Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעות לרכב יד 2 ב18 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני עוד חודשיים משתחרר ואני מחפש רכב לעצמי שיחזיק מעמד כמה שנים טובות.

הדרישות: שיעביר אותי מהבית לעבודה \ לימודים בכיף.

רכב קומפקטי וחסכוני (ושלא נראה כמו קופסת שימורים)

גיר ידני

מחיר לא מעל 18 אלף

ועוד פעם אני מדגיש... נסיעה בכיף, להרגיש שאני נוהג ולא סתם מזיז את ההגה טיפה לצדדים.

ניסיון הנהיגה שלי מסתכם בשנתיים נהיגה במזדה 121 ידנית

ושנתיים בסוזוקי איגניס 1.3 אוטומטי

באופן מפתיע היה יותר כיף לנהוג במזדה, למרות שלגבי איזה רכב נראה יותר מזעזע הדעות חלוקות.

אי כך ובהתאם לזאת להלן רשימת המכוניות שאני חושב לחפש

רנו קליאו למינהן

פזו 106 למינהן

פזו 205 למינהן

מיצובישי קולט

סיאט איביזה

שלושת הראשונות הן צרפתיוית... רכבים מעניינים עברו מיליון ידיים

המיצובישי לעומת זאת לרוב נסחרת במחירים מופקעים ולפעמים עברה עוד יותר ידיים , ושלא להזכיר שהרכב הופך לאקורדיון בקלות.

ועד כמה שידוע לי סיאט איביזה אמינה כמו אולמרט :\

מה שהופך את המצב לחיפוש מעיק בנרות אחרי רכב נורמלי.

כמובן שלא ציינתי כמה וכמה מכוניות כגון

אופל קורסה

פיאט אונו \ פונטו

דיהטסו שרייד

סוזוקי סויפט

פורד פיאסטה

סוברו גאסטי

אך אלו עולות בהגדרה של "חרא של אוטו שלא סוחב בעליות (שכחתי לציין שאני גר ביישוב נידח מוקפף הרים) ונראה כמו קופסת לןף".

אך כמובן שאתם ידידי המלומדים מבינים הרבה יותר ממני ואתם מוזמנים לשפוך אור על המכוניות שאני הסרתי או כמובן להסכים איתי שמה שאני מחפש זה מתקבל על הדעת.

בנוסף שאלה לי אליכם, מה עדיף רכב שהחליפו לו מנוע? או רכב אם מנוע מקורי (שכנראה גמור)

יום טוב.

פורסם

בתקציב שלך תוכל לקנות 106 במצב טוב מאוד ומשנתון גבוה(ל106) בלי הרבה בעיות כול שתצטרך זה לחפש ולמצוא רכב כזה וזו לא משימה קשה.

אני חושב ש106 XS במצב טוב תיתן לך את מה שאתה מחפש נסיע מהנה, תחושה שאתה נוהג על משהו, אמינות, (אם תמצא אחת במצב טוב), לא רעה בכלל, וחיסכון בדלק.

שקול גם סיטרואן סקסו 1.4 זהה ל106, למרות שיש הבדלים בינה לבין ה106XS שדוברו עליהם בעבר אם אני לא טועה(תעשה חיפוש), וה106 מתנהגת טוב יותר בגלל ההבדלים האלה.

לסיכום סקסו או 106 מה שתמצא קודם במצב טוב יותר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ב18K אתה מסתכל על הקצפת של ה205. כמעט כל פיג'ו 205 שתמצא נסחרת בפחות מ18K, לא כולל GTI שמורות ומושקעות שבכל מקרה לא אמורות לעניין אותך.

ה205 היא אפשרות טובה, חסכונית, זריזה, מהנה. אחלה רכב. לא הכי חזקה באמינות אבל לפחות רוב חלקי החילוף זולים והאחזקה סבירה.

קליאו היא אופציה טובה היות ומחיר המחירון של הרכב צונח במהירות ואפשר למצוא רכבים ידניים ממודל חדיש יחסית ובמצב טוב שנמכרות גם מתחת למחיר המחירון. לדעתי בתקציב שלך אפשר למצוא גם קליאו ידנית מודל 2000 ואפילו 2001, וגם זאת אופציה סבירה. אם כי לדעתי במקרה הזה אתה עלול למצוא את עצמך כבול לטיפולים ותיקונים יקרים יחסית במוסכי היבואן.

ג'אסטי, סוויפט, שרייד ואונו נפסלות. בתקציב שלך יש אופציות טובות יותר.

לגבי מנוע - מקוריות המנוע לא אמורה לעניין אותך כקונה. בכל מקרה גם מנוע שהותקן מיבוא או מפירוק מקומי אינו מנוע חדש ועברו עליו אי אילו קילומטרים. אין ערובה שמנוע כזה במצב טוב יותר או טוב פחות ממנוע מקורי שטופל היטב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אולי לחפש 206 משנת 99? למרות שהרכב במצב סביר בחיים לא יגיע לרצפת המחיר שלי

ומה עם 306?

פזו כמובן...

פורסם

ה306 רכב טוב השאלה אם אתה זקוק לגודל שלו, לדעתי רכב קטן יותר יהיה חסכוני יותר ואם אין לך צורך ברכב גדול יחסית כמו ה306 אין סיבה לבחור בו.

אני חושב עדיין ש106 או סקסו הן אופציות מצויינות, ה205 אכן רכב טוב אבל מיושן יחסית אליהן וניתן למצוא מודלים הרבה יותר צעירים שלהן מאשר של ה205.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

יש לי 306 חודשים וחצי אוליי זה מאט אבל אני בנתיים ממש ממש מרוצה ממנה רכב מהנה לנהיגה אבל לא חסכוני כמו שחושבים הוא עושה לי 1-12.5 בעירוני /=

• תוכן חדש...