Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הערכת נזק שנגרם לשכנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולסיכום הדיון, הבהר לשאשתך שחיישני ניסעה לאחור כושלים עוד יותר בזיהוי ילדים קטנים, בעיקר כאלה שמשחקים מחבואים מאחורי הרכב.

חיישן נסיעה לאחור נועד כדי להעריך את מרחק מהרכב שמאחור, בעת תמרוני חניה.

הוא ממש לא מיועד להחליף את עיני הנהג, מתוך הנחה ש"החיישן מסתכל לשם, אז אני לא צריך".

פורסם
ולסיכום הדיון, הבהר לשאשתך שחיישני ניסעה לאחור כושלים עוד יותר בזיהוי ילדים קטנים, בעיקר כאלה שמשחקים מחבואים מאחורי הרכב.

חיישן נסיעה לאחור נועד כדי להעריך את מרחק מהרכב שמאחור, בעת תמרוני חניה.

הוא ממש לא מיועד להחליף את עיני הנהג, מתוך הנחה ש"החיישן מסתכל לשם, אז אני לא צריך".

+1

אני ממש לא סומך על החישנים שלי, והרבה פעמים אני אפילו יוצא לבדוק כמה עוד נשאר לי וכמה החיישן מזייף.

אני פשוט לא מצליח לסמוך עליו בעיניים עצומות, ולפי השרשור הזה אני אפילו חושב שזה טוב מידי פעם.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אני שולח לך מחר בבוקר את אישתי לסדרת חינוך...ותודה אין צורך להחזיר אותה.

עכשיו ברצינות - אתה צודק במליון אחוז ואין לי מה להוסיף אבל כמה שאני לא אדבר זה לא יעזור.

נשים...(ואוו ואוו בטח עכשיו כולם יקפצו עלי).

סטאטיסטית כל כמה חודשים יש לי איזו "מתנה" חדשה על האוטו ולכן בדר"כ היא מקבלת לנהוג על הליסינג. למרות שהיא עושה פחות ק"מ. יותר זול למלא דלק בפרייבט מלתקן את החבטות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אולי שווה לך להסיר את חיישן החניה ובכך "להכריח" אותה להסתכל אחורה בעת החנייה, בסופו של עניין כמו שכתב ארנון החשש שבפעם הבאה זה יהיה ילד ולא פגוש בצירוף ההסתמכות המלאה על המכשיר מצדיקה חזרה לתמרוני חניה Low-Tech גם ככה החיישן לא הצדיק את עצמו ויש לך הפתעות כל כמה זמן באוטו.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

בעניין הפגוש של השכנה

העניין הוא די פשוט, לצבוע את כל הפגוש.

הסיבה היא שאם היא תפנה לביטוח, אתה תשלם השתתפות עצמית פלוס עליית פרמיה בשנה הבאה ואז גם אתה יוצא מופסד יותר והיא עדיין תקבל פגוש צבוע בשלמותו מחברת הביטוח.

אז אם חברת הביטוח תצבע את כל הפגוש, למה שלא תחסוך לך עליית פרמיה בשנה הבאה ותצבע לה את כל הפגוש כדי לסגור את הסיפור?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כך ש הנזק פה יסתכם בסיביות 1200ש"ח

טוב שלא הגזמנו קצת..

למה שיחליפו לה את הפגוש לאחד חדש ?

זה לא שלקחו אותו וטחנו אותו במטחנת זבל.

כולה כמה שפשופים.

חבר מהעבודה יצא מהחניה לפני חודשיים.

איזה בדואי שנסע במגרש חניה כאילו הוא בכביש 6 לא הספיק לראות שהבנאדם יוצא מהחניה.

מעך לו חצי מהטמבון.

אמנם החבר אשם שלא נתן לו זכות קדימה, אבל צביעה מחדש של כל הטמבון + יישור בתנור - 500 שקל.

פורסם
אישתי, שתיבדל לחיים ארוכים כבר לא מסתכלת לאחור מאז שיש לה חיישני רוורס.

מסתבר שהנ"ל לא נותנים 100% כיסוי, ואת זה היא גילתה אחרי שהיא גרמה נזק לרכב של שכנה בחניה.

כמובן שאני אפצה או אתקן לשכנה את הנזק.

הרכב הניזוק הוא מאזדה לאנטיס כנראה שבעברה היתה בחברת ליסינג (לפי הפגושים הצבועים ברישול) והרכב עצמו די מוזנח. היצעתי לה פיצוי כספי אך היא מבקשת שאתקן את הנזק, ולעניות דעתי היא מצפה שאשלם עבור צביעת כל הפגוש מחדש למרות שמדובר בפגיעה נקודתית.

מה לדעתכם עלי לעשות ומה שווי הנזק או הפיצוי שכדאי להציע לה?.

תופעת הנשים ובכלל הנהגים שמחנים רק בהסתמך על החיישנים הארורים האלה מולידה תופעה מאוד שלילית שיצא לי להיות עד אליה עשרות פעמים.

מאוד מצער לראות שחבר פורום מבין נותן יד ולגיטימציה לתופעה הזאת.

אני במקומך הייתי מוריד מרכב האישה את חיישני הרוורס.

פורסם

מאוד מצער לראות שחבר פורום מבין נותן יד ולגיטימציה לתופעה הזאת.

אני במקומך הייתי מוריד מרכב האישה את חיישני הרוורס.

אל איזה לגיטמציה אתה מדבר?

נראה לי שהשרשור הזה מיצה את עצמו.

אפשר לנעול. הנושא נטחן דק דק!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפני כמה חודשים עשיתי תיקון + צביעה של כל הפגוש האחורי ב350 ש"ח.

מה גם שאם הייתי מתקן באותה עת גם את הקדמי הייתי משלם על שניהם רק 600 ש"ח.

מדובר במוסך פחחות וצבע שנמצא במפרץ חיפה והם עושים עבודה נהדרת.

עוד פרטים בפרטי.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...