Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הסאבים של infinity ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאב שיש לי בחתימה עלה לי 1350 ש"ח כולל התיבה. אין לי שום כוונה בעולם גם להחליף אותו לסאב שעולה פי חמש ממנו. לא בגלל שאין לי את הכסף לא בגלל שאם היה לי את הכסף הייתי עושה את זה רק בגלל שהשני יקר יותר, בגלל שאני באמת ובתמים מאמין שעוד לא שמעתי סאב טוב יותר.

אני מבין את מה שאתה אומר.

אני אומר לך שאחרי שתקנה את הסאב, במידה והוא לא יספק אותך - אל תתפלא.

וכן - יד שניה זו הצעה מעולה בשבילך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע קודם כל כל מה שאמרתי פה בתגובות לדברים שלך, לא התכוונתי אלייך, אלא דיברתי באופן כללי.

דבר שני, אי אפשר לדעת , אולי גם סאב ב - 500 שקל , וסאב ב 1500 ישמע לי אותו דבר ואולי גם שניהם יספקו אותי באותה המידה. אני אוהב את העניין של לשמוע מוזיקה בצורה איכותית , אבל הכסף פה הוא הגורם המרכזי מבחינתי.

פורסם

לי יש את האינפינטי kappa box ואני יכול להגיד לך שאין רגע שאני לא מבסוט שקניתי אותו...

יחסית למחיר שלו הוא נותן תמורה מעולה לכסף הוא 350 wrms אני אישית חיברתי מונו של רוקפורד 600.1 אבל מניסיון הוא זז מעולה גם עם מגברים חלשים מהרוקפורד בהרבה. כמובן שאם יוצא לך להשיג את האינפינטי קאפה פרפקט לא תתאכזב אבל יותר קשה למצוא אותו באופן שוטף בחנויות בארץ.

פורסם

לי היה את הקאפה פרפקט הגדול שלהם 1600

לפי מה שהבנתי מניופאן הביאו רק אחד כזה לארץ ...

זה היה הסאב הכי איכותי ששמעתי ומכרתי אותו ועד היום אני מצטער על זה ...

פורסם

לצערי, סאב של 500 וסאב של 1500 לא ישמעו אותו הדבר.

אם סאב של 500 יספק אותך, ובתכלס מדובר בסאב שאפשר להפיק ממנו הרבה מאוד הנאה - זה כבר משהו אחר.

וזה דבר שאתה תוכל להבין רק כשתעשה השוואה בין שתי מערכות מכוונת היטב עם הבדל אחד - הסאב.

אתה מוזמן להשמעה אצלי בתור רפרנס לרכב אחר שתמצא בו CVR רק כדי שתוכל לעשות את ההשוואה.

אם CVR מספק אותך - אז ברור שדי לך בו.

ברור לי שמה שאתה אומר לא אישי. כנ"ל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...