Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עברה לי איזשהי מחשבה שלא יוצאת לי מהראש ואני חייב לשאול בקשר אליה.

מה עושה בעל רכב מיוחד כשהוא צריך חלק חילוף לרכב שלו שבדר"כ אין את החלק הזה בכל מקום?

לדוגמא דגם ספורטיבי של רכב בן 10 שצריך להחליף גיר \ מנוע \ חלק אחר שייחודי לו?

לדוגמא אני בעל פולו 16V, אם (חס ושלום) מחר הולך לי הגיר \ המנוע, איך אני משיג מנוע זהה\ גיר זהה\ חלק אחר שאני צריך, שיתאים בדיוק לאוטו שלי? מה אז אני עושה? מה עושים בעלי רכבים אחרים?

אני מניח שלא חסרים בחוץ מנועי יונדאי אקסנט 1.5\ סובארו אימפרזה 1.6 \ פולקסווגן פולו 1.1 או 1.4 בני פחות מ-5 ועד 15 ויותר להרכבה, אבל נניח שבעל פולו GTI או גולף V5 צריך להחליף את המנוע, או רכב אחר שהוא דגם מיוחד\ספורטיבי, מה הוא עושה במצב כזה? יש חלקים כאלה בחוץ שפשוט אפשר לקנות\לייבא ולהרכיב במקום מתאים באותה קלות כמו עם רכבים אחרים?

תודה וחג שמח,

ושלא נדע מצרות!

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני מניח שלא חסרים בחוץ מנועי יונדאי אקסנט 1.5\ סובארו אימפרזה 1.6 \ פולקסווגן פולו 1.1 או 1.4 בני פחות מ-5 ועד 15 ויותר להרכבה, אבל נניח שבעל פולו GTI או גולף V5 צריך להחליף את המנוע, או רכב אחר שהוא דגם מיוחד\ספורטיבי, מה הוא עושה במצב כזה? יש חלקים כאלה בחוץ שפשוט אפשר לקנות\לייבא ולהרכיב במקום מתאים באותה קלות כמו עם רכבים אחרים?

לא באותה קלות, אבל כן - פשוט מייבאים במיוחד בשבילך או שמחפשים קצת יותר בפירוקיות בארץ.

חוץ מזה שבמקרה הכי נדיר, מנוע וגיר כמעט תמיד אפשר לשפץ למצב כמעט חדש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כל תמיד אשפר להזמין ח"ח מיבואן הרכב, במקרה הגרוע עושים הזמנה מחו"ל וממתינים קצת.

שנית, יש מוסכים המתמחים בדגמי רכב מסויימים והם בדר"כ יודעים או שיש להם ספקים לכל החלקים הישנים או המיוחדים האלו.

אפשרות נוספת היא לפנות ל EBAY או למומחי חלקי חילוף מעבר לים, או לחפש בפירוקייות, יתכן ויש להם.

• תוכן חדש...