Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לחובבי הוודקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין שום כוס אחת שתפיל אותך

אבסינט? הצחקת אותי, האבסינט שישבארץ במקרה הטוב מכיל אם בכלל 6 מ'ג/לליטר Thujone.

אולי אם הוא ישתה אבסינט אורגינל (המקורי), כוס אחת אכן תטיס אותו ללפלנד (לא בגלל כמות האלכוהול 70% אלא בגלל שהוא מכיל 100 מ'ג Thujone לליטר, סוג של THC לחשישניקים שבינכם)

ע'ע king of spirits gold, המחיר 200$ לבקבוק, ניתן להשיג בחנויות רק מפראג ,

חלק גדול ממה שמוכרים ברשת הינו מזוייף

יש רק עוד אחד יותר חזק ממנו Zele Premium Absinthe שמכיל 111 מ'ג לליטר, עולה אוטו דבר.

באופן עקרוני החוק באירופה (מלבד פראג) מתיר 35 מ'ג לליטר, וזה נחשב גם כן עוצמתי וכך גם רוב האבסינטים הטובים נמכרים שם

בארץ מתירים לשווק עד 6 או 8 מ'ג (לא זוכר בדיוק), בארה'ב אסור בכלל שיהיה Thujone.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ואיפה ראית שכתבתי מה מקור האבסינט ? הכוונה הייתה כמובן למיובא ולא למה שנמכר בארץ.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מניסיון אישי בפראג עם המשקה המדובר, כוס אחת לא מעיפה אותך לשום מקום- (ראוי לציין שאני לא בן אדם קטן בלשון המעטה) אבל יש לו תוצאות שונות, והמחיר אם אני זוכר נכון היה בערך 60 יורו

אבל זה חתיכת משקה

בפראג אי אפשר לקנות את האבסינט הזה בכל מקום, נסעתי ברכבת לאזור בו גרים תושבי פראג ולא לעיר העתיקה וכל הכיכרות עם החנויות לתיירים יחד עם תושבת מקומית לאיזור בו עושים המקומיים קניות (יש קניון במרחק 20 דקות ממרכז העיר ברכבת, כאשר יוצאים מהרכבת ישר נכנסים לקניון) ושם היו מחירים סבירים להכל, ממשקאות ועד למוצרי חשמל.

יחד עם זאת, בבלגיה בחנות צרפתית למשקאות קניתי אבסינט שפשוט הפיל אותי (לא יודע איזה סוג, הבקבוק איכשהו נשבר על הרצפה)

פורסם

יש לי בקבוק אבסינט שנחשב רמה גבוהה מאירופה. (35 מ'ג לליטר)

2 כוסות ממנו, אחרי 40 דקות אני אוכל הזיות (כוס = 50 מילילטר מהול ב 200 מיליליטר מיים קרים),

אז כוס מ ההוא של ה 100 מ'ג... (3 נקודות נחוצות)

ואני אחד שצורך המון אלכוהול

פורסם

איזה שיכר תציעו לי, "שידפוק" לי את הראש בכוסית אחת?

כוהל 95%. 20-30 ש"ח בכל סופר.

לא יעזור - נוזל ניקוי מסכי LCD, אנטי-פריז, נוזל בלמים רוסי (יש בזה אלכוהול, כדי שלא יקפא בחורף), אנטי-פריז, מתאנול, בשמים זולים למיניהם, ספריי צבאי לניקוי מגעים העונה לשם "קונטקט", ועוד רעלים למיניהם.:roll:

אם עדיין לא תמצא את עצמך בטיפול נמרץ/מעשן נרגילה עם ג'ים מוריסון בגן עדן, אז יש וויסקי "אולד קליפר"/וודקה "אבסולוט" ממכולת של רוסים (מזוייפת אמובן)/"פרפקט" 2 ליטר/עוד זבל לסוגיו...:-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בכוסית אחת?

אולי אם אתה מטר 50 ושוקל 30 קילו,

תנסה אבסנט ויותר מ4 שוטים.

אבי, שגם סובל מאותה תופעה אך משתמש בשכל וקונה בקבוק ולא הולך לבארים ששוחטים על כל טיפה.

----

פורסם

פעם אחרונה הורדתי 6 שוטים של אבסינט, אין לי מושג אם זה היה "הדבר האמיתי".

נכנסתי לראש טוב לכמה דקות, ואז זה עבר. חברים שלי היו "על הרצפה" אחרי 4 כוסות.

איפה אני משיג את האבסינט "האמיתי"?

אביחי

פורסם

רשמתי למעלה ואפילו נתתי לינק

ואם שתיתים 4 שאטים של אבסינט שכמובן הוא דרעק מהארץ , הוא עדיין 70% אלכהול, כלומר זה כמו 7 כאלו של וודקה אז לא פלא שמשתכרים מזה.

פורסם

הרבה ג'יפה שצפה למטה כמו שאני זוכר, את הסימונים אני לא ממש זוכר, במחשבה שניה גם את הג'יפה וגם את אותו לילה אני לא כל כך זוכר. ואני מדבר על כמות גדולה יותר מכוס או שתיים או שלוש או... (הבנתם)

לא מדובר באבסינט שמסתובב בארץ לכל אלה ששתו את הדבר הזה בארץ שקוראים לו אבסינט והוא בעצם ליקר של איכס.

האבסינט המקורי (פחות או יותר) הוא יותר עדין. מה גם שאבסינט שותים עם כפית ברזל מחוררת מעל הכוס שעליה מניחים קובית סוכר עם כמה טיפות של אבסינט, מדליקים, וזה הופך את הסוכר לקרמל שמטפטף פנימה ומדליק את האבסינט, מכבים מהר ושוטים(טעות כתיב מכוונת).

אני שתיתי ככה את 2 הכוסות הראשונות, הבאות ירדו מהר מדי בשביל כל התהליך.

פורסם

רוצים להשתכר מטיפה אחת של ווודקה.

"אלקסנדרוב"- חבר קנה לי במתנה (שידרס ע"י מלגזה!!), 3 כוסות וקמתי למחרת בקיא של עצמי עם כאבי ראש שהרגישו כמו להידרס על ידי טנק מרכבה הלוך ושוב הלוך ושוב.

לפי דעתי זה:

א) רעל עכברים.

ב) דלק כלשהוא.

ג)יסוד חדש בטבע.

ד) שתן של גמל פרסי מצוי.

ה)צואה של ירמוך נחלים אפור.

פורסם

3 כוסות זה קצת יותר מטיפה :shock:

מי שרוצה לדפוק את הראש (וגם כל מיני איברים פנימיים) אני ממליץ (או שלא ממליץ) על וודקה מק'ורמיק שבאה בבקבוק פלסטיק ועולה 19 שקל :lol: - זוועת עולם, לידה קגלביץ' ופרפקט נחשבות לפרימיום.

• תוכן חדש...