Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני רואה לעט לעט שמחשבי (בן ה-4 שנים) מזדקן וגוסס, והגיע הזמן להתקדם במיוחד ש-GTA 4 החדש בדרך ל-PC רציתי לשאול מהחברה שמבינים פה מה דעתכם על המפרט הבא האם יעבוד טוב עם כל המשחקים החדשים?

אני לא מחפש את הכי מתקדם ויוקרתי, אנא מחשב סביר מודרני שיתמוך בכל המשחקים החדשים.

מחשב.JPG

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכוונה להוסיף או לשנות לMHZ אחר?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בתור אחד שקנה לא מזמן מחשב, כמה טיפים:

אל תיקח פחות מ2 גיגה זכרון. קינגסטון זה סבבה , ו800MHZ גם סבבה. אני לקחתי CORSAIR שהם קצת יותר יקרים אבל אתה לא חייב.

קח דיסק קשיח יותר גדול. 160 גיגה זה כלום. קניתי עם המחשב 500 גיגה ובינתיים הוספתי עוד אחד של 500 כי הראשון נסתם.

בדוק את הלוח של GIGABYTE DSL-3 (או משהו כזה) עם צ'יפסט P35 של אינטל. אני קניתי לוח של אינטל מקורי DRAGONTAILPEAK P35.

אני קניתי כרטיס מסך HD3650 עם 512MB DDR3 תומך HDMI

והכי חשוב : ספק ומארז איכותיים, ואיוורור טוב.

אל תיקח מארז וספק גנריים , אם התקציב יחסית נמוך, קח את ה COMPUCASE 6A19 פלוס ספק HEC 400W

ואתה ממש ממש לא תצטער. (סדר גודל 350-400 לספק + מארז)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בתור אחד שקנה לא מזמן מחשב, כמה טיפים:

אל תיקח פחות מ2 גיגה זכרון. קינגסטון זה סבבה , ו800MHZ גם סבבה. אני לקחתי CORSAIR שהם קצת יותר יקרים אבל אתה לא חייב.

קח דיסק קשיח יותר גדול. 160 גיגה זה כלום. קניתי עם המחשב 500 גיגה ובינתיים הוספתי עוד אחד של 500 כי הראשון נסתם.

בדוק את הלוח של GIGABYTE DSL-3 (או משהו כזה) עם צ'יפסט P35 של אינטל. אני קניתי לוח של אינטל מקורי DRAGONTAILPEAK P35.

אני קניתי כרטיס מסך HD3650 עם 512MB DDR3 תומך HDMI

והכי חשוב : ספק ומארז איכותיים, ואיוורור טוב.

אל תיקח מארז וספק גנריים , אם התקציב יחסית נמוך, קח את ה COMPUCASE 6A19 פלוס ספק HEC 400W

ואתה ממש ממש לא תצטער. (סדר גודל 350-400 לספק + מארז)

ם הכרטיס מסך הזה תומך HD ואני ממש לא צריך כל כך הרבה נפחת יש לי כרטיס קשיח של 80 ג'יגה שאני לא מצליח למלא, ואני ישדרג ל-2GB זיכרון, עוד טיפים?

פורסם

אם תתחיל לשחק במשחקים שתופסים הרבה מקום, אתה תמלא את זה במהירות.

אם תשים דיסק 80 גיגה ישן במחשב החדש, זה יכול להרוג לך את המהירות, במיוחד אם הוא לא SATA.

אל תשכח את נושא הספק והמארז, גם אני זילזלתי בזה במשך שנים אבל מסתבר שזאת אבן היסוד החשובה ביותר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

maatrixx, האם המפרט הוא מ- KSP?

אם כן, אני ממליץ לך לפני שאתה עושה צעד, לעשות חיפוש קטן בגוגל בקשר לתגובות על החברה הזאת.

אתה תופתע מהתוצאות.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

מצתרף להמלצת החברים - דבר ראשון תוסיף זכרון לפחות ל-2G.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם תתחיל לשחק במשחקים שתופסים הרבה מקום, אתה תמלא את זה במהירות.

אם תשים דיסק 80 גיגה ישן במחשב החדש, זה יכול להרוג לך את המהירות, במיוחד אם הוא לא SATA.

אל תשכח את נושא הספק והמארז, גם אני זילזלתי בזה במשך שנים אבל מסתבר שזאת אבן היסוד החשובה ביותר.

חצי נכון, פשוט כאן אני חולק על דעתך, מכיוון שדיסקים קשיחים, ישנם מהירים מאוד גם כן, במהירויות כגון 100/133

וסאטא "1" תאורתית 150 וסאטאט "2" תאורתית 300.

כל המהירויות המוצהרות של תעבורה, זה תאורתי, אין אף משתמש שמגיע ויגיע לזה, לכן, אם יש לו כונן קשיח איכותי אך שממשק PATA אבל כונן מהיר ואיכותי, אם תציב את שניהם, החדש והישן, ההבדל שיהיה זה רק המגה קאש בינהם בסופו של דבר, אם לישן יש אני מניח 2 מגה בופר, לחדש יש 16 בדרך כלל או 32 תלוי בדגם הספציפי, זה מה שיקבע, לכן עדיף לקחת חדש.

*** עכשיו בקשר לקונה המחשב, מה התקציב שלך בערך? + חריגה שניתן לעשות במידת הצורך (מכיוון שיכול להיות מאוד שיהיה צורך בזה). זה הכי חשוב, לדעת תקציב.

לוחות אם, כדאי לך לקחת לוח אם אשר תואם את הצרכים שלך, או ללכת לכיוון צי'פ סט יותר טוב כגון P35, בכל סוגיו, רק תראה שהפיצ'רים שמציג הלוח מתאימים לך.

תראה, בקשר לדיסק הקשיח, הנפח משתנה מאדם לאדם, ישנם אשנים שמורידים כל היום במשך שבועות, ויש אנשים כמוך, שלא מורידים כל יום ויום, לכן אם אתה מאמין כי יספיק לך 160, קח 160, אם אתה מאמין שיספק יותר, קח יותר.

המלצה שלי היא, לאור ה מחירים הנמוכים, לקחת 320 ג'יגה, 16 מגה בופר מדגם AAKS של חברת WD, הדגם הכי מובחר ומומלץ מבחינת ביצועים.

בתחום כרטיסי המסך, לאילו משחקים אתה מכוון? ומתכוון? מכיוון שסדרת ה- HD 3650 , זוהי סדרה חלשה מאוד, כמו כן המחיר בהתאם, השאלה רק באיזה משחקים אתה רוצה לשחק? אתה רוצה לשחק ב- CRYSIS על הגדרות הכי גבוהות? HD 3650 יפעיל לך רק בקושי על LOW-MEDIUM. שיחקתי עם הכרטיס שלי, 8800GT שעבר המהרה די טובה, ועלה לי לפניי כ- 4 חודשים בערך כ- 1300 שקל, רק הכרטיס, ההצליח להריץ לי על רזולוציה של מסך 17 אינצ' בצורה טובה, אך היו מקומות כבדים שראיתי נפילת ביצועים. עכשיו תדמיין כרטיס מסדרה חלשה, שעולה כ- 400 שקל אשר מנסה להריץ את זה...

מכיוון שלא משנה כמות המגה בייטים, אלה המעבד הגראפי עצמו ורוחב הפס של הכרטיס מסך גם כן ומהירות הזכרונות גם כן.

לכן השאלה הנשאלת שוב פעם היא, מה אתה רוצה לשחק?

לידיעתך, אם תוכל, תקח ללא ספק וחד וחלק את הכרטיס מהחברה הכי זולה שתמצא, רק תבדוק אחריות לכמה שיותר שנים ותקח את- 9600GT . הכרטיסה זה יציג לך ביצועים כמו ה- 8800GT, עד לרזולוציות גבוהות מסויימות.

הכרטיס 9600GT לא סתם מחליפו של ה- 8600GT, אלה זהו כרטיס אשר חזק פי 2 וחצי כמעט מהכרטיס הקודם, וישנו אותו כיום מחברת TWINTECH במחיר של כ- 750 שקל פחות או יותר בחנויות מחשבים רבות.

כמו שאמרו לך מקודם, 2 גי'גה מינימום, מומלץ לכיוון ה- 800 למרות שלא תרגיש בכלל בין 667 אם לא תעשה המהרות.

ספק ומארז כדאי לך לקחת את הדגם שאייל המליץ, יש לי אותו להורים ביחד עם הספק של- 400 וואט של חברת HEC.

המעבד מעולה, אבל תדע לך, שכיום במחיר של כ- 1100 אתה יכול לקנות Q6600 מרובע ליבות, לכן אם שלך עולה כ- 800 או 900 למשל, תשקיע עוד קצת, אתה פשוט תגיד תודה עוד שנה שנתיים.

לדוגמא, עם מה היית רוצה להתקע כיום? פנטיום 4 חד ליבתי, או פנטיום 4 דו ליבה? אתה מתאר לעצמך איך זה הופך את החיים לקלים יותר כשאר אין צורך מהיר בשדרוג...

נכון, היום אין כמעט ניצול רחב של 4 ליבות, אלה בתוכנות מסויימות פה ושם, אבל כבר המפתחים שמים דגש על ה- 4 ליבות.

**** פרסם תקציב :)

פורסם

אם אתה אוהב משחקים ויש תכנון לGTA אז אתה צריך מעבד חזק,זיכרון טוב וכרטיס מסך טוב.

יש מעבד דיול קור של 2.6 גיגה הרץ,יעשה לך את העבודה מעולה!

תעלה ל2 גי'גה זיכרון.

זיכרון,משתלם היום לרכוש כבר 500 גיג'ה,לך תדע מתי תצטרך את זה בהתחשב בעבודה שסרט HD שוקל 20+ מגה.

כרטיס מסך יש לך גם גיפורס 8600 גי טי שעולה בסביבות ה500 ש"ח אם אני לא טועה.

לפני 3 חודשים קניתי מחשב בKSP שחבר בנה לי,יצא לי 3300 עם מפרט דומה למה שכתבתי לך.

בן.

Got To love It

פורסם

המפרט לא רע אבל:

לא היה לי נסיון טוב עם KSP ואני לא מתקרב לשם יותר

הלוח מאוד יקר כי הוא כולל אפשרות ל-DDR3 קח את הלוח P5K או P5K SE ותחסוך 100-200 ש"ח

כמו שאמרו חבריי זכרון לפחות 2GB

קח דיסק של 250GB לפחות עם מטמון של 16MB

לדעתי אין צורך לקנות כרטיס קול נפרד מהלוח.

הייתי חוסך עוד כ-600 שקלים ומסתפק במעבד E6750 שביצועיו דומים מאד.

בהצלחה בקנייה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המפרט לא משהו , מעבד אפשר ללכת על משהו אחר , זיכרון - לא מספיק , דיסק קשיח קטן מדי , כרטיס מסך חלש ומיושן , בקיצור בהחלט אפשר יותר טוב (ואפילו מKSP).

עוד כמה דקות אני אעלה הצעה שלי בתקציב הזה מהם.

מה שכן - טוב לדעת שאתה חוזה את העתיד :) GTA4 עוד לא הוכרז למחשב בכלל (זמן המתנה ממוצע היה חצי שנה) והוא משחק כבד! מאוד (על הPS3 ועל הXBOX), כבר היום המפרט הכתוב לך לא יריץ משחקים חדשים ברזולוציות נורמאליות - ננסה לשפר.

ליביו (שאחרי שעושה את זה חוזר לGTA 4 על הPS3 :) )

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...