Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על הדגמים הבסיסיים- ליסינג.

מדובר על שני רכבים- האחד שברולט אוויאו ביג החדשה, לאנסר החדשה.

אם אפשר לדעת מה עדיף מבחינת המנוע, התנהגות כביש אחיזה וכה'?

ולא מבחינת יופי.. (אישית אני אוהב תביג יותר).

איזו יותר מהירה?( ואם אפשר לא לערב את עניין הבטיחות וכל זה ).

תודה רבה על העזרה !

פורסם

עדיפה הלנסר החדשה , זו מכונית יפנית בעלת מוניטין רב ואין להשוותה לאיוויאו (כאילו שברולט) אני מקווה שזו גם דעת הרוב בפורום זה !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

היה לנו קצת את האוויאו למשך תקופה מהשכרה קצרה .

אישית לא לא ולא ... רכב זז לאט , התנהגות לא טובה על הכביש , לא מרגיש נסיע נכונה , צפוף מאחורה , לא סוחב ובנוסף להכל מכוער בצורה לא נורמאלית (הכוונה היא לא רק ליופי חיצוני) .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

דווקא בקטע הזה אחי אני לא ממש מסכים איתך. יש לנו עכשיו אוויאו פשוט נגמר ההסכם עם חברת ההשכרה אז מקבלים חדש..

ומבחינת זריזות היא עושה את זה טוב. המכונית לא שוקלת כמעט והיא מזנקת חבל על הזמן (ובדקתי את זה עם הרבה מכוניות)

העניין שבגלל שזה 1400 נגיד מ100 היא יותר מתאמצת זה כן.

פורסם

המכונית מאיצה יותר לאט מיונדאי אלנטרה שנת 04 מנוע 1.6 וזה נבדק .

היונדאי מאיצה בערך ב 13 שניות או יותר .

אז ככה שכן היא מאיצה לאט...

ומתנהג באיטיות למרות היותה קלה.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אוקי אחי אני מקבל את מה שאתה אומר למרות שאני הבאתי פוקס חדשה, לאנסר חדשה מאזדה חדשה וגם כן זה נבדק..אבל שיהיה חח תודה על העזרה

• תוכן חדש...