Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ת'אכלס פוקס.

אני שמח בשמחתם, רציתי שינצחו אבל הם פשוט לא הראו אופי (בגלל חוסר נסיון אני מאמין) וקרסו בדקות המכריעות. לא עשו כלום בהתקפה, החטיאו עונשין, למזלם מאליק קלע את הסל האחרון הזה.

אבל אם להסתכל על כל העונה, מגיע להם. פשוט לא לפי המשחק אתמול (במיוחד במאני טיים).

משכנתא זה קל

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה רק אני או שנראה ש 90 אחוז מהפורום חולונים?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני לא חושב ככה אליקו, אבל מה שמגיע- מגיע!

ואם יש קבוצה שמגיע לה השנה- זאת אך ורק הפועל חולון!!!

פורסם
ת'אכלס פוקס.

אני שמח בשמחתם, רציתי שינצחו אבל הם פשוט לא הראו אופי (בגלל חוסר נסיון אני מאמין) וקרסו בדקות המכריעות. לא עשו כלום בהתקפה, החטיאו עונשין, למזלם מאליק קלע את הסל האחרון הזה.

אבל אם להסתכל על כל העונה, מגיע להם. פשוט לא לפי המשחק אתמול (במיוחד במאני טיים).

מה שאתה אומר קצת לא מסתדר לי עם המשחק והתוצאה הסופית. אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו משחק ?

פורסם

מעניין איפה כל אוהדי מכבי מהתרד של צסק"א, שחשבו שמכבי יקחו אליפות. :twisted:

נ.ב

בפוסט הקודם שכחתי את גוני, אז גוני תודה גם לך. ללא ספק לגוני הייתה תרומה משמעותית העונה.

ROOONEEYY

פורסם

נניח ויש לנו 2 אנשים:

1. מצליח כל הזמן בכל דבר, פורץ דרך, בכלל לא בליגה של כל החבר'ה שלו.

2. סתם עוד אחד.

עכשיו מספר 1 עושה כל הזמן דברים גדולים, מגיע לשיאים שאף אחד לא הגיע לפניו.

ומספר 2? סתם. עוד אחד...

עכשיו פעם אחת מספר 1 לא הצטיין, הגיע מקום שני, היו לו בעיות בבית, תקופה לא טובה - קורה לכולם.

ומספר 2 עקף אותו, פעם בחיים הסתם עוד אחד הגיע להישג, שלא מתשווה בכלל להישגעים שמספר 1 היה מגיע אליהם.

ופתאום כל העולם שוכח את ההישגים של מס' 1 ומס' 2 נהיה לנו מלך העולם.

אז מה זה אומר לנו?

שאנשים אין להם זיכרון ארוך טווח או כבוד והערכה לדברים איכותיים באמת, ומה שהם רוצים זה רק סיפוקים מיידים כמו בהמות.

אתמול הפועל חולון זכו.

מחר אף אחד לא יזכור אותם כבר.

מכבי ת"א זאת אימפריה.

אז נכון הייתה חרא של שנה.

מכבי ת"א נפלה בכדורסל.

צ'לסי הפסידה את האליפות ואת הגביע.

בית"ר לקחה דאבל.

ו

אבל ככה זה בספורט, הגדולות תמיד חוזרות.

אז לכל אוהדי חולון: שיהיו לכם 30 שניות תהילה נחמדות.

למה עוד מעט אף אחד לא יזכור שאתם קיימים.

באהבה, מאחד צהוב.

פורסם

מכבי ת"א זאת אימפריה.

ההודעה שלך נוטפת מכביזם ציני בכייני ומגעיל, אחרי זה אתם מתפלאים למה שונאים אותכם (כי אתם לא יודעים להפסיד בכבוד, אחת התכונות החשובות בספורט).

האמת, אתה במיעוט, רוב אוהדי מכבי מפרגנים לחולון אבל זה לא ממש משנה.

נכון להיום הפועל חולון זאת אימפריה ואתה תתרגל שלפחות בשנה הקרובה אתה אומר "האלופה, הפועל חולון" ו"סגנית האלופה, מכבי תל אביב" ואני באמת מקווה שזו רק ההתחלה.

• אחראי פורום
פורסם

אז לכל אוהדי חולון: שיהיו לכם 30 שניות תהילה נחמדות.

למה עוד מעט אף אחד לא יזכור שאתם קיימים.

יש דקה בשידור כדורסל שלא מזכירים את האליפות של גליל ב-93' ?

הראו את התמונה של פיני גרשון מרוח בקצפת יותר מפאפארצ'י של נינט עם קרחת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

חבל.

למזלי למרות היותי אוהד שרוף- לא ראיתי את המשחק עקב מעבר דירה שבוצע דווקא בשעת המשחק

בגלל איחור מעצבן.

מה שכן יצא לי לראות זה את ה2.5 דקות האחרונות , וגם לשמוע בגל"צ שמכבי מובילה לאורך המשחק בהפרשים שהגיעו עד 8 נקודות.

אני חושב שחולון שיחקה את הכדורסל הכי יפה השנה,

עם זאת לפי מה ששמעתי וראיתי- אני לא חושב שספציפית אתמול הגיע לה לקחת יותר ממכבי....

אפשר לסכם זאת כך: בלותנטל הפסיד את האליפות עם החמצת העונשין שלו.

וכל זה יום אחרי שמכבי נתניה בכדורסל חטפה סל מחצי מגרש ונשארה בליגה השניה למרות שהובילה את הליגה כל השנה.

כפי שאמרו כאן: שנה שחורה.

מכבי ת"א מקום שני באירופה ובארץ

מכבי נתניה כדורגל מקום שני

מכבי נתניה כדורסל לא עלתה ליגה

ברצלונה לא לקחה אליפות ספרד

....

ואפשר להמשיך.

לדעתי דיקסון הוא המחליף האמיתי לשארפ. גם קלעי מצויין, גם ביצים ענקיות , גם שחקן של מהלכים גדולים וגם שתוטניק מחוץ למגרש - שמעון/פדרמן - לטיפולכם.

לא מאוד כואב לי , ולא הזלתי דמעה, כי האליפות לא נלקחה ע"י האדומים השנואים ( ירושלים ).

אם ירושלים היתה מניפה את הצלחת, אני מעריך שהייתי מתהלך עם תחושה קשה.

נ.ב.שמתם לב איך פליקס הפך מאוהד של ירושלים לאוהד של חולון ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

LOL תפסת אותי. או שלא.

לחולוניה תמיד היה לי מקום חם בלב. טוב לדעת שבעיר שלך יש קבוצה כזו טובה שכיף לראות אותה משחקת ולא מתבכיינת ( ע"ע מכבי ת"א). ומה לעשות מחלת החולוניזם מדבקת, כשאתה הולך למשחקים, בעול כורחך אתה נהפך לאוהד משני של הפועל חולון ולומד את השירים.

הקיצר: נקווה ששנה הבאה תהיה לזה המשכיות ושטאקר וסימונס לא יעזבו ויתפתו לכסף הגדול...

ROOONEEYY

פורסם
נכון להיום הפועל חולון זאת אימפריה ואתה תתרגל שלפחות בשנה הקרובה אתה אומר "האלופה, הפועל חולון" ו"סגנית האלופה, מכבי תל אביב" ואני באמת מקווה שזו רק ההתחלה.

אני קיוויתי שההתחלה היתה בשנה שירושלים לקחה יול"ב (לא זוכר כרגע מה-זה, אבל לקחה....), הפועל ת"א עלתה לפיינל-פור היורופקאפ ולמכבי היתה את הקבוצה הטובה בהיסטוריה (שעדיין חטפה תבוסה באושיסקין). זה נראה כמו רנסאנס לכדורסל הישראלי (אני עוד זוכר שהפועל ת"א נתנה פייט למכבי ואפילו הייתי במשחק בזמן מגרש). קמו למכבי יריבות שהיוו אתגר לא כי מכבי היתה חלשה כמו השנה (בלי פייזר, בורשטיין ועם חצי וויצ'יץ') אלא כי הקבוצות האחרות היו לתפארת גם.

במקום זה צריך להודות, השנה הזו לא מייצגת.

כזו הצטברות של נפילות עם פציעות ובחירת שחקנים לא טובים במכבי לא תחזור. לחולון אין ספונסר לשנה הבאה וירושלים מקצצת תקציב. בתור אוהד מכבי אני רוצה שתהיה תחרות בארץ, כי אחרת לאליפות יש טעם של פריכיות אורז (זה אולי משביע, אבל לא כיף), אבל השנה הזו נראית כמו 93, גליץ' סטטיסטי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בואו נסכם ככה: למרות ששיטת הפליי -אוף הזאת באמת מקשה על מכבי.מה שהיה ביום חמישי זה אירוע נדיר.

עד שלא ייבוא איזה אחד כמו גאידמק לקבוצת כדורסל וישפוך עליה כסף כמו מים , מכבי ת"א תמשיך להיות האימפריה של הכדורסל הישראלי. :idea:

המסורת,הסדר והאירגון, והקהל העצום של מכבי אלו דברים שספק אם יהיה לקבוצה אחרת בארץ,כמה שהיא תיהיה עשירה. ואלו דברים שמוסיפים הרבה ,הרבה מאוד.

יוגב

• תוכן חדש...