Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל למה דווקא בו? זה אחד הכבישים היחידים בהרצליה שאין בו כל שניה בור והוא רחב עם שדה ראיה מעולה וכ' וכ'...

התשובה בגוף השאלה. אלה המקומות הכי אסטרטגיים לתפוס נהגים על מהירות: כביש ישר ובטוח שהמהירות המותרת בו נמוכה ללא כל קשר לתנאי הדרך.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאוד מרוצה מכך שהנושא הפך להיות אזהרה לכל הנהגים אשר נוסעים באותה הדרך וכן עוברים את המהיות המותרת

אך פיספסתם את הנקודה העיקרית של השאלה. לאיזה עונש אני צריך לצפות?

האם זה קנס, וזהו? אני מזכיר, זה היה בסביבות ה-20 קמ"ש מעל המותר. האם זה שלילה?

האם משנה מי לוקח אחריות, אני או אמא שלי (שאין לה עבירות קודמות, למען האמת, אני לא זוכר מתי היא נהגה בפעם האחרונה)

ג'ימיניב!

פורסם

חזרתי הרגע הביתה ואני ממליץ לכל הרעננים להתרענן להם ולקרוא תהודעה *** תהודעה = את ההודעה *** הבאה:

כביש ויצמן, גם כן - כביש בנוי היטב בלי חורים מיותרים (לפחות בנסיעה של מהספורטק לכיוון צומת רעננה), שתי נתיבים כל צד, עם הפרדה באמצע, מהירות מותרת? -50-, אז ככה, אני בצומת ויצמן - הנשיאים, עומד באדום, לידי בא ?ערס? עם GTI שחורה, משום מה התחיל תנסיעה *** תנסיעה = את הנסיעה *** בחריקת צמיגים נכבדת, נגמור תעיניין *** תענין = את הענין *** בכך שאפילו לא לחצתי איתו והוא ישר טס נמוך, בהמשך, כ100 מטר מהצומת יש מפרץ של יציאה מרחוב מגדל - במפרץ עמדה פאסאט - ג'טה (לא זהיתי) בצבע שמפניה, שאיך שעבר אותה קיבל פלאש.

ליפני שחזרתי הביתה עברתי שם שוב בישביל לצלם אותה, אך היא נעלמה לה כבר.

פורסם

בעיקרון על וויצמן מותר לנהוג על 60

ואכן זה כביש שמאוד קשה לא לעבור בו את ה-60 קמ"ש

אבל ניידת בתוך רעננה שמצלמת? זה חדש לי.

ג'ימיניב!

פורסם
עוד מאפיינים של הכביש שהופכים את האכיפה שם לשפלה ביותר:
  • ישר עם ראות טובה
  • אי תנועה בנוי המפריד בין כיווני הנסיעה
  • לא משתלבים אליו כבישים או רחובות צדדיים
  • אין מעברי חציה
  • שטח לא בנוי, שדות מסביב

עוד דוגמא לכביש כזה שהמשטרה מחפשת

כביש 90 מראש פינה לכיוון עמיעד

הכביש דו נתיבי חד סיטרי עם שוליים רחבים בשני הצדדים ואי תנועה בנוי. נפח התנועה על הכביש נמוך. המשטרה מנצלת את קטע הכביש הישר כסרגל שבנוסף הוא בעל ירידה חדה. מי שלא שם לב וממשיך ללחוץ על הגז כרגיל (בקטע קודם יש טיפונת עליה) עובר את המהירות המותרת ולכן חייב ללחוץ על הברקס.

מי שמכיר (המקומיים) עובר לנתיב הימני ולוחץ קצת על הברקס ומסתכל על אלה שעוקפים אותו משמאל ונתפסים בסוף הירידה.

אם המשטרה רוצה לשמור עלינו שתשים מכמונת מהירות בקצה העליה ותחפש שם את מי שעובר את המהירות ולא את מי שפיספס ולא לחץ על הבלמים (וגם אז לא יודע כמה זה שומר עלינו, אבל לפחות לא לחפש על סתם אנשים שמטיילים בצפון)

פורסם

אחרי שתעבור את הגשר, תסתכל מאחור בצד ימין אחרי התחנת אוטובוס :) יש שם לפעמים (עכשיו כבר פחות,כנראה התייאשו) ג'טה לבנה שמצלמת מדי פעם

לקודם שטען שהדוחות מעשירים את קופת המשטרה - טעות בידך. הם מעשירים את קופת האוצר. המשטרע לא רואים מזה שקל,פשוט מתוסכלים מזה שיש מכסת דוחות שצריך למלא אז תופסים כמה שיותר..

"מי שמכיר (המקומיים) עובר לנתיב הימני ולוחץ קצת על הברקס ומסתכל על אלה שעוקפים אותו משמאל ונתפסים בסוף הירידה."

קרה לי שבוע שעבר,שייטתי על 100 כשלאנטיכס שחורה עקפה אותי לפני מחלף אליפלט על 140 להערכתי. 10שניות מאוחר יותר ואני קולט את השוטר מסמן לנהג לעצור בצד :p

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ולא קורה לך הרבה פעמים שאתה משייט טיפה פחות ממאה ואז נכנס לירידה והמחוג מטפס לטיפה יותר ממאה ואז אתה צריך סתם להתחיל ללחוץ על הבלמים. ושאתה מגיע לתחנת אוטובוס הרבה פעמים אין משטרה

פורסם

לא מצליח להבין מדוע חבר'ה כאן משקיעים אלפי ש"ח בקניית רכב ו/או בתדלוק אינסופי ו/או בטיפולים מכאניים/קוסמטיים ומבכרים לחסוך-בטפשות- דווקה ברכישת גלאי רדאר/לייזר מקצועי(וולנטיין 1 למשל או בֶּל ועוד כמה ברמה יותר נמוכה במעט) שמציל מדו"חות מיותרים(ולא מזיק גם משבש ממל"ז אמין). במקום לקטר ולבכות וכו', לא יותר פשוט לרכוש מכשיר כזה ולהיות טיפה יותר רגוע(המכשיר מחזיר את עלותו די מהר, הן בחסכון הכספי של דו"חות יקרים והנקודות המתלוות כמובן)?

מה הסיפור?

אגב, שווה לרכוש לפני תפיסה ולא כלקח מר לאחריה. חומר למחשבה.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

Guest רונאלדיניו
פורסם

אגב, שווה לרכוש לפני תפיסה ולא כלקח מר לאחריה. חומר למחשבה.

תפיסה אחת הספיקה לי... אחרי חצי שנה עם הוולנטיין, החזרתי את ההשקעה וחסכתי לעצמי שלילה והרבה הרבה דו"חות של דבורות עוקצניות 8) מתכנן גם משבש להשלים את ההגנה.

פורסם
בעיקרון על וויצמן מותר לנהוג על 60

ואכן זה כביש שמאוד קשה לא לעבור בו את ה-60 קמ"ש

אבל ניידת בתוך רעננה שמצלמת? זה חדש לי.

בוויצמן מותר ליסוע 60 שאתה בא מכיוון אזור התעשיה לכיוון הספורטק (עליה)

בכיוון הנגדי, הכיוון שאני דיברתי עליו, מותר ליסוע 50 - ושם עמדה הניידת שצילמה.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שימו לב החזירו את מכמונת המהירות לבריגדה היהודית.

פקידי הגביה (סלחו לי -הנבלות) עומדים בואכה אל רעננה ליד החניון של המרכזהבינתחומי בחניה של אוטובוס.

שימו לב ואל תיפלו לפח של הגזלנים הללו.

עצרתי את הקטנוע ובצד רחוק והתקרבתי רגלית (שלא תהיה להם סיבה לטרטר אותי כעונש - תביא רשיונות וכו') שאלתי את השוטר למה כאן? למה הטמטום?

התשובה - זה החוק מותר 60 ויכוח סרק.

האם אין יותר פשע בעיר?

התפקיד שלכם להגן מפשע!

אין תשובה בצד השני. איתגרתי אותו שיכלית.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

הבן אדם יוצא בבוקר לעבודה ועושה מה שהבעלבית שלו (המדינה)אומר לו לעשות.

אתה עובר על החוק (בעקרון)ויש לך עוד את העזות מצח לקרוא להם נבלות?

אעלק "מעשן מקטרת שלום" עדיף תשנה את זה ל"חופר את גרזן הקרב".

והערה נוספת, רק מאותגר שיכלית לא מבין ששוטר סיור/תנועה לא מטפל בפשיעה ומשפחות הפשע בדיוק כמו ששוטר ממחלק המוסר לא מטפל בעבירות תנועה.

זאת ההזדמנות להודיע לכל הפורום שקילול והשמצת עובדי ציבור בגלל כל סיבה (בטח אם עברתם עם החוק והם רק עושים את תפקידם) לא יתקבל בברכה בפורום הזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
נבלה מי שאמר להם לעמוד שם.

אתה מוזמן להתלונן לממציא האביזר הגאוני המצ"ב :shock:

%D7%9E%D7%95%D7%A4%D7%96%D7%99%D7%AA_%D7%90.jpg

%D7%9E%D7%95%D7%A4%D7%96%D7%99%D7%AA_%D7%91.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...