעט ולא הרגשתי ריח של אלכוהול ואפילו היה לה קצת ריח של ליים.

בלי לחשוב הרבה ישר הורדתי את הכוסית דרך הגרון והייתי מופתעה לגלות שזאת וודקה בת @#$@ ,עדינה טעימה ויורדת בגרון בצורה הכי הכי יפה שוודקה יכולה לרדת.

פשוט הייתה כל כך טעימה שהזמנתי עוד שתיים כאלו (מחיר כל אחת 35 ש"ח).

לסיכום אני אוצה להמליץ לאנשים שפה לתת טעימה קטנה נ=מהדבר המטורף הזה..טעים מאוד איכותי מאוד וללא ריח מסריח של אלכוהול פשוט איכות !!!

groc_ketel1_lrg.jpg

להלן תקציר מאחד האתרים באינטרנט..

והכי חשוב מחיר בקבוק הוא כ 130 ש"ח.

להכיר: וודקה קטל 1 וודקה קטל 1 - Ketel 1 - מיוצרת בהולנד על ידי משפחה של יצרני ינייבר (ג'ין הולנדי). הודקה נקראת כך על שמו של דוד הזיקוק שמשמש ביצורה, והוצגה לראשונה בארצות הברית. שם - בשיווק חכם, ממש מדלת אל דלת - היא מוצבה במהירות כוודקה סופר פרמיום הראשונה.

וודקה היא אולי המצאה פולנית, ואולי רוסית, אבל היום, הוודקות המעולות, אלו שמקבלות את המחירים הגבוהים ביותר בשוק, הן לא בהכרח וודקות ממזרח אירופה.

קטל 1, גריי גוס ושמות רבים אחרים, מגיעות ממדינות שבעבר לא קישרנו אותן עם יצור וודקה: הולנד, למשל, היא ארץ של ג'ין - ינייבר, ואילו צרפת היא ארץ של יין.

אחד מבני משפחת נולט, מזקקי ינייבר ותיקים בהולנד, מצא יום אחד בכספת משפחתית ישנה מתכון לייצור משקה אלכוהולי. הוא החל לשחק במתכון, והשתמש לשם כך בדוד מספר 1, מהדודים בהם משתמשים במזקקה להכנת הינייבר. מכאן בא אחר כך שמה של הוודקה: קטל - דוד - 1.

groc_ketel1_lrg.jpg

בני משפחת נולט שטעמו את התוצר הסופי, הבינו שאם לא יצליחו ליצא את מה שהם מיצרים - ינייבר - המשקה ההולנדי הטיפוסי שדורש אולי טעם נרכש, הרי שכאן יש להם הזדמנות נפלאה לחדור לשוקים קשים כמו השוק האמריקאי.

כדי לעשות את זה בצורה הטובה ביותר, הם הגדירו את הוודקה שלהם כ"סופר פרמיום" והחלו למכור אותה פאב אחרי פאב, בר אחרי בר.

התהליך אולי היה איטי במקצת, אבל היה יעיל: השמועה עברה מבר לבר, והדרישה החלה לעלות. ברמנים החלו לחפש את המוצר המדובר ואלה הפיצו את דבר הדוד ללקוחות שלהם, ולמחסני החברה בהולנד.

הזיקוק של הוודקה מתבצע בזיקוק דודי, והוודקה עצמה עשויה חיטה בלבד. שני שליש מתוך כל מנה שיוצאת מהדוד — כ- 800 ליטר — לא משמשים במוצר הסופי: אלה הם השליש הראשון והאחרון, שהם מחוספסים ולא חלקים מספיק.

לאחר הזיקוק, הוודקה מועברת למיכלי הבשלה מדופנים באריחי חרסינה, ולא במיכלי נירוסטה, כמו ברוב המוצרים האחרים מסוג זה.

הטרנד העולמי היום הוא ללא ספק וודקות איכותיות, מזוקקות היטב, נקיות וצלולות. וודקות אלה מעניקות לשותה אותן חוויה אמיתית, וגם מונעות — במקרים רבים ובשתיה אחראית כמובן — את תחושות ההנגאובר שמשותפות למוצרים פשוטים ולא איכותיים. קטל וואן היא ללא ספק אחד ממותגי האלכוהול האלה. מפאת זה שהיא חלקה מאוד, ואיכותית, וגם מפאת מחירה, היא תהיה טובה בראש ובראשונה לשתיה "נקייה", ללא תוספים ולא בקוקטיילים. למרות זאת, שימוש בקטל 1 בקוקטייל יעניק לו אופי וטעמים — ובעיקר מרקם חלק ומהנה — שוודקה אחרת תתקשה להעניק לו.

וודקה נוספת שמייצרת החברה היא וודקה לימון, אך אין לה כוונה לייצר מוצרים אחרים בסדרה זאת. בתמונת המזקקה שלמטה ניתן לראות את המזקק מוציא דוגמת וודקה מאחד ממיכלי ההבשלה שנמצאים במזקקה. בקצה שרשרת נירוסטה מצוי מיכל - גליל פתוח - באמצעותו מעלים דוגמאות.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחת הוודקות היותר טובות בהחלט.

אם אתה רוצה משהו באמת איכותי, שאתה אולי מכיר, זו וודקה קאופמן. אחת הוודקות היותר חלקות.

פורסם

הדלקת אותי לנסות אותה,מישהו יודע היכן ניתן לרכוש בקבוק (נראה לי די טיפשי לצאת היום לפאב בשביל לנסות וודקה חדשה).

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

עם כל הכבוד אבל משהו שעולה 20 ש"ח ויש לו 40% אלכוהול לא יכול לקרוא לעצמו וודקה ,אולי אציטון...:-D

פורסם

אליבאבא, גש לבקבוק הקגלביץ' שלך (אלא אם כן אתה מערסל אותו כרגע בין זרועותיך), ואמור לי מה כתוב עליו בנוגע למקום היצור. אחר כך, נמשיך את הדיון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
עם כל הכבוד אבל משהו שעולה 20 ש"ח ויש לו 40% אלכוהול לא יכול לקרוא לעצמו וודקה ,אולי אציטון...:-D

אם כבר, משהו עם אך ורק 40% אלכוהול יכול להיקרא וודקה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הקגלביץ' מיוצרת בישראל, כמובן.

יש לה מספר יתרונות : טעם סביר (למשהו שעולה כ"כ זול), בקבוק יפה, זמינה בכל מקום, עשויה מענבים ולא מחיטה ולכן לא חמץ וניתן לשתות אותה חופשי בפסח (שלרוסי זה כמו למצוא זהב בפופיק)

ברור שזה לא גריי גוס, זה לא רוסקי סטנדרט, לא פינלנדיה, דנסקה, זוברובקה, סטוליצ'ניה וגם לא חורטיצה, אבל בהחלט וודקה בסדר - שתיתי גורליקות אוקראיניות אסליות שהיו רעל לעומת הקגלביץ'.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

קראת את זה או שאתה אומר מזיכרון?

בפעם האחרונה שבדקתי הייתה רשימה של מדינות על התווית, כשצויין שהיא מיוצרת בכל אחת מהן מעת לעת (איפה שזול כרגע).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עזבו אותכם.. שטו גולד :lol: או אימפיריאל :shock:.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
הקגלביץ' מיוצרת בישראל, כמובן.

יש לה מספר יתרונות : טעם סביר (למשהו שעולה כ"כ זול), בקבוק יפה, זמינה בכל מקום, עשויה מענבים ולא מחיטה ולכן לא חמץ וניתן לשתות אותה חופשי בפסח (שלרוסי זה כמו למצוא זהב בפופיק)

ברור שזה לא גריי גוס, זה לא רוסקי סטנדרט, לא פינלנדיה, דנסקה, זוברובקה, סטוליצ'ניה וגם לא חורטיצה, אבל בהחלט וודקה בסדר - שתיתי גורליקות אוקראיניות אסליות שהיו רעל לעומת הקגלביץ'.

ואתה חושב שהרבה רוסים לא שותים בפסח כי זה לא כשר?

קגלביץ זה וודקה של ילדים בני 15 ששותים בפארקים.

• תוכן חדש...