Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לפני ההתקנה,והיום בצהוריים היתי אצל יוסי .קפצתי לראות במו עניי את הרכב של עופר.

כיף לראות את זה,איך האנשים האלה עובדים על הפרואקט הזה. ביסודיות ובאהבה למה שהם עושים.

והבניה של יוסי זה באמת נראה כאילו יצרו אותה במפעל של סובארו.ממש שייך לדלת!.הפודים...התבעות לגרילים....

המגברים יושבים מתחת למושבים,וכבלים הושחלו מתחת לשטיחים.נראה מדהים!

חבל שהיתי חייב לזוז מוקדם ...פספסתי השמעה רשאונית של הסט:wink:

יוסי,אני גם רוצה ככה:lol::-P!

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב , אז אכן הדברים כבר מתחילים להסתיים ..

אני שוב רוצה לנצל את הבמה ולהגיד תודה ענקית ליוסי על העבודה חסרת הפשרות וזה למרות שבחלק מהדברים אני אומר לו תחפף פה ושם אבל הוא בשלו ועובד לפי סטנדרטים גבוהים מאוד. ולא רק מבחינה מקצועית אלה גם מבחינת מחויבות לעבודה. תענוג לעבוד איתו !

התמונות לצערי רחוקות מלהמחיש עד כמה ההתקנה יצאה טוב כמו שרצינו - שזה אומר הצנעה של ההתקנה בלי להתפשר על איכות התקנה מבחינת הפרמטרים שמשפיעים על הסאונד. הפוד למידבאס והקיקפאנלים נראים כאילו הגיעו מסואברו עצמה.

לקראת סוף ההתקנה נדחסנו לתוך האוטו 4 אנשים .. הרכב עוד היה מפורק , כל המושבים היו בחוץ ופשוט נדחסנו פנימה בשביל לקבל את הרושם מהסט ..

אני בהחלט מרוצה מאוד המתוצאה . לשמחתי התכנון הוכיח את עצמו והבמה ממש גדולה וגבוהה וזה בכלל בלי למקם את הטוויטרים - הם מונחים על הדשבורד ובימים הקרובים אני אמצא להם את המיקום האידיאלי. מה שמעניין בינתיים שמתי לב שההבדל במיקום הטוייטרים והזווית שלהם משפיע בצורה פחותה הרבה יותר ממה שציפיתי.

עוד דבר שגילינו זה שהטוויטר , הוא לא ה - wide range היחידי במערכת !! :evil: (והמבין יבין)..

8)

המידבאס בינתיים עושה רושם של סופר מוצלח , לגבי שאר הרכיבים הרושם הוא מאוד מאוד חיובי והוא עולה אפילו על הציפיות שהיו לי מההשמעה הראשונית (והציפיות היו גבוהות) .. כמובן שחוות דעת יסודית יותר תהיה לי אחרי כמה זמן שאני יבחן ויכוון את המערכת ואחרי הברייק אין של כל הרכיבים.

עוד דבר שחששתי ממנו שהתברר כחשש שווא זה עניין החשמל ..

פחדתי שמערכת החשמל לא תעמוד בצורה מושלמת בסט אפ אבל התברר שהייתי פיסימי לשווא.

המגבר שנלקח לסאב הוא XETEC P2 שהוא מגבר דואל מונו חזק שחששתי שישאב את החשמל אבל מסתבר שאין בעיה בינתיים. הזטק כמובן יגביר בעתיד את הזוג גנסיס אודיופיל 12 . כרגע באופן זמני יושב ה ARSENAL 12 ואני חייב להגיד שהוא הפתיע אותי לטובה.

כרגע נשאר לעשות כיוונים , למצוא את המיקום האידיאלי לטוויטרים ולתת ליוסי שיבנה לי את הקורות עם הטוויטרים מושקעים בפנים.

זהו בינתיים

אני מבסוט :-D

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
הרושם הוא מאוד מאוד חיובי והוא עולה אפילו על הציפיות שהיו לי מההשמעה הראשונית (והציפיות היו גבוהות)

אני מבסוט :-D

שמח לשמוע את זה ממך.:wink:

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

עופר, תעביר תאוויר:)

שמח שאתה מבסוט.

מת לשמוע את הסט אחרי הכיוונים שלך, ולראות לאן אפשר להגיע איתו.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
הגיע הזמן באמת שיוסי יתחיל להצדיק את ה"תואר" שמתחת לכינוי שלו :mm_tongue

תתחדש, נראה טוב.

או ..

המאסטרו בכבודו ובעצמו ..

תודה נשמה ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יאללה איזה עבודה איזה איכות ממש מדהים.....כל הכבוד!!

ויש מצב לאיזה סרטון שיכול להמכיש אולי טיפה את המערכת

פורסם

סרטון שיכול להמחיש את המערכת? כל הרעיון מאחורי המערכת הזו הוא איכות הסאונד, לא יודע איך אפשר להמחיש את זה.

עופר - תסריט את הסאב זז בקטע של פול ווליום ותשלח :-P

אבל ברצינות, זה נשמע מדהים אפילו בלי שום כיוונים, פשוט תענוג... עדיין לא שמעתי מידבאס שמנגן ככה ברכב וזה היה רק ל-5 דקות...

עופר - תתחדש!

פורסם
הגיע הזמן באמת שיוסי יתחיל להצדיק את ה"תואר" שמתחת לכינוי שלו :mm_tongue

תתחדש, נראה טוב.

משתמשים חדשים מתבקשים תחילה להציג עצמם בשרשור ההכרות שיש בפורום הכללי. אנא קרא את כללי הפורום.

כוסומו ההתקנה הזאת. אתם לא יודעים שאני בבית מצ'ועמם? וואלה יופי, עושים פגש רעים אצל יוסף ואני לא מוזמן.

וואלה יופי.

יופי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עופר , פעם ראשונה שאני שומע על דרייבר (מיד) רגיל בקיקפאנל (בניגוד לריבון) שיוצר במה כ"כ טובה כמו שאתה מתאר , האם זה בגלל משהו מיוחד בסט , או במכונית שלך , או שפשוט הייתי נעול לשווא שאסור לשים מיד בקיקפאנל ? , וההבדל בינו ובין הטוויטר לא מפריע

ואחרי שהוצאתי את הסקרנות שלי החוצה , אני אזכר בנימוסים שלימדו אותי בבית ספר , ואאחל לך הנאה שלמה וכל הכבוד לך וליוסי על עבודה נפלאה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...