Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר שאלות לגבי איביזה קופרה חדשה

Art-Vendelay
שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בשעה טובה קיבלתי היום איביזה קופרה חדשה מהסוכנות ורציתי להתייעץ עם בעלי קופרות לגבי דברים מסויימים.

1. האם זה נורמלי שהבלמים עושים קצת רעשים בלחיצות עדינות ? זה עניין של שפשוף הדיסקיות או משהו ?

2. האם דלק 95 זה בסדר ? כי שמעתי שממליצים 98 או 99 אם אני לא טועה שעולה שקל יותר לכל ליטר ! האם זה מוצדק לתדלק ב-98 ?

3. הייתי היום "ילד טוב" ולא משכתי מעבר 3000 סל"ד כמו שביקשו לפני סיום ההרצה. ידוע לי כבר שרוב הכיף של האוטו מגיע אחרי 3000 סל"ד כשהטורבו נכנס לפעולה. השאלה שלי היא כמה זה יזיק אם מידי פעם אני אעבור את ה-3000 ואלחץ קצת את הטורבו לפני סיום ההרצה ?

4. האם ה-ESP מנטרל קצת את כוח המנוע בהאצות מהמקום כדי למנוע פרפור ? ואם כן, כמה מכם מכבים אותו כשהם רוצים פתיחה מהירה ברמזורים והאם יש הבדל משמעותי בין האצה עם ESP לבין האצה בלי.

בגדול, אני אשמח לכל עצה או חוות דעת לגבי האוטו כי זה הספורטיבית הראשונה שלי ואני אשמח לתגובות מבעלי קופרות שיתנו קצת טיפים לגבי שמירה על הטורבו, אחזקה שוטפת, טיפולים וכו'.

תודה רבה מראש !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שזה שESP מונע פירפור, זה רק יעזור לתאוצה טובה.(תקנו אותי אם אני טועה)

יש כאלה שאומרים שדלק 98 בארץ זה 95 בחו"ל ,תעשה את השיקולים שלך לרוב ניתן לתלק ב 95 ללא חשש.(אם ישמעו צילצולים או רעשים מוזרים אז תחזור ל98.

וסונול 99 זה כמו 98 .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בעל קופרה אבל שני עצות ממני אליך.

א-הרכב חדש והמנוע בקושי הסתובב,השתדל לא לעבור את תחום ה3K סל"ד ב1500 ק"מ הראשונים,כאשר המנוע מיוצר המכלולים אינם מתאמים בכ100 אחוז והם זקוקים ל"שפשוף" כדי לקבל התאמה אחד לשני.

חלק יגידו שזה חרטא ושהמנוע עובר הרצה במפעל,ה1500 ק"מ האלה לא באמת מה שיעצרו אותך!

ב-ספורטיבי ראשון,אומר מגדש ראשון? לאחר התנעה ולפני כיבוי תן לרכב להיות כדקה בניוטרל על סר"ק,הדבר יעזור בשמירה לאורך טווח על אורך החיים של הטורבו.

הESP,כאשר המחשב מזהה החלקה\פרפור הוא נכנס לפעולה ולפי המצב הוא נוקט בכל מיני צעדים. אחד מהם כולל גם ניטרול הגז\עצירתו למספר רגעים(אני מדבר על מאיות השניה) ולכן הוא מונע פרפור.

ביטלו רק יגרום להמשך הפרפור,עצה נוספת,אתה עדיין לא מכיר את הרכב ואת התגובות שלו,השאר את הESP דולק.

תתחדש וסע בזהירות! גדישה מהנה,בן.

Got To love It

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. תן לדברים להשתפשף. האוטו חדש לגמרי.

2. עם אתה סטנדרטי לגמרי אין לך צורך למלא 98. אם יש לך כסף מיותר אז למה לא.

3. זה לא יזיק, אבל עדיף שלא תעשה את זה ותמתין בסבלנות. אני מכיר כמה אנשים שלחצו מהיום הראשון. אני לא הייתי עושה את זה. דרך אגב הטורבו נכנס לפעולה כבר ב-1850 סל"ד, ב-3000 הוא כבר בפול בוסט.

4. מה שאמור להפחית את הכוח בגלגלים כדי למנוע פרפור זה TCS - בקרת משיכה. זה חלק מה-ESP. יש מצב שהיציאה מהמקום תהיה יותר מהירה אבל אתה תחפור במקום. כשתכיר את האוטו כבר תדע בדיוק איך אתה יוצא מהמקום עם מקסימום כוח ומינימום פירפור.

אני הייתי מציע לך בינתיים לא לנתק את ה-TCS לפני שתכיר את האוטו כי זה יכול להיות קטלני ביציאה מסיבובים.

לגבי שמירה על האוטו: כשהאוטו קר אין צורך לחמם את המנוע בסרק, אבל כדאי להתחיל נסיעה רגוע ולא להשתגע עד שהאוטו מגיע לטמפ' עבודה. 5-10 דקות ראשונות להיות רגוע.

כשאתה חוזר מנסיעה אחרי שלחצת מומלץ להשאיר את הרכב דולק כמה דקות כדי שהטורבו יתקרר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...