Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי פזו 206 אדומה , קראתי פה ושם שהצבע נשרף בשמש ?

אז לא ידעתי אם לרכוש או לא..

מישהו מבין בנושא , ואם יש שריטה ניתן לצבוע מקומי או את כל החלק

פורסם

עקרונית כן, אבל אין שום סיבה שזה יקרה בזמן הקרוב הרי מכוניות בצבעים שכאלו כמו אדום, צהוב

ועוד אינן מאבדות מצבען תוך יום יומיים לוקח להם די הרבה זמן (שנים) לאבד את הצבע, כאשר הוא או דוהה

או פשוט נשרף ואז נוצרים לך כוויות שמש על הרכב כפי שאני קורא להם. אבל אין כמו צבע אדום

בינינו הרכב נראה מדהים (רובם) ובטח פז'ו כזאת,פשוט תשתדל לשים אותה באזור מקורה.

מקסימום תמיד אפשר לצבוע ולצלם לפני את הרכב בשביל להוכיח בבדיקה שלא היתה שריטה/מכה

שגרמה לכך שצבענו.

בהצלחה

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

כל עוד זה לא צבע מטאלי, גם אם הצבע דוהה עד שהוא נהיה וורוד, זה עניין של 300 (אם אתה משלם למישהו, או 20 אם אתה עושה לבד) שקל להחזיר אותו לקדמותו עם פוליש, ווקס/טפלון.. נוצץ כמו חדש..

אני עשיתי ככה באונו שלי, האוטו היה וורוד לגמריי.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

כל צבע נשרף בשמש - אין ממש הבדל בין כסוף לאדום, פשוט על אדום רואים יותר - לך תראה כמו יונדאי אקסנט כסופות עם צבע שרוף מסתובבות בכביש.

מעבר לזה - איכות הצבע רק עולה עם השנים אז הסבירות שהצבע יישרף משמעותית קטנה לאט לאט, מה קשורה השאלה על השריטה? צבע אדום נשרט יותר מכסף?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כל עוד זה לא צבע מטאלי, גם אם הצבע דוהה עד שהוא נהיה וורוד, זה עניין של 300 (אם אתה משלם למישהו, או 20 אם אתה עושה לבד) שקל להחזיר אותו לקדמותו עם פוליש, ווקס/טפלון.. נוצץ כמו חדש..

אני עשיתי ככה באונו שלי, האוטו היה וורוד לגמריי.

הרכב שלי חונה בקביעות בשמש, אני יכול להגיד שהצבע כבר שרוף בגג, בחלק העליון של דלת תא המטען ומתחיל על מכסה המנוע.

ווקס ופוליש עוזרים רק לטשטש הבדלי צבע והצבע לא ממש דהוי רק בעזרת הווקס אבל בנושא שריפת הצבע- לא עוזר. הבעיות בצבע התחילו בתחילת הימים החמים (בחודש אפריל) והצבע ממשיך להישרף, הפיתרון הוא צבע חדש.

לא יכול להיות שהצבע של הרכב שלך מקורי, ואם כן הרכב חנה בקביעות בחניה מקורה בבעלות הקודמת.

פורסם

אני שוב שואל - למה אתה חושב שצבע אדום ישרף יותר מהר מכל צבע אחר?

כי ראית אונו אדומה עם צבע שרוף? (להזכירך שאונו זה שנת 90 וה206 היא 15 שנה קדימה?)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם תבצע על בסיס קבוע (כל 3 חודשים בערך) ווקס לצבע,

אין סיבה שהצבע יישרף.

שלייקס, עם צבעים מטאליים, במידה והצבע לא עובר טיפולי ווקס,

זה רק עניין של זמן עד ששכבת הלכה (החיצונית להזכירך, להבדיל מצבע רגיל),

תתחיל להתקלף, ויופיעו הסימנים שמאפיינים כ"כ הרבה מכוניות מטאליות

(ישנות בדר"כ, אלו שנזקי השמש כבר פגעו בהם).

פורסם
הרכב שלי חונה בקביעות בשמש, אני יכול להגיד שהצבע כבר שרוף בגג, בחלק העליון של דלת תא המטען ומתחיל על מכסה המנוע.

ווקס ופוליש עוזרים רק לטשטש הבדלי צבע והצבע לא ממש דהוי רק בעזרת הווקס אבל בנושא שריפת הצבע- לא עוזר. הבעיות בצבע התחילו בתחילת הימים החמים (בחודש אפריל) והצבע ממשיך להישרף, הפיתרון הוא צבע חדש.

לא יכול להיות שהצבע של הרכב שלך מקורי, ואם כן הרכב חנה בקביעות בחניה מקורה בבעלות הקודמת.

באוטו שלי כל הצבע מקורי חוץ מהמכסה מנוע ומתחת לפס בדלת של הנהג.

האוטו עד שהוא הגיע אליי לא עמד דקה בצל (לפי איך שהצבע היה), וגם עכשיו לא לצערי.. אז עשיתי טיפולים לצבע ועכשיו האוטו מבריק (כבר חודשיים). אני לא רואה צורך לצבוע את האוטו במצב הזה.

איפה שהצבע מקורי זה נשאר מבריק ויפה, כמו חדש. המכסה מנוע (הצבוע) לעומת זאת נהיה מגעיל אחרי שבוע.. אז אני לא בטוח שצבע חדש זה מה שיעזור.

אם יהיה לי הזדמנות בפירוקיה להחליף מכסה מנוע עם אונו אדומה אחרת שלא נצבעה אז אני לא יתלבט בכלל, ולא נראה שהברק בצבע המקורי הולך לההרס בשנה הקרובה לפחות..

stio יכול היות שהפוליש/ווקס שלך לא טובים או שאתה לא משתמש בהם טוב, תראה את התמונות... (גם אצלי עד שלא שילמתי למישהו מקצועי אז הפוליש שעשיתי לא היה משהו)

הצבע אצלך מקורי?

פורסם
http://www.yad2.co.il/Pic/200806/22/e_1_1_2_79062_20080622190623.jpg

זה התמונה של הרכב , אני פוחד לקנות בגלל הצבע

הצבע הזה הוא לא מטאלי, אז כמו שאתה רואה אפשר לעשות לו טיפולים. אז אין מה לפחד מהצבע בכלל לפי דעתי.

אני גם בטוח שהצבע הזה יותר איכותי משל הפיאט שלי ויקח לו הרבה יותר זמן לדהות, וגם אז הוא לא יהיה וורוד.

רק תבדוק טוב שזה הצבע המקורי של האוטו ולא צבעו אותו, כי פעם ראשונה שאני רואה 206cc בצבע כזה

פורסם

וולוו (דודו נכון?), בתור מישהו שיש לו רכב בעל צבע מטאלי וחלק ממנו (שנצבע אחרי תאונה) שרוף - אני מסכים.

מצד שני, יש חלק שנצבע לא מזמן וההבדלים בינו לבין הצבע המקורי שב8 השנים הראשונות לחייו לא ראה ווקס וחנה חצי יום בשמש במגרש עפר ליד מפעל וחניון אוטובוסים - לא גדולים בכלל.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

stio יכול היות שהפוליש/ווקס שלך לא טובים או שאתה לא משתמש בהם טוב, תראה את התמונות... (גם אצלי עד שלא שילמתי למישהו מקצועי אז הפוליש שעשיתי לא היה משהו)

הצבע אצלך מקורי?

כן, ראיתי את התמונות, תוצאות הטיפול בצבע יצאו מצויין!

אם אני אעשה ווקס לרכב הוא יראה בדיוק כמו שלך מבחינת הצבע, אבל אחרי שבוע בערך הכל חוזר לקדמותו בעיקר על המכסה מנוע, גג וכנף קדמית שמאל, לכן אין טעם לעשות ווקס.

בנוסף הצבע כבר שרוף בגג. אני עושה ווקס כבר שנים אחת לחודשיים שלוש למרות זאת הצבע נשרף. חבל.

אגב, אני עושה את הפוליש ווקס בצורה מצויינת. אם הצבע ימשיך להישרף אני אכניס את הרכב למוסך פחחות וצבע כי אני לא מוכן להשלים עם שריפת הצבע שנחתה עליי בתחילת הקיץ.

פורסם

אם אני אעשה ווקס לרכב הוא יראה בדיוק כמו שלך מבחינת הצבע, אבל אחרי שבוע בערך הכל חוזר לקדמותו

כל העניין הוא קודם לבצע פוליש ורק לאחר מכן ווקס.

פוליש יוריד את השכבה שניזוקה, יחשוף שכבה חדשה,

והווקס רק יוסיף לברק וישמור עליה מנזקי האקלים.

אין סיבה שהרכב יחזור לקדמותו לאחר שבוע,

אלא אם התהליך לא מבוצע כמו שצריך.

עבודה טובה תישמר לאורך זמן.

עם זאת - זה רק עניין של זמן עד ששכבת הווקס מאבדת מיכולותיה,

ולכן יש לחזור לבצע את טיפולי הווקס בזמן,

כדי להמנע מנזק לצבע.

• תוכן חדש...