Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , יש לי בעיה עם הפנסים של הרכב במאזדה 3.

הבעיה היא שהפנסים הרגילים עובדים , אבל הם לא מאירים כמו שצריך. (הם לא שרופים ! )

הידית של הפנסים מסובבת עד הסוף , אבל עדיין הפנסים לא מאירים כמו שצריך, נסעתי עם האוטו במקום חשוך לגמרי ולא ראיתי את הכביש בכלל.

רק כאשר שמתי אורות גבוהים אז היה אפשר לראות.

העלתי שתי תמונות כדי להראות את הפנסים כשהם חלשים, ולהראות את ההבדל בין האורות הגבוהים לאורות החלשים הרגילים.

הפנסים כשהם חלשים:

http://img237.imageshack.us/img237/518/27062008194ed1.jpg

אורות גבוהים:

http://img124.imageshack.us/img124/2767/27062008195al0.jpg

מה יכולה להיות הבעיה ? יכול להיות שהפנסים דפוקים? אולי פיוז שרוף? בעיה חשמלית?

תודה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קשה לראות את המצב בתמונה אבל אם אורות הנמוכים אינם דולקים אז ראשית יש לבדוק הנורות אם אינן שרופות.

לפעמים נשרפת נורה אחת, אך לא מרגישים זאת ורק לאחר שגם נשרפת הנורה השניה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תשמע רפי , לי לא נראה שהנורה נשרפה כי היא עובדת. אם היא הייתה נשרפת היא בכלל לא הייתה מאירה.

עכשיו נכון שקצת קשה לראות בתמונה הראשונה שצילמתי, אבל מה שרואים שם זה שהפנסים לא עובדים כמו שצריך , הם חלשים מדיי ולא מאירים כמו שהם צריכים להאיר.

הם צריכים להיות קצת יותר חזקים , ואני לא סתם מדמיין או משהו כי בכביש חשוך לא רואים כלום.

יכול להיות ששתי הפנסים האמצעיים בכל צד נשרפו ולכן האור חלש ?

פורסם

אין אפשרות לעזור הרבה דרך הפורום. גש לחשמלאי רכב מקצועי שיבדוק את עוצמת התאורה, הפיזור והכיוונים בעזרת המכשירים המתאימים.

פורסם

יכול להיות שיש אפשרות ברכב הזה לכוון גובה אורות. אם מכוונים אותם לא נכון יכול להווצר מצב שלא רואים את הכביש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נראה כאילו רק אור החניה פועל ולא אורות הדרך.

תעשה בדיקה פשוטה תדליק אורות חניה, ולאחר מיכן אורות דרך ותראה אם יש הבדל.

יתכן והמתג לא תקין או ממסר אורות.

פורסם

במוט יש שלוש שלבים של התאורה.

בכל השלבים אין שינוי בתאורה , יש רק הבדל ממתי ששמים על אורות גבוהים.

וזה באמת נראה כמו האורות חניה למרות שהידית מסובבת עד הסוף.

פורסם

אם אורות המעבר לא דולקים בכלל זה כבר סיפור אחר. תתחיל מזה שתבדוק את הפיוז/ים הרלוונטי/ם ואם הם תקינים בדוק את הנורות עצמן.

פורסם

רואים שאורות המעבר דולקים, אם עוצמתםחלשה זה יכול להיות מיקום לא תקין של הנורה על תושבתה או פנסים מעוותים ויש להחליפם. בדיקה של מוסך תאמת בקלות את הבעיה.

פורסם

משמש - הרכב באחריות?

אם כן - גש למוסך.

אם לא גש לחשמלאי רכב (חפש המלצה לאחד בפורום).

מאיפה אתה בארץ אגב?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הרכב לא באחריות.

ואכן מחר אמא שלי רוצה לשים את האוטו אצל חשמלאי , פשוט רציתי גם להתייעץ פה עם חברי הפורום כדי שלא שהחשמלאי לא ירמה בטעות "ויוסיף" עוד תקלות שינפחו את המחיר.

ואני מעפולה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...