Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגשתי בקשה לת"ש ולתשמ"ש לפני כחודש בלשכת הגיוס (כולל הראיון וכולל כל הניירת הנלוות לעניין).

היום קיבלתי מכתב כי אושרו לי תשלומי משפחה בגובה מסויים, אך אין זכר בקשר להקלות ת"ש.

התקשרתי ללשכת הגיוס, למדור פרט כדי לברר פשר העניין.

תחילה החיילת שדיברתי איתה אמרה כי הבקשה כלל לא הוגשה (!), בהמשך השיחה אמרה כי היא לא אושרה (עכשיו, איך בקשה יכולה לא לקבל אישור אם בכלל לא הוגשה?), ואח"כ שוב אמרה כי היא לא הוגשה, ואין טעם לבקש שוב כי מועד הגיוס קרוב.

עצתה היחידה הייתה לבקש בזמן הקורס הקלות ת"ש, ולבקש תפקיד בבסיס קרוב.

מחר אני מתכוון ללכת ולברר את העניין מקרוב (הוגשה בקשה\לא הוגשה\עברה\לא עברה).

אל מי אני פונה אם הבקשה בכלל לא הוגשה?

אל מי אני פונה אם היא הוגשה אך לא אושרה (איך מאשריפ תשמ"ש אך לא מאשרים הקלות ת"ש?).

כל מי שנתקל בתופעה דומה, אנא שתפו בפרוצדורה הדרושה...

פורסם

קודם כל הגש בקשה חדשה.

אם קיבלו את הבקשה,תן לה להתקדם בתהליכיה. ממילא בטירונות זה לא כל כך יעזור לך.

אם לא קיבלו - הגש קבילה לנקח"ל: פרט את הסיבות לבקשה וכן את השתלשלות האירועים.

אם נקח"ל ימצא שמישהו פישל - הוא ימליץ לנקוט בצעדים מתאימים, הן במי שהתרשל והן בהיבט של פתרון בעייתך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...