Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם לי זה כמעט קרה(תאונה)

asif84
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בזה הרגע חזרתי מנסיעה

מסלול הנסיעה היה מגעש לכיון חולון(איילון דרום) קצת לפני מחלף ההלכה

טוב אני נוסע להנאתי בנתיב האחד לפני השמאלי ,מהירות של 110 קמ'ש+- תנועה דלילה וזורמת

פתאום אבא שלי קולט ממרחק של כ 150-200 מטר +- אופני רכיבה זרוקות ככה באמצע הכביש

אני מתוך אינסטינקט זריז האטתי מהר תוך כדי מבט במראות וסטיתי לנתיב השמאלי(נפל לי הלב לתחתונים :roll:)

השאלה שלי היא כזאת:

למי זה יכול לקרות,האם האופניים היו קשורות לרכב ותוך כדי נסיעה הם השתחררו?

אם האופניים נפלו מרכב כלשהו למה הנהג לא שם לב

למה אף אחד לא יכל להזיז את המפגע הזה מהכביש

יש עוד מישהו שנתקל בזה היום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב הסיכויים שהם נפלו מרכב נוסע והם לא שמו לב לזה

אתה עצרת וההזת אותם מהכביש?

זה התשובה אנשים לא רוצים להסתכן מצד שני האופניים האלה הם מפגע על הכביש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בידיוק.

למה הציפיה שמישהו אחר יוזיז אותם ? למה אתה בעצמך לא חשבת על לעשות זאת? (שלא תטעה, אני לא בא בטענות)

ומה לעשות, דברים קורים, אני בטוח שאם זה נפל למישהו מהרכב, הוא ממש אבל ממש לא ישמח לחזור הביתה ולמצוא שהאופניים פשוט לא שם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני נסעתי סביר להניח כחצי שעה אחריך וקלטתי את האידיוט מנסה (עם אשתו) להרכיבם שוב על המתקן.

לפי דעתי, כל אחד שנושא זוג או 2 זוגות אופניים על מתקן הנשיאה הזה, מחובתו לבדוק שבעתיים שהאופניים מחוזקות היטב אל המתקן ושאין תקלות כלשהן באחיזה.

אכן מסוכן מאוד ויכול ליצור תאונות מרובות שעלולות לעלות בחיי אדם.

Twincharger Stratified Injection

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איילון, אי שם בשנת 2002

לפני הטנדר שנהג בו חבר נוסעת משאית וממנה נופל לא אחר מבלון גז של גזייה גדולה (8 ליטר או משהו כזה)

אתה יכול לנחש שזה שבר לטנדר את הצורה... ומזל שהבלון היה ריק!

באמת שאני לא יודע מה אנשים חושבים לעצמם כשהם מעמיסים דברים ברשלנות על רכב פתוח.

צערו של אותו נהג שאופניו נפלו ממש לא מגרד לי את ה... כי בסוף הרשלנות שלו הייתה עלולה לגרום לתאונה ולנפגעים!

ואם הוא לא יודע להשתמש במתקן קשירת אופניים -שלא ישתמש בו! (תרבות החאפלאפ... מעצבן!)

שמח לשמוע שהיית מספיק ערני.

אכן צריך לדווח על המפגע ואם ניתן לפנותו.

אבל באיילון, בנתיב אמצעי, אני לא הייתי מסכן את חיי בשביל זה.

וצר לי אם זה נישמע אגואיסטי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עמדתי לא מזמן בפקק ארוך ממחלף הראל לכיוון ירושלים, בהגיעי לסיבוב מוצא אני רואה ספה על המסלול הימני כשכולם נדחסים למסחול השמאלי, עצרתי את רכבי על המסלול השמאלי מקביל לספה. ירדתי מהרכב ופיניתי את הספה לשולי הכביש.

העיר לי מישהו לאחר מכן שלו הייתי נפגע בזמן פינוי הספה מהכביש ע"י רכב/אופנוע אני הייתי האשם בתאונה.

מה דעתכם ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הכבוד על מה שעשית, אבל אם עצרת באמצע הכביש אז לצערי יש מצב שהיית יוצא אשם במקרה של תאונה.

שמעתי גם על מקרה יותר קיצוני: מישהו נתקע על פסי רכבת. כשהרכבת עמדה להגיע, נהג המשאית שהיה מאחוריו נסע ודחף אותו לפני שהרכבת הגיעה וכך הציל את חייו. הבנאדם אחרי זה תבע את נהג המשאית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה כתבה על המתקן לנשיאת אופניים באחד המגזינים (אני אחפש מאוחר יותר) ובו מדובר שכמעט כל עםישראל קונה את המתקן הזול ביותר ולאחר פירוק והרכבה על בסיס שבועי הרצועות נקרעות והאופניים נופלות.

סעו בזהירות כי לכו תדעו במה תתקלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני חודש, כביש החוף לכיוון צפון באיזור רשפון, 9 בערב, תנועה דלילה, מהירות ממוצעת- 110, הרכב שלפניי בולם בפתאומיות, ואני אחריו. רואה אותו סוטה במהירות שמאלה, עוקף מזרן ענק ששוכב על הכביש בין 2 הנתיבים השמאליים ביותר.

שבריר שניה אחרי שנרגעתי מהבלימה הפתאומית והסטייה, אני מתחילה להבין שמשהו יותר חמור קרה.

רוכב אופנוע מוטל לצד הדרך, משמאל, והאופנוע שלו זרוק כ50 מטר משם, במרכז הנתיב השמאלי. מסתבר שהוא לא ראה את המזרן, נתקל בו והתעופף, כנראה שניות מעטות לפני שהגעתי אני לשם.

למזלו, זה קטע כביש שיש בו שוליים (בניגוד לחלקים נרחבים של הכביש המקולל הזה), ככה שעצרנו בצד, אני ועוד 2-3 מכוניות, ופינינו את המזרן ואת האופנוע מהכביש, בזמן ששניים אחרים טיפלו ברוכב עד שהגיע אמבולנס. התנועה כבר היתה מאוד איטית בגלל המזרן ובגלל סקרנים, אז לא היתה בזה סכנה.

ואיך הגיע מזרן לכביש? סביר להניח שהוא נפל מרכב בזמן נסיעה לאחר שלא נקשר היטב.

זה מהדברים היותר חמורים שראיתי, אבל לא חסרים לי סיפורים על משאיות שמעיפות פיסות נייר אחריהן ואפילו אבנים קטנות, ניילונים ענקיים שמתגלגלים באמצע הכביש ורק מחכים לכסות למישהו את השמשה הקדמית או להיתפס בגלגלים.

יש דברים שהם טעויות אנוש, אבל יש דברים שבקלות היו יכולים להימנע עם עוד טיפה תשומת לב ואחריות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי בזמנו היה תאונה עם גלגל של משאית ששכב באמצע הנתיב השמאלי אחרי שהתפרק בערך רגע לפני כן בזמן נסיעה ממשאית שנסעה בנתיב האמצעי.

האוטו טוטאל , אני יצאתי כמעט ללא פגע. האוטו אגב היה שברולט אוויאו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנסיעה האחרונה שלי לערד (או סדום) משאית שהגיעה ממול הפילה שער מתכת עצום בגודלו,

שבמזל עבר כמה סנטימטרים מהרכב ולא פגע בו.

אם הוא היה פוגע בו, הייתה מתרחשת תאונה לא קלה בוודאות

(בשל תנאי הדרך, מהירות הנסיעה, והתוואי הלא סלחני של תעלות משני הצדדים).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...