Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוספת דלק 98 ל95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה נכון שאם מוסיפים 98 זה עובד כמו תוסף ומשפר את ביצועי המנוע , ואיך בכלל זה ישפיעה אם למלא מיכל רק 98 , כרגע הרכב נוסע על 95.

פורסם
האם זה נכון שאם מוסיפים 98 זה עובד כמו תוסף ומשפר את ביצועי המנוע , ואיך בכלל זה ישפיעה אם למלא מיכל רק 98 , כרגע הרכב נוסע על 95.

בעקרון דלק 98 הוא דלק נטול עופרת כמו ה 95 רק שיש בו כל מני תוספים שאמורים לנקות את מע' הדלק, את הפיח וכו'.

לא בטוח שזה ממש עוזר, מה שבטוח הוא שזה יותר יקר...

אני ממלא 95 ואחת לכ 10K קמ' אני מוסיף K-44 שזה תוסף איכותי ובדוק.

זה גם יוצא הרבה יותר זול מלמלא כל הזמן 98

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

יצא לי כמה פעמים למלא 98 במקום 95, והרגשתי הבדל בביצועים של האוטו, אם זה היה פסיכולוגי או לא אני כבר לא יודע :lol:

פורסם

בשביל שקל יותר לליטר - עדיף שזה לא יהיה רק פסיכולוגי :)

בגדול 98 זה דלק יותר "ירוק", יותר שומר על הסביבה בכללי.. בכל אופן לא שמעתי אף פרסום למלא 98 כי זה מוציא יותר מאוטו אלא רק מהסיבה הנ"ל

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

)

בשביל שקל יותר לליטר - עדיף שזה לא יהיה רק פסיכולוגי :)

בגדול 98 זה דלק יותר "ירוק", יותר שומר על הסביבה בכללי.. בכל אופן לא שמעתי אף פרסום למלא 98 כי זה מוציא יותר מאוטו אלא רק מהסיבה הנ"ל

אצלי זה הוציא יותר מהאוטו... אבל לא היה לי את השיקול הכספי (ליסינג :lol: )

פורסם

נגיד יש לי חצי מיכל של 95 עכשיו באוטו , אני יכול פשוט להוסיף חצי או רבע של 98 בלי לחשוש??

תודה מראש....

יוצא לריס?

• תוכן חדש...