Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה רק אני או שנראה ש 90 אחוז מהפורום חולונים?:)

לא, כי יש כאן אוהדי מכבי שיודעים לפרגן כשצריך ולמי שמגיע ולא להיות אוהדי שנאה ששונאים כל דבר פרט לקבוצה שלהם (ע"ע הפועל י"ם)

כל הכבוד לחולון, באמת הגיע להם השנה, הציגו את הכדורסל הכי אטרקטיבי, התקפי ויפה עין.

ממש ממש לא מסכים עם זה שמכבי הרסה במשך השנים את הכדורסל, פשוט שאר הקבוצות לא רצו או לא יכלו להשקיע לכן הן היו בשפל ורק קבוצה אחת, לעיתים 2 (הפועל י"ם) בלטו. בא אדם סוף סוף כמו מיקי דורסמן שהרים את הכפפה והרים קבוצה מצויינת שהסתכלה למכבי בעיניים בלי רגשות נחיתות. סוף סוף איזשהי קבוצה התרוממה מהבינוניות של ה ליגה והגיע לרמה גבוה יותר.

כולי תקווה שזה רק ישאר כך שנה הבאה וניראה ליגה מעניינת ואטרקטיבית כמו השנה! ויש סיכוי שזה יקרה, דורסמן יקבל עוד משקיע, מכבי חיפה תצטרף לליגע עם מיליונר משלה, הפועל י"ם תתחזק ובתקווה לא תפשל בכל זר כמו השנה וכמובן בני השרון שכל פעם נימצאת שם תחת אפי המצויין.

בהצלחה לכולם שנה הבאה ובתקווה שיהיה לנו את אותו המתח כמו השנה ויותר קבוצות יעלו את עצמן דרגות כמו חולון ויהוו יריב למכבי ועניין לקהל קהל הכדורסל בישראל.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אפילו בתור אוהד מכבי מגיל אפס, אני אומר - הגיע הזמן.

לא בגלל שמכבי היו גרועים השנה, פשוט בגלל שהיתה ליגה מעולה,

קבוצות נבנו כמו שצריך והרבה משחקים התעלו לרמה גבוהה.

זה פשוט היה עוול לחולון/בני השרון אם גם השנה מכבי היו אלופים.

עצוב בשביל הלפרין ו-וויצ'יץ', אבל ממש שמחתי בשביל חולון.

חובה להחתים את טאקר במכבי!

ליגה מעולה? לא ממש, אולי ליגה יותר מעניינת, אבל ממש לא מעולה

אבל אפשר להגיד שהגיע לחולון לקחת את האליפות

מז"ט לחולון!

בשנה הבאה מכבי ישימו עוד 5 מיליון דולר ויקחו את האליפות.

למקרה שלא שמעת - http://www.one.co.il/Article/07-08/2,620,1212,0/117223.html

מעניין איפה כל אוהדי מכבי מהתרד של צסק"א, שחשבו שמכבי יקחו אליפות. :twisted:

הנה אני, דווקא מפרגן לחולון, משהו שלעולם לא אעשה להפועל י-ם, בגלל אוהדים כמוך

וכל זה יום אחרי שמכבי נתניה בכדורסל חטפה סל מחצי מגרש ונשארה בליגה השניה למרות שהובילה את הליגה כל השנה.

כפי שאמרו כאן: שנה שחורה.

מכבי ת"א מקום שני באירופה ובארץ

מכבי נתניה כדורגל מקום שני

מכבי נתניה כדורסל לא עלתה ליגה

ברצלונה לא לקחה אליפות ספרד

....

ואפשר להמשיך.

באמת שנה שחורה, ומה שקרה עם נתניה בכדורסל יכול להוציא אותי מדעתי :?

במקום זה צריך להודות, השנה הזו לא מייצגת.

כזו הצטברות של נפילות עם פציעות ובחירת שחקנים לא טובים במכבי לא תחזור. לחולון אין ספונסר לשנה הבאה וירושלים מקצצת תקציב. בתור אוהד מכבי אני רוצה שתהיה תחרות בארץ, כי אחרת לאליפות יש טעם של פריכיות אורז (זה אולי משביע, אבל לא כיף), אבל השנה הזו נראית כמו 93, גליץ' סטטיסטי.

:mm_yeah:

בואו נסכם ככה: למרות ששיטת הפליי -אוף הזאת באמת מקשה על מכבי.מה שהיה ביום חמישי זה אירוע נדיר.

עד שלא ייבוא איזה אחד כמו גאידמק לקבוצת כדורסל וישפוך עליה כסף כמו מים , מכבי ת"א תמשיך להיות האימפריה של הכדורסל הישראלי. :idea:

המסורת,הסדר והאירגון, והקהל העצום של מכבי אלו דברים שספק אם יהיה לקבוצה אחרת בארץ,כמה שהיא תיהיה עשירה. ואלו דברים שמוסיפים הרבה ,הרבה מאוד.

יוגב

בא גאידמק, שפך על הפועל י-ם כסף, אבל הוא רצה שליטה (וזכותו) ובגלל שלא קיבל הפסיק לשפוך כסף

אולי בגלל עניין השליטה, אולי בגלל שהוא נעלב שהקהל של מכבי צעק לו "מי זה גאידמק?"

• תוכן חדש...