Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המיקום בקיק הוא מצוין. ובלי קשר להתקנה אישית שלי , כל המערכות הרציניות ששמעתי עם קיקים היו מעולות , במראה ראשוני הקיק לא עושה רושם של המיקום האידיאלי אבל זה מפתיע עד כמה הוא טוב.

אני כל פעם עושה ניסוי עם הפרוססור , ומבודד רק את המיד ומופתע כל פעם מחדש כמה הבמה נשמעת למעלה.

העובדה שהמידבאס קרוב למיד לא משחקת תפקיד כי הם מנגנים תדרים אחרים לגמרי ולא משפיעים אחד על השני.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עופר, ולהפך? וופרים נשמעים ברור?

אני עד עכשב לא הקמתי את מידים שלי, וממש מתלבת בן מיקום כמו שלך, לבן ליד טוויטר כמו אצל אליקו :?.

ממש, אבל ממש לא ברור לי, שמעתי לא שעה, ולא יום, ודיברתי עם אנשים ששעמו אצלי.... לא יודעה, ולא סגור. וגם אין לי זמן (בגלל לימודים)

קיצור :confused:

פורסם

אומנם כל רכב יגיב אחרת עם כל דרייבר , אבל בשורה התחתונה ומהניסיון שלי המיקום בקיק מסתבר כעדיף.

לגבי המידבאסים - למה שהם לא ישמעו ברור ?

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הרבה זמן לא הייתי:).

עופר תתחדש על המערכת!, נחכה לראות ולשמוע למרות שאני בטוח בטריליון אחוז שהעבודה של יוסי היא מעל ומעבר:).

מתי שומעים?

under construction..

פורסם

אני מעריך שבמפגש הקרוב הרכב יהיה מוכן להשמעות לכל המעוניין ..

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מה הקשר עם זה דום-מיד (ע"ע ה CDM של מורל) או מיד רגיל?

ההבדל היחידי בין המידים הוא שדום-מיד לא מצריך תיבה בעוד מיד סטנדרטי כן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז אנא ממך האר את עיני היכן שגיתי.

אם אתה מתכוון לזה שכל המבנה של הרמקול שונה, אז התשובה היא ברורה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא הייתי מייחס לכך חשיבות רבה, אבל עדיין זה לא אומר שלא ניתן להתקין אותו בקיק-פאנל.

הסיבה שזה פחות נפוץ היא בגלל שמאוד נוח להתקין אותו על הדש-בורד, "בגובה האוזניים".

להתחיל לבנות נפח למיד על הדש-בורד היא משימה קשה מאוד. מיד 4" צריך באיזור ה 3 ליטר, ומאוד קשה למצוא או ליצור 3 ליטר על הדשבורד בלי שזה יראה פיל לבן או יפריע לשדה הראייה, ולכן קיק-פאנלים הם פתרון טוב, אסטתי ונוח יותר.

איתמר.

• תוכן חדש...