Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני עד 16 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

אני רוצה לקנות את הרכב הראשון שלי ,ויש לי התלבטות בין שתי מכוניות.

הראשונה היא סופר לאנסר שנת 93-94 נכנס בתקציב שלי ,והשניה היא פיאט בראבה שאין לי שמץ של מושג על האוטו .

אני אשמח אם תעזרו לי להחליט איזה מהם יותר טוב,יום טוב עמית.

פורסם

ולמה לא פונטו שנת 2000 ?

יותר אמינות וחסכוניות מ 2 הרכבים הללו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מיצובישי רכב אמין אבל המודלים ישנים מדי.

בנוסף, הרכב לא נח, הישיבה במיוחד.

אני הייתי מחפש מגאן מודל 96 מנוע 1600 ידני.

רכב מפנק , נח, מנוע מוצלח מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם אני ממליץ על הפונטו המיצובישי צרכנית גדולה של דלק

והבראבה פחות מוצלחת מהפונטו

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

אני דווקא רוצה להצתרף להמלצה על ס.לנסר ידנית. רכב מצויין, מנוע מעולה סוחב טוב, יש לו 113 סוסים, זה גם בימינו מכובד למנוע 1.6. בקיצר מומלץ, אבל ממליץ רק על הדגמים היותר מאובזרים עם מד סיבובי מנוע!

לחברים יש רכב כזה כבר 15 שנה משנת 94, אמין מאוד, הם נוסעים כל יום. אני שאלתי אותם בקשר לחיסכון, בעל הרכב אומר שבערך 1 ל-10.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם רכב קטן אופצייה, אז מיצובישי קולט עם מנוע 1.6 וגיר ידני, זו אפשרות טובה (אם תמצא אחת לא שחוטה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מיצוביש קולט ברמה סבירה, סביר להניח שלא ימצא ב16K.

לסופר לנסר מודל 93' היו 113 סוסים לפני 15 שנה- אם אין לו תקציב נורמלי לישור קיו במספר הזה די דמיוני עבורו.

אם הפונטו לא מוצאת חן בעינך תוכל לשקול 205...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

205 מיושנת מדי לטעמי ,חשבתי על פיז'ו 306 קראתי על האוטו והבנתי שהאוטו מפנק נוח ומהנה להנהיגה מישהו יכול להוסיף לי קצת?

• תוכן חדש...